Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Převážně zataženo nízkou oblačností a mlhavo, na horách slunečno

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1664 příspěvků pro uživatele Ondris:

Ondris: John Deere Padá, jedná se asi převážně o zmrzlý déšť. U nás to teď pěkně cinká do oken. Na kamerách není vidět nic. Více

Zasláno 14.01.2025 20:51 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

Ondris: Francois Tak ono pokud je bezvětří, tak se to do těch -15°C dá celkem v klidu přežít. To ale asi nebude případ dnešní noci, mně už se tady o 1°C dokonce oteplilo pod tím deklem. V ... Více

Zasláno 13.01.2025 20:50 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, na horách i výraznější

Ondris: Francois Jj, potvrzuji, že už máme full zataženo a pokles se zastavil na -5,5°C a už to stoupá. Do rána daleko, ale ta oblačnost vypadá celkem kompaktně, takže o jasné noci dnes nemůže ... Více

Zasláno 13.01.2025 20:29 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, na horách i výraznější

Ondris: Francois KH to slušně zasekly, jsou jako zeď. A přitom takové mini kopečky... U mě taky poprašek a to bude asi vše až do toho oteplení příští týden. V Německu mají krásně bílo, dokonce ... Více

Zasláno 10.01.2025 06:26 Články na In-počasí - Výrazná studená fronta přinese čerstvý vítr, výrazné ochlazení a riziko náledí

Ondris: V Sasku si užijí bouřky a budou mít bílo, k nám se přes KH nedostane nejspíš ani vločka. Více

Zasláno 09.01.2025 14:04 Bouřky - Bouřky 9.1. 2025

Ondris: Aidamko. Je to pohodinda! U nás taky ráno náledí, že jsem se šoural na bus jak stoletý důchodce. Mnohem horší situace, než v neděli při té slavné ledovce. Zítra bude asi +10, tak ... Více

Zasláno 08.01.2025 08:58 Články na In-počasí - Nový týden ve znamení rozmanitých teplot, střídat se bude sníh i déšť

Ondris: palma Tady jsem pozoroval cca před hodinou zajímavý jev. Začalo mrholit a sníh rychle zvlhl. Postavili jsme obřího sněhuláka, lepilo to fantasticky. Následně mrholit přestalo a ze sněhu ... Více

Zasláno 05.01.2025 16:12 Články na In-počasí - V neděli hrozí kalamita, nejdříve dorazí i husté sněžení, potom silná ledovka

Ondris: Už prší i v okolí Prahy (asi o hodinu dřív než dávaly modely) srážky jsou ale jen velmi slabé, spíše mrholí. Více

Zasláno 05.01.2025 14:42 Články na In-počasí - V neděli hrozí kalamita, nejdříve dorazí i husté sněžení, potom silná ledovka

Ondris: In-počasí Není pravda, na Šumavě už prší nejspíš všude... Více

Zasláno 05.01.2025 11:29 Články na In-počasí - V neděli hrozí kalamita, nejdříve dorazí i husté sněžení, potom silná ledovka

Ondris: Tak dle německého radaru už mrznoucí déšť překročil hranice ČR. Jde to velmi rychle. Více

Zasláno 05.01.2025 10:59 Články na In-počasí - V neděli hrozí kalamita, nejdříve dorazí i husté sněžení, potom silná ledovka

Ondris: Podle aladina u nás má v mrznoucím dešti spadnout jen 1 mm srážek, zbytek ve sněhu a v obyč dešti už při teplotě nad nulou. Tak snad mu to vyjde. Více

Zasláno 05.01.2025 09:30 Články na In-počasí - V neděli hrozí kalamita, nejdříve dorazí i husté sněžení, potom silná ledovka

Ondris: Francois Mě to vlastně vůbec nepřekvapuje, ten člověk prostě jiný nebude a je to tady neustále dokola už xx let. Takže Aidamko, pohodinda, 99% čtenářů tu tvé rozbory hltá a nemůže ... Více

Zasláno 04.01.2025 10:01 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

Ondris: Francois Díky moc. Trochu mi to kazí fakt, že mám nemocné dítě, takže si ten snížek moc neužijeme, ale snad není všem dnům konec. Pěkný zimní víkend. Více

Zasláno 04.01.2025 09:53 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení

Ondris: Tak u mě to dalo nakonec 4 cm sněhu a máme po ránu -4°C. Nádherné zasněžené zimní ráno a zatím rekord letošní "zimy". Dřív by to ani nestálo za řeč, ale dnes je to zde pomalu ... Více

Zasláno 04.01.2025 08:33 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení

Ondris: Peter Sedlák 1 Tady taky, chvílemi v podstatě bílá tma. Konečně staré dobré sněhánky od SZ. Centimetry přibývají doslova před očima. Více

Zasláno 03.01.2025 23:08 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení

Ondris: JUGOCV No měl jsi tam to nejsilnější co se teď v ČR nabízí, takže 2 cm je slušné skóre. Snad se to teď dopajdá i ke mně. Více

Zasláno 03.01.2025 22:02 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení

Ondris: Negan Tady už hezkou chvilku prší a teď se začaly přimíchávat sněhové vločky. T+1,6°C. Více

Zasláno 02.01.2025 13:49 Články na In-počasí - V úvodu týdne stále teplotní inverze, v závěru týdne ochlazení a sněžení

Ondris: Frantis95 Tady se včera během dne několikrát vystřídala jasná obloha s mlhou. Jsme na samém okraji toho inverzního koláče a různě se to tu přelévá. Dnes ráno se zase vyjasnilo a na ... Více

Zasláno 29.12.2024 09:38 Články na In-počasí - Vánoce budou teplotně normální, od středních poloh budou místy sněhobílé

Ondris: Zde také nejnižší minimum letošní zimy -7°C díky rannímu vyjasnění a moc pěkná námraza, asi největší co jsem tu kdy viděl. Více

Zasláno 28.12.2024 11:45 Články na In-počasí - Vánoce budou teplotně normální, od středních poloh budou místy sněhobílé

Ondris: V Litvínově kolem Orlenu také nasněženo a k tomu nepříjemný smrad (viz asi výše), na hřebech KH už naštěstí krásně. Více

Zasláno 27.12.2024 16:27 Články na In-počasí - Vánoce budou teplotně normální, od středních poloh budou místy sněhobílé