Tady to vypadá, že to za chvíli skončí, tipnu si na cca 10cm nového sněhu..(predikce 4cm). Vše spadlo dle očekávání ve sněhu, déšť ani déšť se sněhem či mrznoucí déšť se nekoná.. Aktuálně -5,6°C
Jinak, teď jsem byl v Sušici na otočku,(7km), několik aut cestou ve škarpě, od silničářů nikde od 2.00h v noci ani šáhnuto, žádný jsem ani nepotkal.. Všude jen uježděný nebo rozježděný sníh.. Katastrofa....jako každou zimu.
Tadeas Je to tím a hlavně taky blokující TN nad Ukrajinou, Pobaltím, S, SV proudění na jejím Z okraji, ta to dál na V pouštět nechce..a zastavování postupu a rozpad
Francois No vím, že se to postupně dostane, ale trochu obav tam je. Věřím, že zítra by určitě taky něco spadnout mohlo. Další týden vypadá taky zajímavě. Hlavně ať napadne tak, aby se mohly děcka jít vyblbnout.
Hlavně, že sníh bude v Polabí, na SZ. Tak to taky nebylo o moc lepší.
Tak na Kladně klasicky chaos.., zatím je to tak asi 3 - 4 cm sněhu, sypač ani pluh jsem nezaznamenal, holku do školy (3km) jsem vezl půl hodiny, protože řidiči asi zapoměli jak se jezdí na sněhu a 5 km na tachometru v očích smrt.. normálně volnej kruhák, nikde nic v dohledu, a frajer mi jede tou pětkou, a pak na tom kruháku zastaví? A to mu to nechcíplo, pak se rozjede a z kopce smykuje? Nevím.. skoro to vypadalo, že má letňáky, což teda už by byl vrchol debility.. tak si teď dávám na uklidnění ten grog, jak mi tu nedávno radil Aidamkoo.. teď asi vrchol sněžení, docela sype...( -4℃)..