Diskuse o počasí Vyhledávání
Aidamkoo: Francois Tak zatím ten hokej opravdu "štávu" má a snad jen špatně vidím aktuální stav díky tomu dnešnímu pochodu. A už je to lepší, držme pěsti. Výhled špatný no. Uvidíme ... Více
Zasláno 25.05.2026 16:37 Články na In-počasí - Před námi je letní týden s minimem srážek a často slunečnou oblohou
Aidamkoo: Tak Lerak2 nás namotivoval a výlet kolem Nových Mlýnů zatím paráda. Peče to teda solidně, ale nádherný okolí. VíceZasláno 25.05.2026 11:08 Články na In-počasí - Několik stanic hlásí první tropické dny roku, v Plzni a Doksanech bylo přes 32 °C
Aidamkoo: Lerak2 Jojo, hezký výletík. Těším se. Nové Mlýny jsou nádherné, jejich okolí taky a stanice v Brodě bude parádní hřeb dne. VíceZasláno 24.05.2026 21:49 Články na In-počasí - Několik stanic hlásí první tropické dny roku, v Plzni a Doksanech bylo přes 32 °C
Aidamkoo: Lerak2 Já myslel, že to je chyba. Koukal jsem jen na tak krátký úsek. Zítra se stavím v okolí Nových mlýnů a omrknu si stanici v Brodě nad Dyjí. Jedna z mála stanic, kde jsem nebyl. ... VíceZasláno 24.05.2026 21:38 Články na In-počasí - Několik stanic hlásí první tropické dny roku, v Plzni a Doksanech bylo přes 32 °C
Aidamkoo: Mohla být v Brně třetí stanice, ale už na začátku století se to zatrhlo a od té doby nic. Vlastně dokonce dvě mohly být. Žabovřesky za mě okey. Měření velmi přesné, ale to okolí má ... VíceZasláno 24.05.2026 21:12 Články na In-počasí - Několik stanic hlásí první tropické dny roku, v Plzni a Doksanech bylo přes 32 °C
Aidamkoo: Tropický den by se mohl povést i v Brně, kdy v Žabovřeskách téměř 29°C. Doma zatím 28,4°C, takže to jde. Tropický den bude mít šance na jihu Moravy i ve středu. VíceZasláno 24.05.2026 14:22 Články na In-počasí - V novém týdnu oteplení na běžné květnové hodnoty a občas přeháňky
Aidamkoo: kuba Na vydávání téhle výstrahy dle SIVS jsou specifická kritéria, která v tomhle počasí jsou splněna hlavně ve středních Čechách. Že jinde výstraha vydána není neznamená, že nehrozí. ... VíceZasláno 24.05.2026 12:24 Články na In-počasí - Před námi je letní týden s minimem srážek a často slunečnou oblohou
Aidamkoo: ... VíceZasláno 24.05.2026 09:57 Články na In-počasí - V novém týdnu oteplení na běžné květnové hodnoty a občas přeháňky
Aidamkoo: Tak nakonec první tropický den padl v Doksanech. Ze soukromých stanic Mostecko a okolí. Vyhrála tedy sobota. V západní Evropě, zejména ve Francii jsou v ohrožení teplotní rekordy ... VíceZasláno 23.05.2026 16:59 Předpověď počasí - Vlna veder v západní Evropě a první tropické teploty v České republice od 23. května 2026
Aidamkoo: Auro na mě jsi zapomněl.. VíceZasláno 22.05.2026 13:51 Aktuální počasí - Sucho/Nesucho 2026
Aidamkoo: AuraPočasí Tady bych mohl zase namítnout, že právě v této roční době je pod stromy často plný stín (v lese) - tudíž vlhkost z půdy se neodpařuje tak rychle, jako v březnu/dubnu, když ... VíceZasláno 22.05.2026 13:06 Aktuální počasí - Sucho/Nesucho 2026
Aidamkoo: Venku jedním slovem luxus. Ideální počasí a jako bonus člověk stihl časy větroňů. VíceZasláno 21.05.2026 16:53 Články na In-počasí - V novém týdnu oteplení na běžné květnové hodnoty a občas přeháňky
Aidamkoo: Je to trollení. Jedinou další možnosti je, že někdo kdo provozuje bota ACE udělal stejného bota, který se vydává za auru, ale tam tomu chybí nějaká paralela k odpočtu. Možná odpočet ... VíceZasláno 20.05.2026 20:52 Aktuální počasí - Sucho/Nesucho 2026
Aidamkoo: Pokud vyjdou stávající výpočty modelu ICON, tak by v neděli na SZ Čech mohlo být ojediněle až 32°C. Daleko teplejší vzduch jak jsem psal bude nad západní Evropou. Ve Francii, nad Španělskem ... VíceZasláno 20.05.2026 13:26 Předpověď počasí - Vlna veder v západní Evropě a první tropické teploty v České republice od 23. května 2026
Aidamkoo: ACEOF ACES Díky za několikáté opakování grafů ze seznamu a NASA. Jen na téhle stránce jsou 4x. Neduplikujte příspěvky. Vytváří to dojem, že je píše robot. VíceZasláno 19.05.2026 22:47 Globální oteplování - Globální oteplování
Aidamkoo: Výhledy na další týden jak jsem již psal počítají na květen mimořádně výraznou anticyklonální blokační situaci. Tlaková výše začne od pátku nad západní Evropou díky poměrně dobrému ... VíceZasláno 19.05.2026 21:53 Předpověď počasí - Vlna veder v západní Evropě a první tropické teploty v České republice od 23. května 2026
Aidamkoo: palma Super, měl jsem v plánu napsat velmi podobný komentář, tak jste mě předběhl. nicméně souhlas a ztotožňuji se s tím. 👍 VíceZasláno 19.05.2026 18:19 Globální oteplování - Globální oteplování
Aidamkoo: Velmi podrobně to řeší francouzští kolegové na Twitteru. Velmi nápadná a typicky zacyklená tlaková výše nad Evropou, což je takový typický doprovod při letních tropických epizodách. ... VíceZasláno 19.05.2026 14:48 Aktuální počasí - Sucho/Nesucho 2026
Aidamkoo: Drsný no, drsný drsný. Jak u palmy (tam i tu poušť chápu, palma neroste v bahně ) tak v Pošumaví teda taky pěkně drsný. Nečekal bych až takové sucho, ale vzhledem k dosavadnímu průběhu ... VíceZasláno 18.05.2026 19:55 Aktuální počasí - Sucho/Nesucho 2026
Aidamkoo: palma To by bylo aspoň téma. ještě téma tropy/netropy a bude to kompletní. Rosa nás zachrání. Když je vydatná, tak to jsou i desetinky mm, takže aby se ještě nevylily řeky z koryt. ... VíceZasláno 18.05.2026 19:09 Aktuální počasí - Sucho/Nesucho 2026