Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Převážně zataženo nízkou oblačností a mlhavo, na horách slunečno

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1664 příspěvků pro uživatele Ondris:

Ondris: Tady jsme ráno měli (narozdíl od Kladna asi) po večerním sněžení poprašek a náledí a na stinných místech se to drží doteď. Více

Zasláno 23.12.2024 13:05 Články na In-počasí - Šance na bílé Vánoce je letos vyšší než v minulých letech, v nadcházejícím týdnu nás ale čeká výrazné oteplení

Ondris: Francois Pozdravuj tam u nás... Já se letos přestěhoval kousek vedle do Hostivice a i když se mi po Horo stýská, počasí je zde přeci jen o chloupek chladnější, zvlášť v naší okrajové ... Více

Zasláno 14.12.2024 09:42 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

Ondris: Francois No a stačí zajet na okraj toho ostrova a hned je jiný svět, Ruzyně má už dva ledové dny v řadě, dokonce se tu stále drží ten sníh z úterka, škoda jen, že ho nenapadlo o pár ... Více

Zasláno 14.12.2024 08:01 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

Ondris: Francois Tak nakonec všude dost podobné. U nás taky ofiko druhý 1 cm letošní ne-zimy. Více

Zasláno 10.12.2024 09:17 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

Ondris: kuba Tady u Prahy teď celkem hustě sněží a teplota jde k nule. Začíná se to chytat, ale bude z toho jen břečka. Více

Zasláno 10.12.2024 05:51 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

Ondris: lukáš friedrich Jo tak jsem se blbě vyjádřil, první sníh větší než poprašek do 1 cm co za 3 hodiny roztál. A předpověď na příští týden jde opět silně do tepla, ale kdyby to přišlo ... Více

Zasláno 06.12.2024 08:27 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr

Ondris: Zajímavé příspěvky se sněhem, jak z jiného světa... Já jsem zvědavý, jestli se zde dočkáme prvního sněhu ještě letos, zatím to tedy vůbec nevypadá. Více

Zasláno 06.12.2024 07:26 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr

Ondris: Okraje Prahy dnes první sněhová pokrývka kolem 1 cm a -2°C. Příjemné zimní ráno. Více

Zasláno 21.11.2024 07:25 Zima - Ochlazení a sněžení s možnými TN v týdnu od 18.11

Ondris: lukáš friedrich Jj, sněží prý i u nás v Hostivici. Tady v centru jen déšť, někde možná déšť se sněhem. Více

Zasláno 13.11.2024 13:15 Zima - První sněžení v ČR i mimo hory 13.11.2024

Ondris: Hurec Tak to je tedy peklo, až je z toho člověku nedobře, držte se tam. Tady už toho tolik určitě nespadne, srážkové stíny jedou naplno a přestože radar ukazuje až oranžové odrazy, ... Více

Zasláno 15.09.2024 07:53 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Ondris: palma Tuhle kravinu už lidi z CHMI několikrát vyvrátili... Prý to bylo myšleno k brzkému ránu a nyní jsme už za 2/3 srážek za celou epizodu. Více

Zasláno 14.09.2024 20:54 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Ondris: Fstorm Přimíchá určitě a možná silnější, než u nás. Tady všude ulámané větve a listí na cestách, o to víc to klouže... Více

Zasláno 14.09.2024 11:54 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Ondris: -swan- Dobře že jsi zpět, dlouho jsem tě tu neviděl. V Praze teď největší intenzita celé epizody z posledního koláče. To už je fakt liják s velkými kapkami a voda začíná téct z polí, ... Více

Zasláno 14.09.2024 11:10 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Ondris: Negan Měl tam to návětří JZ od Prahy, tam to teď jede nejvíce z okolí a zároveň to vytváří další stín na jihu Čech. Samozřejmě přesně to nikdy nebude, ale ty epicentra podchytil dobře, ... Více

Zasláno 14.09.2024 08:53 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Ondris: Negan Kdy měl Aladin u vás srážkový stín? Naopak tam dával až kolem 90 mm za 24 hod. ne? Podle mě to Aladinovi zatím vychází celkem dobře. U mě za 24 hod 60 mm a nyní intenzita hodně ... Více

Zasláno 14.09.2024 08:18 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Ondris: Ondra83 Jj nakonec to vypadá, že ten MS kraj bude mít srážek ještě víc, než bylo v plánu a ostatní území mnohem méně. Takže se ty extrémní povodně zřejmě omezí jenom na SV a v Čechách ... Více

Zasláno 14.09.2024 07:32 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Ondris: Valep Řekl bych, že už se začíná projevovat masivní srážkový stín Krkonoš, který výrazně zeslabuje srážky v celé S polovině Čech. Na na větší Krkonoš už prší 10 mm za hodinu. Více

Zasláno 13.09.2024 13:55 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Ondris: No vskutku Aladin ty zítřejší srážky hodně zredukoval hlavně na jihu Čech a to nejhorší odsunul zpět k východu, takhle výrazné změny už jsem teda nečekal. Více

Zasláno 13.09.2024 13:36 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Ondris: Ta mediální a politická masírka je teda fakt brutální. V 8 večer mi volal šéf, abych dnes odvezl lužební vozy z Karlína někam na kopec do bezpečí... Opravdu se z toho stává komedie. ... Více

Zasláno 13.09.2024 08:06 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Ondris: V Praze taky lije o něco dříve, než mělo. Nějaká drobnější odchylka od modelu tam bude, ale řekl bych, že vcelku to vychází zatím dost dobře. Morava bude mít do 8 hod. i o trochu víc, ... Více

Zasláno 13.09.2024 05:45 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně