Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Boží hod bude často slunečný a většinou i ledový

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 911 příspěvků pro uživatele Miriam:

Miriam: Tady zatím 22, po poledni bylo chvíli polojasno až oblačno, potom se zcela vyjasnilo. Fouká teplý vítr - krásné počasí. ludvicek Ke konci týdne má být už hodně chladno, i ve 2 m může ... Více

Zasláno 03.10.2021 16:44 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: Tak dnes NO i zde, po poledni se začala rozpouštět a teď už krásně slunečno. Více

Zasláno 03.10.2021 13:22 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: Není nízká oblačnost při TV hlavně v případě teplého proudění? U chladného proudění by to snad být nemělo. Nebo mám špatné informace? Zdejší oblast na NO až tak moc netrpí, ale loni ... Více

Zasláno 02.10.2021 22:24 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: Yurri Nj, myslím, že to bylo i v předpovědi, že na Vysočině bude v těchto dnech častější výskyt NO. U nás celý den krásně jasno; 20 jsme se dotkli jen těsně, ale těch 19 -19,5 bylo ... Více

Zasláno 02.10.2021 19:25 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: ludvicek Já myslím, že opravdu může být úplně cokoli - i letos, i jindy. Vezměte si, jaké bylo letos jaro... Resp. jak nebylo. Více

Zasláno 02.10.2021 13:34 Zima - Jaká bude zima 2021/2022

Miriam: Aidamko1 Aidamko, aby to nedopadlo jako loni... Na JM zima ani nebyla a jaro v ČR potom také tak nějak nebylo. Jinak já mám zimu ráda (hlavně aby byla slunečná), ale přiměřenou; nesmí ... Více

Zasláno 02.10.2021 12:59 Zima - Jaká bude zima 2021/2022

Miriam: Tady zatím necelých 20, jasno a naštěstí už tak nefouká jako včera. Více

Zasláno 02.10.2021 12:49 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: Ai-kun Já doufám, že ještě chvíli bude teplo, a potom by mohlo začít slunečné a chladnější podzimní počasí - hlavně bez NO. Dnes zde max. 19, což není velký rozdíl oproti včerejšku, ... Více

Zasláno 01.10.2021 22:31 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: ludvicek No, u nás nakonec nebylo nic. K ránu začalo trochu foukat (předtím naprosté bezvětří), což pomohlo. Námraza nad ránem nikde nebyla. Ale přízemní teplota nemohla být daleko ... Více

Zasláno 01.10.2021 13:56 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: Noc je opravdu studená. Momentálně je při bezvětří ve 2 m +5; přízemní mrazík zatím není, ale nebudu se divit, pokud ráno bude. Papriky a bazalku jsem přikryla, rajčat už jsme sklidili ... Více

Zasláno 01.10.2021 00:48 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: Letošní počasí dává lidem zabrat, resp. v některých oblastech. Nářek krávy napíchnuté na stromě. Děti stále zprac... Více

Zasláno 30.09.2021 17:49 Články na In-počasí - Na severu Německa hlášeno tornádo, zranilo sedm lidí

Miriam: Tady dnes v noci, i přes hodně jasnou oblohu, teplota prakticky nespadla pod 13°C - což je na konec září slušné. Dnes je slunečno a teplota se pohybuje mezi 17-18. Mrazík snad nebude, ... Více

Zasláno 30.09.2021 17:32 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: Z onoho pásma nakonec namrholilo asi 0,3 mm. Po pondělním dešti je ale celkem pěkně zalito i tak. Teď už jen doufat, že zálivka, která tento týden přišla, omezí v pátek ráno hrozbu ... Více

Zasláno 29.09.2021 19:18 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: Yurri To se máte - tady se úplně zatáhlo. Na 17°C to taky vylezlo, ale slunko bohužel není. Včera bylo 24 - nádherný den. ludvicek Podle mě bude větší hrozba mrazíků v Čechách... Doufám, ... Více

Zasláno 29.09.2021 14:10 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: Korálovce jsou krásné houby. Jednou v životě jsem viděla ten bukový (asi před 2 lety) - přivezli nám odněkud špalky, jeden byl poněkud ztrouchnivělý a po čase na něm vyrostl korálovec ... Více

Zasláno 29.09.2021 12:55 Aktuální počasí - Houby a houbaření v závislosti na ročním období, aktuálním počasí, oblasti, nadmořské výšce

Miriam: Tady v pondělí spadlo 10 mm, dnes zatím nic. Zatáhlo se až někdy kolem 10. dopoledne. Uvidíme, v jakém stavu sem dojde to srážkové pásmo. Více

Zasláno 29.09.2021 12:47 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: Tady bylo včera 20 a velice silný vítr, později odpoledne bylo až skoro zataženo (ovšem díky této kombinaci byla mimořádně teplá noc, kdy teplota šla jen na chvíli pod 15, jinak bylo ... Více

Zasláno 25.09.2021 18:09 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: Tady dnes 17,2°C, dopoledne vysoká oblačnost, potom skoro celé odpoledne polojasno, občas až skoro jasno. Před nějakou chvílí se ale úplně zatáhlo a doufám, že to vydrží do rána. Více

Zasláno 19.09.2021 19:02 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: ludvicek Já už ty výhledy ani nesleduju. Oni opravdu vědí, jak bude, tak max. na ty 3 dni dopředu. Hurec To je zajímavé, u nás zpočátku (několik dní) byly min. ranní teploty strašně ... Více

Zasláno 16.09.2021 13:59 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Miriam: Doufám, že tady přízemní mrazíky nebudou. Je na ně strašně brzy. Jinak to vypadá, že pořádná kosa bude i v celé jižní Evropě. https://mkweather.com/extreme-cold-blast-in-europe... Více

Zasláno 16.09.2021 00:52 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí