Diskuse o počasí Sněžení a mrazy od 9.1.
no sněžení fakt bomba, dívám se na svou kameru a fakt neskutečný. V Bílině taky už několik cm.
Jižní půlka měla lepší odrazy takže o málo více.
Kalamita
V severoceskych vybezcich lezi cca 20cm vetsinou uz stareho ztvrdleho, spinaveho a od psu procuraneho snehu. Chtelo by to nejakou novou vrstvu, aby to te humus zakrylo. Jenz od JZ sem snezeni vetsinou nedojde, nebo malo, navic to pasmo postupuje dost rychle. Aktualne uz 20h je teplota kolem -5C. Nasledujici hodina ukaze jestli z toho nejaky snih vypadne. Zajimavy je, ze v techto zemepisnych sirkach neni 3cm snehu kalamita, nejak moc nechapu kam sme se to dostali, ze je par cm snehu prirodni katastrofa.
Francois
Bych řekl, že silničáři v tomhle nemají šanci. Já musel na otočku pro zboží do boxu (poslední termín dnes ráno na vyzvednutí) je to 10 minut autem, akorát tady začínala ta největší dávka sněžení a když jsem se vracel, tak silnice totálně zaváto a bylo to jako jet po louce...
Tady je navíc malý provoz, takže ani nikde koleje.
Viditelnost tak 3 metry a co dopadlo na okno, tak po chvilce mrzlo.
Sněžení velmi intenzivní a do toho vítr co to navíc žene z otevřených luk. Dost děs. Když už jsem v tom Ladovském kraji, tak zimu tady raději bez auta.
Sype to pořád, -4,7 st.
Skoda, ze se to ted nad nama nezasekne a nesnezi ještě půl dne, nadhera
, tak soused neodolal a zavolal na zdejší magistrát, odbor dopravy, protože tady podniká a má tu dvě provozovny.. že jako, kdy něco budou dělat s tím sněhem... hádejte jaká byla odpověď? .......
.. "Vždyť ještě sněží!".. tvl. to je možný jen na Kladně...
p.s. takže už tu vedle sebe pijeme ten grog ve dvou...
Peter Sedlák 1
teplice odhad 4-5cm a padá hezky. taky čumim na mírové náměstí, ještě chvilku bude, večer se uvidí
Doubrava nebo Kostrhún
Tady celé to pásmo bylo v bezvětří..Při intenzivním sněžení nemůžou zajistit dobrou sjízdnost, to je jasné, ale oni neudělali vůbec nic.. Nechali těch 10 cm sněhu rozjezdit bez povšimnutí..
Od 2.00 v noci do osmi do rána neprojeli ani jednou..
Protáhnout to pluhem aspoň dvakrát sem a tam rozhodně měli.. Bez diskuze..
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.