Diskuse o počasí Vyhledávání
MostMost: Tak včera aspoň trochu srážek. Spadlo tady většinou okolo 3,5 mm. Intenzita byla velmi slabá. Nakapalo to zhruba za 7 hodin. Dneska zatím oblačno, teplota okolo 10°C. K tomu vývoji ... Více
Zasláno 27.03.2025 09:39 Články na In-počasí - Úvod nového týdne ve znamení přeháněk, ojediněle i zabouří
MostMost: Opět nic. V okolí cca 40km, teď prázdnej radar. Dopoledne slabá přeháňka, hodila tady pár desetin. Odpoledne tři kapky, místy čtyři Venku dusno a teplo Čekal jsem teda víc, než nic ... VíceZasláno 25.03.2025 15:42 Bouřky - Bouřky 23 - 25.3.2025
MostMost: Tak minulý týden opět beze srážek, když nebudu počítat ty včerejší neměřitelné srážky. Zatím za březen mám Most-Vtelno 2,2 mm, a Most 3,3 mm Tak snad tento týden přeci jen něco přinese ... VíceZasláno 24.03.2025 11:06 Články na In-počasí - Úvod nového týdne ve znamení přeháněk, ojediněle i zabouří
MostMost: Tady dnes u mně v Mostě minimum +5°C. Aktuálně okolo 12°C. Včera maximum 19,1°C, Most-Vtelno 20,4°C. Průměrná teplota včera 12,1°C (Most) VíceZasláno 22.03.2025 08:30 Články na In-počasí - V novém týdnu hodně slunce a zpočátku týdne mrazivé noci
MostMost: Tady relativně klidná situace. K ránu slabá dešťová přeháňka, s pár vločkami. Úhrn 0,1 mm. Během chvilky nebylo ani mokro. V noci to kleslo na +0,5°C, v mrazovce kolem půlnoci okolo ... VíceZasláno 17.03.2025 10:15 Články na In-počasí - V novém týdnu hodně slunce a zpočátku týdne mrazivé noci
MostMost: Tady dnes skoro jasno, slabý větřík. Teplota aktuálně okolo 5°C. Ráno to šlo pod 2°C, v mrazovkách kolem nuly. Srážky za březen, Most 3,3 mm. A Most-Vtelno 2 mm. Takže dneska se může ... VíceZasláno 15.03.2025 09:10 Články na In-počasí - V novém týdnu už dorazí srážky, v pondělí i s prachem ze Sahary. Teploty postupně klesnou
MostMost: Tady jenom přidám jednu fotečku, tý bouřky na Děčínsku (foceno z rozhraní MO/LN). Bohužel za jízdy a ve větší rychlosti, z toho víc nevytáhnu V zadní části byly vidět mammaty. A zhruba ... VíceZasláno 11.03.2025 20:40 Články na In-počasí - V novém týdnu už dorazí srážky, v pondělí i s prachem ze Sahary. Teploty postupně klesnou
MostMost: Tak ještě doplním já, únor u mně: Most 13,8 mm Průměrná teplota +0,33°C Most-Vtelno 12,6 mm VíceZasláno 09.03.2025 10:40 Aktuální počasí - Množství srážek v roce 2025
MostMost: Tak vrátil jsem se po delší době z jižních Čech /Tábor/, tam každé ráno mrazík, odpoledne většinou maxima okolo 16°C. V Mostě a okolí jsem měl poslední 4 dny maxima většinou mezi 18-19°C, ... VíceZasláno 09.03.2025 10:19 Články na In-počasí - V novém týdnu nástup jara, bude slunečno a postupně i 15 °C
MostMost: Tohle není o posledním slově. Tohle je reakce na diskuzi. Byla tady informace v pondělí odpoledne, že u vás v ulici u archivu, je to jinak se sněhem, než tady byly fotky Leraka2, že ... VíceZasláno 26.02.2025 15:24 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
MostMost: Já ještě s vyhodnocením zimy v Mostě a okolí, počkám, než skončí meteorologická zima. Samozřejmě s vyhodnocením průměrných teplot, úhrnem srážek, počtem LD apod. přijdu začátkem března. ... VíceZasláno 26.02.2025 12:31 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
MostMost: Naštěstí tady opět nevyšla nízká oblačnost nebo mlha, a tak celý den Maxima nejčastěji okolo 9°C VíceZasláno 24.02.2025 19:57 Články na In-počasí - Nový týden bude teplotně nadprůměrný, občas mírně zaprší
MostMost: TomasMost Koukám, že tam na mně padnul, nějaký dovětek. Když to v rychlosti shrnu, fotím tady většinou široké okolí, kde jsou vidět aktuální podmínky o stavu počasí, v širším rozhledu. ... VíceZasláno 24.02.2025 14:11 Články na In-počasí - Nový týden bude teplotně nadprůměrný, občas mírně zaprší
MostMost: palma No musím říct, že v pátek jsem byl celý den v Praze a okolí. A třeba v okolí Ruzyně, sněhu dost. Ale i v Praze byl často sníh. Hodně sněhu bylo právě i na Kladensku a Slánsku. ... VíceZasláno 24.02.2025 09:47 Články na In-počasí - Nový týden bude teplotně nadprůměrný, občas mírně zaprší
MostMost: TomasMost Já jen něco přidal Se sněhem je to tak, jak jsme psali všichni 3. Trvale zastíněný (severní), nebo lesní (kopcovité) části, si ten sníh ještě udržely. Je to logický, že tam ... VíceZasláno 24.02.2025 09:22 Články na In-počasí - Nový týden bude teplotně nadprůměrný, občas mírně zaprší
MostMost: Leknín Já ještě pošlu, jak to vypadá se sněhem, u mně v Mostě a okolí. Leží zbytky přemrzlýho, hlavně v trvale zastíněných plochách. Aby si někdo nemyslel, že jsme po krk zasypaný sněhem ... VíceZasláno 24.02.2025 07:49 Články na In-počasí - Nový týden bude teplotně nadprůměrný, občas mírně zaprší
MostMost: TomasMost Tak bohužel ani dnes neklapne ten LD (Kopisty i Vtelno) VíceZasláno 20.02.2025 14:07 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C
MostMost: TomasMost Vypadá to, že ano. Oblačnost už je blízko. Kopisty už mají nad nulou. Most jak kde. Vtelno dnes spíš ano Uvidíme, řekneme si večer VíceZasláno 20.02.2025 13:18 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C
MostMost: TomasMost Jj, je na severním kopci ve stínu (Havraň). Takže má o něco nižší maxima. Ale zase o dost vyšší minima. Vtelno mám v údolí, kousíček od potoka, ideální na nízká minima. O ... VíceZasláno 20.02.2025 09:56 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C
MostMost: PatrikMO V těch mrazovkách to vždy padá hodně dolů. Včera jsem měl Lužice -17,4°C Most-Vtelno -16,1°C. Na únor 2021, ale ještě schází dost, cca 6 stupňů v Lužicích nebo Vtelně, ty ... VíceZasláno 20.02.2025 09:19 Články na In-počasí - Nový týden přinese hodně slunce a silné ranní mrazy, často bude pod -10 °C