Diskuse o počasí Vyhledávání
Miriam: ota To silné ochlazení už nevrátili, teploty teď stále dávají ok. 20 Více
Zasláno 13.09.2021 23:29 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí
Miriam: swan1 No, na jihu Brna leckdy bývají jiné povětrnostní poměry než na severu, ale pocítit to lze nejvíc v zimě, kdy v ten samý čas na severu klidně může být sníh, zatímco na jihu ne ... VíceZasláno 13.09.2021 14:09 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí
Miriam: Karel83 No, přesně. Ve dne třeba 27, a v noci 8. Dnes se ale zdá, že by noc mohla být trochu teplejší, zatím to neklesá tak rychle. VíceZasláno 11.09.2021 23:36 Články na In-počasí - Před námi je teplý a slunečný týden, naměříme celou řadu letních dnů
Miriam: Frnda To budou z dovozu. V západní a jižní Evropě jaro začalo hodně teple, načež se výrazně ochladilo. Stromy vyrašily - a potom omrzly. Dost se o tom i psalo. Nevím, zda je to jediný ... VíceZasláno 10.09.2021 22:58 Články na In-počasí - Ceny kávy prudce stoupají, sucho a nízké teploty v Brazílii poškodily úrodu
Miriam: Ještěže jsem se dopoledne nedívala na zdejší předpověď, to by mi hned zkazilo náladu. Teď už je tam zase teplý výhled. Dnes je také teplo, ale bohužel fučí, což já nemusím. VíceZasláno 08.09.2021 14:35 Články na In-počasí - Před námi je teplý a slunečný týden, naměříme celou řadu letních dnů
Miriam: ... VíceZasláno 02.09.2021 23:46 Články na In-počasí - Za námi je deštivé a teplotně normální léto, průměr létu zvýšil hlavně teplý červen
Miriam: Nevíte někdo, proč ČHMÚ zatím nevydal zhodnocení července v Jihomoravském kraji a na Vysočině? Většinou vydávají zhodnocení během následujícího měsíce, ale už je září, a dosud nic. ... VíceZasláno 02.09.2021 23:40 Články na In-počasí - Za námi je deštivé a teplotně normální léto, průměr létu zvýšil hlavně teplý červen
Miriam: TommyAst Zdroj jsem uvedla nepřímo, je to ze stránek ČHMÚ. Byla jsem na vážkách, zda je to tam nutné uvádět pomocí odkazu, když se obsah oné stránky měl už během dvou dní změnit. Jinak ... VíceZasláno 31.08.2021 17:08 Články na In-počasí - Zážíváme jeden z nejchladnější závěrů srpna za posledních 30 let
Miriam: - VíceZasláno 31.08.2021 16:54 Články na In-počasí - Zážíváme jeden z nejchladnější závěrů srpna za posledních 30 let
Miriam: - VíceZasláno 31.08.2021 16:52 Články na In-počasí - Zážíváme jeden z nejchladnější závěrů srpna za posledních 30 let
Miriam: In-počasí Včera vyšel nový dlouhodobý výhled, kde je uveden i graf se znázorněnými předešlými teplotami. Rekord pokořen nebyl, zase tak chladno nebylo - teploty odpovídaly předpovědi. ... VíceZasláno 31.08.2021 16:50 Články na In-počasí - Zážíváme jeden z nejchladnější závěrů srpna za posledních 30 let
Miriam: swan1 Já jsem ty ostatní fotky moc nezkoumala, ovšem tady mě ta kůra zaujala na první pohled. palma To se stává. Ruce občas píšou něco jiného, než má člověk v plánu. VíceZasláno 28.08.2021 19:43 Aktuální počasí - Houby a houbaření v závislosti na ročním období, aktuálním počasí, oblasti, nadmořské výšce
Miriam: "Nutno podotknout, že před rokem 1990 bychom našli celou řadu ještě chladnějších závěrů prázdnin." Nejsem si jistá, zda je to pravda (možná regionálně ano, ale jinak spíš ... VíceZasláno 28.08.2021 19:30 Články na In-počasí - Zážíváme jeden z nejchladnější závěrů srpna za posledních 30 let
Miriam: palma Ten mrtvý strom vypadá spíš na buk (podle kůry). Opravdu je to dub? ludvicek Nestrašte, na Václava by snad mělo být pěkně... doufám, že bude. VíceZasláno 28.08.2021 06:02 Aktuální počasí - Houby a houbaření v závislosti na ročním období, aktuálním počasí, oblasti, nadmořské výšce
Miriam: MrDoge CZ My v JM nížině jsme zimu neviděli už mnoho let. V únoru nám to slibovali, nakonec z toho nic nebylo (nedošla k nám). Ale 2 m sněhu bych tedy nechtěla. VíceZasláno 27.08.2021 14:30 Bouřky - Bouřky a přeháňky, déšť 26.8. - 1.9.
Miriam: https://mkweather.com/iceland-the-hottest-august-d... https://mkweather.com/extreme-winter-in-argentina-... Těch Jihoameričanů je mi opravdu líto - z +40 prudce do -20 (a nejspíš ... VíceZasláno 27.08.2021 14:20 Bouřky - Bouřky a přeháňky, déšť 26.8. - 1.9.
Miriam: spurdo Je to trochu brzy, většinou se houfují tak o tři týdny později (což se píše i např. v tomto starším článku), ale důvodem bude asi to výrazně chladnější počasí. Jinak naše stodolní ... VíceZasláno 25.08.2021 12:31 Články na In-počasí - Před námi je chladný týden, letní teploty vůbec nenaměříme
Miriam: Letos je zatím tryskové proudění nastaveno tak, že k nám ustavičně přináší chladný vzduch. Vzhledem k tomu, že sílí La Niňa, asi nelze čekat, že by se přestalo vlnit. Je ale nějaká ... VíceZasláno 22.08.2021 22:59 Články na In-počasí - Před námi je chladný týden, letní teploty vůbec nenaměříme
Miriam: Novorolak Tady léto dosud probíhalo velmi příjemně, což vidím i dle úrody. Sice dle mého názoru škoda, že nebyly delší vlny veder, ale zase nebylo nikdy chladno. VíceZasláno 22.08.2021 15:43 Povodně - Zvlněná studená fronta a tlaková níže od 22.-24.8.2021
Miriam: Stranik Já myslím, že to nebude až tak tragické jako ve zdejší předpovědi. To dělá hodně ten GFS, který v podobných situacích vždy hodně snižuje teploty. Nám třeba Norové/ECMFW dávají ... VíceZasláno 21.08.2021 21:42 Povodně - Zvlněná studená fronta a tlaková níže od 22.-24.8.2021