Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: Co si myslím o tom jak bude, je v celku uplně jedno, příroda má stejně svoje spády..Nicméně, vzhledem k tomu, že vortex se zacelil, teplota v něm stoupá velmi pomalu, rychlost větru ... Více
Zasláno 31.01.2020 14:31 Předpověď počasí - Jaký bude únor 2020?
palma: Tak koukam, že jsme jedna z nejteplejších oblastí, dneska, venku už je 13,4, a stoupá, navíc začíná vylézat slunéčko, tak uvidíme kam došplháme..Jinak nevím, zda ptáci už signalizují ... VíceZasláno 31.01.2020 13:48 Články na In-počasí - Teploty překonají dlouholeté rekordy, naměříme i jarních 15 °C
palma: Samik Když ono to oteplení nějak víc vychází... alespoň tedy poslední dva roky...a zima fakt už nemá na to aby ukázala něco, tři měsíce, dva maximálně, kdy že to začíná jaro? Pamatuju, ... VíceZasláno 30.01.2020 22:09 Předpověď počasí - Ochlazení? Ano či Ne
palma: Yurri Tak další zpráva, docela mne "pobavila" reakce zemědělců,když nám ten sajrajt zakážete, tak tam napereme jiný a víc, ne že by se zamýšleli nad tím, jak tam toho narvat ... VíceZasláno 30.01.2020 19:02 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Tak já nějaké zvláštní ochlazení v mé oblasti ani za ten týden nečekám, maluje to sice v noci do -4 ale každý den okolo poledne máme být stejně nad nulou, navíc je to tam na dva - tři ... VíceZasláno 30.01.2020 17:44 Předpověď počasí - Ochlazení? Ano či Ne
palma: muruu Hmm, předpokládaný rozdíl v únoru do plusu je dva stupně od průměru, ale jo, podle někoho normál..., včil mudruj.. VíceZasláno 30.01.2020 14:06 Články na In-počasí - Současnou teplou zimu způsobil mohutný polární vír
palma: Tak další den a noc bez mínusové teploty, asi si to taky přejedu od začátku zimy, kolik to takových dní dalo.. Aktuálně +1,4.. VíceZasláno 30.01.2020 07:01 Předpověď počasí - Ochlazení? Ano či Ne
palma: dawe Jo, jo,to je jako když někdo v létě furt vyhlíží tropy,je to vlasně uplně stejný případ.. Teď naskočily nové výstupy, kdo chce propadnou pesimismu, ať se na ně koukne.. VíceZasláno 29.01.2020 18:32 Předpověď počasí - Ochlazení? Ano či Ne
palma: No, já to chápu, celou zimu se nic neděje, tak se tonoucí stébla chytá, ale stéblo, jak jinak, se potopí.. nicméně, kdyby alespoň prognózy něco občas nenaznačovaly, nebylo by o čem ... VíceZasláno 29.01.2020 17:22 Předpověď počasí - Ochlazení? Ano či Ne
palma: Teď jsem se koukal, co vortex po tom 6. - 7 2. a stratosférické narušení prakticky vymazáno, ale určitě bude zajímavé, zda a na kolik samostatných vírů se vortex rozdělí, i to, dle ... VíceZasláno 29.01.2020 13:19 Články na In-počasí - Současnou teplou zimu způsobil mohutný polární vír
palma: Slunce svítí, rozkvetla čemeřice a lezou sněženky, dvě už kvetou.. Jaro je tady! . ach jo.. nějak brzo teda..aktuálně +1,8 plné slunce, alespoň na severní straně máme zamrznuto a jinovatka,ještě ... VíceZasláno 29.01.2020 10:35 Články na In-počasí - Konec inverzí, čeká nás vítr, teplotní výkyvy i sněžení
palma: Yurri He, to tu bylo řečí, že píšeme o tom co vypěstujeme a jak nato, teď si právě blahopřeju, celé jaro, až do léta má být drahá zelenina, proč? 1/3 skleníků a foliovníků sfoukla vichřice, ... VíceZasláno 28.01.2020 20:05 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: muruu Tak když chcete smazání článku, musíte uvést v čem konkrétně je neobjektivní a na jakém nereálném základě stojí, to je na hezkou polemičku, těším se.. VíceZasláno 28.01.2020 19:20 Články na In-počasí - Současnou teplou zimu způsobil mohutný polární vír
palma: Tak na kraji Kladna to během chvilky očesalo tašky ze dvou domů, asi je měli blbě položený, neb to byly novostavby.... po třetí odpoledne jsem jel z Prahy a na dálnici to moc pěkně ... VíceZasláno 28.01.2020 18:49 Články na In-počasí - První letošní bouřky, vítr o síle i přes 100 km/h lámal stromy
palma: In-počasí Ještě jedna technická, co to spojení v titulku článku asi tam má být Teplou zimu a ne teplou zimou.. Jinak je fakt, že ten vortex je furt silnej a má být i někdy toho 6.2.( ... VíceZasláno 28.01.2020 14:55 Články na In-počasí - Současnou teplou zimu způsobil mohutný polární vír
palma: Tak černý Kladno jen tak nepamatuju, venku leje jako z konve, +8,4 teplota, větřík též slušný..prostě krásný pozdně lednový den.. VíceZasláno 28.01.2020 14:02 Články na In-počasí - Konec inverzí, čeká nás vítr, teplotní výkyvy i sněžení
palma: Tak aktuálně +5,2... docela teda teplo..poprchává a vítr 20 km/h... VíceZasláno 28.01.2020 05:59 Články na In-počasí - Konec inverzí, čeká nás vítr, teplotní výkyvy i sněžení
palma: To počasí dělá věci od 19.00 nám tu leze teplota nahoru, aktuálně o dva stupně za dvě hodiny, Momentálně máme +3,9...jo letos to fakt vypadá na houpačku rozhoupanou, i z hlediska příštího ... VíceZasláno 27.01.2020 21:22 Články na In-počasí - Konec inverzí, čeká nás vítr, teplotní výkyvy i sněžení
palma: Ondráš* No jo no, skoro každej je nějak úchylnej.. tak holt já na počasí a na zahradu no... VíceZasláno 27.01.2020 19:33 Články na In-počasí - Konec inverzí, čeká nás vítr, teplotní výkyvy i sněžení
palma: Czechia To chce založit sadbu, dát ji v koupelně za okno a počkat až to vyleze, venku mi zatím začíná kvést pouze čemeřice,což není až tak divné, ale salátem počínaje, přes cibuli, ... VíceZasláno 27.01.2020 18:42 Články na In-počasí - Konec inverzí, čeká nás vítr, teplotní výkyvy i sněžení