Diskuse o počasí Vyhledávání
Ondris: John Deere Padá, jedná se asi převážně o zmrzlý déšť. U nás to teď pěkně cinká do oken. Na kamerách není vidět nic. Více
Zasláno 14.01.2025 20:51 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
Ondris: Francois Tak ono pokud je bezvětří, tak se to do těch -15°C dá celkem v klidu přežít. To ale asi nebude případ dnešní noci, mně už se tady o 1°C dokonce oteplilo pod tím deklem. V ... VíceZasláno 13.01.2025 20:50 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, na horách i výraznější
Ondris: Francois Jj, potvrzuji, že už máme full zataženo a pokles se zastavil na -5,5°C a už to stoupá. Do rána daleko, ale ta oblačnost vypadá celkem kompaktně, takže o jasné noci dnes nemůže ... VíceZasláno 13.01.2025 20:29 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, na horách i výraznější
Ondris: Francois KH to slušně zasekly, jsou jako zeď. A přitom takové mini kopečky... U mě taky poprašek a to bude asi vše až do toho oteplení příští týden. V Německu mají krásně bílo, dokonce ... VíceZasláno 10.01.2025 06:26 Články na In-počasí - Výrazná studená fronta přinese čerstvý vítr, výrazné ochlazení a riziko náledí
Ondris: V Sasku si užijí bouřky a budou mít bílo, k nám se přes KH nedostane nejspíš ani vločka. VíceZasláno 09.01.2025 14:04 Bouřky - Bouřky 9.1. 2025
Ondris: Aidamko. Je to pohodinda! U nás taky ráno náledí, že jsem se šoural na bus jak stoletý důchodce. Mnohem horší situace, než v neděli při té slavné ledovce. Zítra bude asi +10, tak ... VíceZasláno 08.01.2025 08:58 Články na In-počasí - Nový týden ve znamení rozmanitých teplot, střídat se bude sníh i déšť
Ondris: palma Tady jsem pozoroval cca před hodinou zajímavý jev. Začalo mrholit a sníh rychle zvlhl. Postavili jsme obřího sněhuláka, lepilo to fantasticky. Následně mrholit přestalo a ze sněhu ... VíceZasláno 05.01.2025 16:12 Články na In-počasí - V neděli hrozí kalamita, nejdříve dorazí i husté sněžení, potom silná ledovka
Ondris: Už prší i v okolí Prahy (asi o hodinu dřív než dávaly modely) srážky jsou ale jen velmi slabé, spíše mrholí. VíceZasláno 05.01.2025 14:42 Články na In-počasí - V neděli hrozí kalamita, nejdříve dorazí i husté sněžení, potom silná ledovka
Ondris: In-počasí Není pravda, na Šumavě už prší nejspíš všude... VíceZasláno 05.01.2025 11:29 Články na In-počasí - V neděli hrozí kalamita, nejdříve dorazí i husté sněžení, potom silná ledovka
Ondris: Tak dle německého radaru už mrznoucí déšť překročil hranice ČR. Jde to velmi rychle. VíceZasláno 05.01.2025 10:59 Články na In-počasí - V neděli hrozí kalamita, nejdříve dorazí i husté sněžení, potom silná ledovka
Ondris: Podle aladina u nás má v mrznoucím dešti spadnout jen 1 mm srážek, zbytek ve sněhu a v obyč dešti už při teplotě nad nulou. Tak snad mu to vyjde. VíceZasláno 05.01.2025 09:30 Články na In-počasí - V neděli hrozí kalamita, nejdříve dorazí i husté sněžení, potom silná ledovka
Ondris: Francois Mě to vlastně vůbec nepřekvapuje, ten člověk prostě jiný nebude a je to tady neustále dokola už xx let. Takže Aidamko, pohodinda, 99% čtenářů tu tvé rozbory hltá a nemůže ... VíceZasláno 04.01.2025 10:01 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
Ondris: Francois Díky moc. Trochu mi to kazí fakt, že mám nemocné dítě, takže si ten snížek moc neužijeme, ale snad není všem dnům konec. Pěkný zimní víkend. VíceZasláno 04.01.2025 09:53 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení
Ondris: Tak u mě to dalo nakonec 4 cm sněhu a máme po ránu -4°C. Nádherné zasněžené zimní ráno a zatím rekord letošní "zimy". Dřív by to ani nestálo za řeč, ale dnes je to zde pomalu ... VíceZasláno 04.01.2025 08:33 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení
Ondris: Peter Sedlák 1 Tady taky, chvílemi v podstatě bílá tma. Konečně staré dobré sněhánky od SZ. Centimetry přibývají doslova před očima. VíceZasláno 03.01.2025 23:08 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení
Ondris: JUGOCV No měl jsi tam to nejsilnější co se teď v ČR nabízí, takže 2 cm je slušné skóre. Snad se to teď dopajdá i ke mně. VíceZasláno 03.01.2025 22:02 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení
Ondris: Negan Tady už hezkou chvilku prší a teď se začaly přimíchávat sněhové vločky. T+1,6°C. VíceZasláno 02.01.2025 13:49 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení
Ondris: Frantis95 Tady se včera během dne několikrát vystřídala jasná obloha s mlhou. Jsme na samém okraji toho inverzního koláče a různě se to tu přelévá. Dnes ráno se zase vyjasnilo a na ... VíceZasláno 29.12.2024 09:38 Články na In-počasí - Vánoce budou teplotně normální, od středních poloh budou místy sněhobílé
Ondris: Zde také nejnižší minimum letošní zimy -7°C díky rannímu vyjasnění a moc pěkná námraza, asi největší co jsem tu kdy viděl. VíceZasláno 28.12.2024 11:45 Články na In-počasí - Vánoce budou teplotně normální, od středních poloh budou místy sněhobílé
Ondris: V Litvínově kolem Orlenu také nasněženo a k tomu nepříjemný smrad (viz asi výše), na hřebech KH už naštěstí krásně. VíceZasláno 27.12.2024 16:27 Články na In-počasí - Vánoce budou teplotně normální, od středních poloh budou místy sněhobílé