Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Ochlazení umocní čerstvý vítr, na Šumavě a v okolí sněžení, v severní polovině území ubývání oblaků

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 3746 příspěvků pro uživatele ludvicek:

ludvicek: swan1 Já to mám tak, že někde úplně dole je kukuřice, nad ní poměrně vysoko single malt, ale do upršeného dne nejlépe s jamajským rumem. Omlouváme se za OT. Více

Zasláno 17.05.2023 12:40 Předpověď počasí - JARO 2023 - jaké bude?

ludvicek: Jan1995 Krásně napsánu, u nás v JM kraji opravdu sucho v zimě je asi největší široko daleko, akorát když nás trefí sníh od Jadranu, tak to je i 20 čísel sněhu hned. Ale to nebývá každý ... Více

Zasláno 17.05.2023 12:27 Články na In-počasí - V novém týdnu pozor na vydatné srážky, teploty budou nízké

ludvicek: palma Ale zase úplně chápu třeba ty Skoty, že mají tolik v oblibě tu Whiskey, protože tam je podzim tak 11 měsíců a já bych se tam asi fakt uchlastal. Více

Zasláno 17.05.2023 11:19 Předpověď počasí - JARO 2023 - jaké bude?

ludvicek: palma Rovněž není bez zajímavosti, že rozdíl v průměrné teplotě mezi lednem a dubnem je u nás letos zhruba 5°C, normální stav je 10°C. Více

Zasláno 17.05.2023 10:22 Předpověď počasí - JARO 2023 - jaké bude?

ludvicek: igor127 Přesně tak, proto je dobré mít statistiky, protože lidská hlava je děravá. Ano, loni jsme v dubnu měli celkem 50 mm od začátku roku. Letos máme z tohoto pohledu naprosto neuvěřitelné ... Více

Zasláno 17.05.2023 07:45 Články na In-počasí - V novém týdnu pozor na vydatné srážky, teploty budou nízké

ludvicek: Novorolák1 Půjčím si z Pulp fiction: "Vrazi mně nevadí, ale provokatéry bych střílel." Jinak od soboty už to oteplení má i ICON, který večer trucoval a oteplení odsouval/redukoval. ... Více

Zasláno 16.05.2023 07:34 Články na In-počasí - V novém týdnu pozor na vydatné srážky, teploty budou nízké

ludvicek: ... Více

Zasláno 15.05.2023 21:22 Předpověď počasí - JARO 2023 - jaké bude?

ludvicek: Leknín Přepněte si na Ecák, ten je na čt-pá teplejší zhruba o 3 stupně. Teda ne že by to byla nějaká hitparáda, ale aspoň něco. No uvidíme... Více

Zasláno 15.05.2023 14:43 Předpověď počasí - JARO 2023 - jaké bude?

ludvicek: TheRealStormCZE To se musí MostMost přece taky nějakýho deště dočkat, když už je to i v Bílině? Nevím, nejsem znalec místních poměrů. Více

Zasláno 15.05.2023 08:01 Články na In-počasí - V novém týdnu pozor na vydatné srážky, teploty budou nízké

ludvicek: swan1 Co mě vadí víc, je ta zakalená voda na mým oblíbeným rybářským místečku. Od začátku roku 2 docházky k vodě celkem... A už se to tak pěkně začalo uklidňovat a zase "voda hučí ... Více

Zasláno 15.05.2023 08:00 Články na In-počasí - V novém týdnu pozor na vydatné srážky, teploty budou nízké

ludvicek: Na.Guru Ono s těmi Tmax to sice papírově nevypadá špatně, ale realita zhusta bývá taková, jako se stalo shodou okolností v neděli 7.5., takže si to dobře pamatuju, protože mně to zkazilo ... Více

Zasláno 15.05.2023 07:29 Předpověď počasí - JARO 2023 - jaké bude?

ludvicek: Aidamko1 Taky bych byl pro, aby se to vylilo někde u Mostu, ale známe to, hlavně bod č. 6... Základní Murphyho zákony, Co se může pokazit, to se taky pokazí. Důsledky: 1. Nic není ... Více

Zasláno 15.05.2023 07:20 Články na In-počasí - V novém týdnu pozor na vydatné srážky, teploty budou nízké

ludvicek: swan1 Tady prší rychlostí 1 mm za hodinu. Krásně májovej deštík. Byl by hřích remcat, ale snad od příštího víkendu přijde trochu toho slunečného počasí. Více

Zasláno 14.05.2023 16:13 Články na In-počasí - V novém týdnu pozor na vydatné srážky, teploty budou nízké

ludvicek: Tak podle toho, jak mně ráno loupalo v kolenech a teď se přidalo i rameno, těch 40 mm tady do čtvrtka určitě dáme. Jestli někdo ze SZ Čech chce pár kubíků kvalitní májové dešťovky, ... Více

Zasláno 14.05.2023 14:48 Články na In-počasí - V novém týdnu pozor na vydatné srážky, teploty budou nízké

ludvicek: kapr84 Sázel jsem teď novou jabloň, v metrové hloubce se mně to lepilo na rýč, ale je to černozem západně od Buchlovských kopců. Ta 50 mm epizoda v dubnu prostě stála za to. Více

Zasláno 13.05.2023 08:47 Články na In-počasí - Od středy musíme počítat se srážkami, zprvu hlavně na západě

ludvicek: swan1 Formát počasí dvacátých let jedenadvacátého století je zatím dost děsivý. Prolíná se podzimojaro od října do května s maximy na Nový rok... Jen délka dne dává tušit, co je vlastně ... Více

Zasláno 13.05.2023 08:07 Články na In-počasí - Od středy musíme počítat se srážkami, zprvu hlavně na západě

ludvicek: Co se týče srážek, tak u nás má pršet s různou intenzitou až do středy, Ecák tam má v součtu snad 60 mm, takže úplně nechápu nářky na sucho, ačkoliv je mně jasné, že zatím dělám účet ... Více

Zasláno 13.05.2023 07:26 Články na In-počasí - Od středy musíme počítat se srážkami, zprvu hlavně na západě

ludvicek: Aidamko1 Mohlo by to s těma teplotama vyjít podle Ecáku a aspoň některý den se dostat ke dvaceti. Ale GFS je fakt studenej. Více

Zasláno 12.05.2023 07:54 Články na In-počasí - Od středy musíme počítat se srážkami, zprvu hlavně na západě

ludvicek: ... Více

Zasláno 11.05.2023 08:41 Předpověď počasí - JARO 2023 - jaké bude?

ludvicek: Leknín No, je to celkem zajímavý, ale naše děcka tohle počasí považují za nějaký studený úlet, pro ně je normální v květnu letní dny a od dubna běhat v kraťasech (jak si to pamatujou ... Více

Zasláno 11.05.2023 07:27 Předpověď počasí - JARO 2023 - jaké bude?