Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Ochlazení umocní čerstvý vítr, na Šumavě a v okolí sněžení, v severní polovině území ubývání oblaků

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 3746 příspěvků pro uživatele ludvicek:

ludvicek: kapr84 Ano, zdá se i mně, že to není jen takové strohé sdělení. Více

Zasláno 10.05.2023 13:50 Články na In-počasí - Od středy musíme počítat se srážkami, zprvu hlavně na západě

ludvicek: crossflow Naplánovat prostě tu nejhorší variantu podle hesla "neexistuje špatné počasí, jen špatně vybavený turista". Jinak podle aktuální textové předpovědi ČHMÚ pro JM ... Více

Zasláno 10.05.2023 12:15 Články na In-počasí - Od středy musíme počítat se srážkami, zprvu hlavně na západě

ludvicek: palma Jo, Start S F1 už mně nasazuje pomalu na květy, letos bych chtěl stihnout první červené rajče ještě v červnu. Mám po té zimě nějakou avitaminózu asi... Více

Zasláno 10.05.2023 08:02 Předpověď počasí - JARO 2023 - jaké bude?

ludvicek: Tak že by první opravdový závan lepších časů od Ecáku? Více

Zasláno 10.05.2023 07:31 Předpověď počasí - JARO 2023 - jaké bude?

ludvicek: Zachar Když si vezmu, že ve Žďáře je vždycky tak o ty 3 stupně chladněji než v Brně, tak je mně teď normálně zima, ačkoliv držím v ruce hrnek s teplým kafem. Ale tak vy jste z té Vysočiny ... Více

Zasláno 09.05.2023 07:02 Články na In-počasí - Od středy musíme počítat se srážkami, zprvu hlavně na západě

ludvicek: LadaBlatna Ano, dnes jsme u nás měli+6, zítra jen +4 a nějaký ten přízemní mrazík.... Ale pak už do konce týdne snad pokoj. Novorolák1 Vcelku zima proti Španělsku, takový náš normální ... Více

Zasláno 08.05.2023 08:35 Články na In-počasí - Teplotně i srážkově normální začátek května, pozor si musíme dát na přízemní mrazíky

ludvicek: swan1 Tady paráda, po včerejšku oblačno a čistej vzduch... Slunko už má sílu, stačí aby chvilku svítilo a je to hned cítit. Více

Zasláno 07.05.2023 10:41 Články na In-počasí - Teplotně i srážkově normální začátek května, pozor si musíme dát na přízemní mrazíky

ludvicek: Hned po Zmrzlejch si tam GFS plánuje +3 po ránu ve 2 metrech (takže zhruba ty -3 při zemi), vtipálek. Asi mu zapomněli naprogramovat, že pak za 14 dní začíná léto. Více

Zasláno 07.05.2023 10:38 Předpověď počasí - JARO 2023 - jaké bude?

ludvicek: Tak v JM kraji v lepším případě jednotky mm, někde ani to ne (Lednice). U mě 6 mm celkem za celý den, poměrně dost v rámci regionu. Více

Zasláno 06.05.2023 20:56 Články na In-počasí - Teplotně i srážkově normální začátek května, pozor si musíme dát na přízemní mrazíky

ludvicek: Fakt jsem zvědav, kolik dnes v JM kraji průměrně naprší. Každopádně to zřejmě nebude tolik, kolik bylo v různých předpovědích slibováno. Více

Zasláno 06.05.2023 08:37 Články na In-počasí - Teplotně i srážkově normální začátek května, pozor si musíme dát na přízemní mrazíky

ludvicek: Zdejších 21°C je pocitově jako letní den, slunce už je zkrátka s letní silou. Více

Zasláno 05.05.2023 15:48 Články na In-počasí - Teplotně i srážkově normální začátek května, pozor si musíme dát na přízemní mrazíky

ludvicek: Aidamko1 To bude až zítra, dnes si hodlám užít to krásno, co se nám udělalo. V 11:00 už +17... Více

Zasláno 05.05.2023 11:37 Články na In-počasí - Teplotně i srážkově normální začátek května, pozor si musíme dát na přízemní mrazíky

ludvicek: palma Už by to chtělo nějakou změnu. Díval jsem se teď do archivu, první dny s teplotami v rozpětí +5 až +15 nastoupily od 18. února a s nějakými mírnými výkyvy na obě strany to stále ... Více

Zasláno 05.05.2023 07:35 Předpověď počasí - JARO 2023 - jaké bude?

ludvicek: Myslím si, že teď vůbec nemá cenu sledovat cokoliv dál než 4 - 5 dní, tady máme například pro středu rozdíl 10°C dle ICON versus GFS... Úlet je myslím ještě slabý slovo. Více

Zasláno 04.05.2023 09:47 Články na In-počasí - Teplotně i srážkově normální začátek května, pozor si musíme dát na přízemní mrazíky

ludvicek: palma Klasika, chladný vzduch klesá a hromadí se v níže položených místech. Tady +5 a na stanici Tuřany podle grafu krátce přízemní teplota dosáhla na 0, ale bez vizuálních projevů, ... Více

Zasláno 04.05.2023 06:59 Články na In-počasí - Teplotně i srážkově normální začátek května, pozor si musíme dát na přízemní mrazíky

ludvicek: Taky jsem zvědav na srážky, nějaké kapky deště to maluje skoro každý den od pátku dál, sobota bude asi "luxusní". Voda je samozřejmě potřeba, ale chtělo by to pár dní oschnout, ... Více

Zasláno 03.05.2023 07:23 Články na In-počasí - Teplotně i srážkově normální začátek května, pozor si musíme dát na přízemní mrazíky

ludvicek: palma Sázím taky až 20., ale už teď je otužuju! Více

Zasláno 02.05.2023 07:09 Články na In-počasí - Letošní duben byl třetí nejchladnější za posledních 30 let

ludvicek: am96 Já jsem zvědav na příští rok, kdy by žezlo měl pevně třímat chlapeček, tedy El nino... Více

Zasláno 01.05.2023 20:15 Články na In-počasí - Letošní duben byl třetí nejchladnější za posledních 30 let

ludvicek: A tohle se děje v relativně chladném období, bez nějaké zásadní energie ze slunce. To zas bude léto... Více

Zasláno 30.04.2023 12:15 Bouřky - Bouřky 29.4.2023 s možností slabší supercely na JV

ludvicek: Yurri Já bych to do určité plochy zamokřeného území nechal jen na oznámení. Jestli úřade chceš, tak si to pojď zkontrolovat. Více

Zasláno 29.04.2023 21:01 Globální oteplování - Globální oteplování