Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Hlavně v jihozápadní polovině území častěji nízká oblačnost, jinak nadále slunečno

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 12206 příspěvků pro uživatele palma:

palma: Tohle už je totální debilita,chemický aditivum podávané povinně krávám, aby měli menší prdíky... Ještě že v Sýkořicích můžu koupit mlíko přímo od paní, co mají tři kravky venku na pastvě ... Více

Zasláno 15.12.2024 16:42 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: No, dle toho co teď je k vidění... AO v neutrálu, NAO v plusu, PV v pohodě ( s anomálií v zátylku), náznak západního proudění, opakující se nízký tlak na severu, a u nás, či jižním ... Více

Zasláno 15.12.2024 16:06 Zima - Počasí na Vánoce 2024

palma: Aidamko. Jo, hlavně se to oteplení tam vyskytuje už dlouhou dobu, takže to vliv samozřejmě má, kdyby to tam nebylo, tak potěš koště, to bych si sednul do ušáku a začal si po létech ... Více

Zasláno 15.12.2024 12:08 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

palma: No, já jsem teda nemyslel až tak Vánoční svátky, ty už se tak nějak ustalují u jednotlivých modelů +-2 stupně, ale co den sem někdo dává jak na konci předpovědního období je výhled ... Více

Zasláno 15.12.2024 10:14 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

palma: Je zajímavé, s tím ochlazením a oteplením, proč prakticky všichni koukají jen na GFS? a berou to jako pomalu jediné směrodatné? Více

Zasláno 15.12.2024 09:34 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

palma: wyc Chladný výstupy tam má GFS na konci výhledu každý den jeden až dva, relevance velká 0... nevím, proč to tam pořád opakuje, kdo to ví? Jednou za čas to vyjde, to je bez debaty, akorát ... Více

Zasláno 14.12.2024 13:04 Zima - Počasí na Vánoce 2024

palma: ... Více

Zasláno 14.12.2024 12:58 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Stěžovat si na zimu, že je taková nijaká, nemá cenu, nostalgie je docela fajn vlastnost, při povídání a dopisování, doby se holt mění, já si dokonce pamatuju i tu zimu 1970... to mi ... Více

Zasláno 14.12.2024 11:03 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Francois No, mám to tu trošku posunuté nahoru,( ale velbloud dvouhrbý z toho bude taky ) ale holt, bydlím v jiné lokalitě.. p.s. oleandry apod. mám ještě pořád venku v květináčích, ... Více

Zasláno 13.12.2024 08:46 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

palma: Aidamko. , jsem dost dobrej .......... (pár teček) nějak jsem si to spojil s prosincem ..?.. takže beru zpět...jo horlivost překonala pozornost... Více

Zasláno 12.12.2024 20:12 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Aidamko. Tak jsem si ještě početl zde: https://www.climate.gov/news-features/blogs/polar-... plus je tam docela pěkná diskuse, poukazují i na to, že od současného narušení bylo větší ... Více

Zasláno 12.12.2024 19:36 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Spra17 Tlumočíte asi jiné chmu, než je to oficiální..předpokládám.. zde citace toho chmu: Období předchozího měsíce bylo teplotně průměrné. Z měsíční předpovědi je patrné, že i následující ... Více

Zasláno 12.12.2024 13:02 Zima - Počasí na Vánoce 2024

palma: Aidamko. Tak už vylez s hlavním výstupem i ECMWF, no, potvrzuje GFS, ten už má výstup z 06:00 zpracovaný do Vánoc a ukazuje potvrzení půlnočního výstupu, uvidíme, co bude až do toho ... Více

Zasláno 12.12.2024 11:55 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

palma: Spra17 To se v Chorvatsku vopalujou taky i vorvaně jsem tam na pláži viděl.. žádná novinka. Více

Zasláno 12.12.2024 11:47 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

palma: Aidamko. Tak Moravsko Slezské pomezí je kraj razovity.. tak i ten letní den mož byt...ale kratky...je zima.. Více

Zasláno 12.12.2024 11:40 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

palma: Spra17 Czyli to co daje polski model prognozy pogody? A który model? Více

Zasláno 12.12.2024 11:36 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

palma: Leknín Tak to už jsme dva, co mají nějaké tušení, takové bezdůvodné že? Více

Zasláno 12.12.2024 11:32 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

palma: Spra17 hej.. co znamená hodnota 1000 n.p.m.? A ty teploty v plusu, jako, že furt? Který model to dává? Více

Zasláno 12.12.2024 11:20 Články na In-počasí - Zejména na jihozápadě Čech a severu Jeseníků v novém týdnu i trvalé sněžení, teploty budou průměrné

palma: Francois Bohužel se ten konec výhledu zde ještě neaktualizoval, koukal jsem na špagety, co už jsou aktuální, o Vánocích dosadím nějaký česnek.. asi.. Více

Zasláno 12.12.2024 06:42 Zima - Počasí na Vánoce 2024

palma: Aidamko. No jo no, někteří z Chvojkovic mají možná špatné vstupy...protože výzkumné středisko jih vyrobilo špatnou elektrónku E13 v podniku Katoda Olomóc...a pak ta data prostě nejsou ... Více

Zasláno 12.12.2024 00:08 Zima - Jaká bude zima 2024/2025