Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: Venku docela svižný profuk.... ale... skoro +10... jestli to takhle bude zítra fénovat, bude odpar jak prase a sucho..sucho.......sucho..........................................sucho. ... Více
Zasláno 05.04.2020 21:36 Články na In-počasí - Před námi je velmi slunečný týden, teploty překročí i 20 °C
palma: Při těch všech špatných zprávách, přidávám jednu, jako to světlo na konci tunelu.. https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/ozonova-vrstv... VíceZasláno 05.04.2020 12:50 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Tak v Angli začali lidi ničit převaděče 5G sítí, prý se tím nějak ovivňuje šíření coronaviru... takže schýza začíná..., asi nějaký Čínští hackeři to nakazili a teď to z mobilů skáče ... VíceZasláno 05.04.2020 09:41 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
palma: Tak další hřebíček, u Černobylu hoří dvacet hektarů lesa, nechce se jim to hasit, je tam furt v půdě spousta spadu a ten se teď vlivem požáru dostává opět do ovzduší... jo, hoří les ... VíceZasláno 05.04.2020 08:24 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: -2 v 5.05 po ránu, slunce venku z lesa, dam kafe s bábovkou a pak do práce venku, už se těšim..jinak z hlediska počasí nuda, a ta bude celých 14 ní, počítám zatím, slunce, sucho teplo. ... VíceZasláno 05.04.2020 07:54 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi
palma: Yurri Nějak tak to mám taky v jídelníčku, plus si dělám "hořčáka" z pampeliškovýho kořene, pěstované na zahradě Echinacei, a na větší hořkost přidávám pelyněk černobýl...je ... VíceZasláno 04.04.2020 15:00 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
palma: ... VíceZasláno 04.04.2020 13:40 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
palma: Jo nadcházející týden bude fajn, fůru toho udělám....Někdo mi tu tvrdil cca před pěti dny, že květnové teploty nebudou..bohužel jsem měl pravdu.navíc je to výstup od výstupu teplejší ... VíceZasláno 03.04.2020 19:48 Články na In-počasí - Silné bouře ochladily severní Atlantik, u nás se to může projevit horkým létem
palma: Na.Guru No já jen jak tu prorokové prorokovali, že už nebyla dlouho pořádná zima, tak že tahle bude stát za to, a stála za......... VíceZasláno 03.04.2020 18:54 Články na In-počasí - Silné bouře ochladily severní Atlantik, u nás se to může projevit horkým létem
palma: F4 A to mě se tu líbí, tak holt taky zaniknu.. VíceZasláno 03.04.2020 18:53 Články na In-počasí - Silné bouře ochladily severní Atlantik, u nás se to může projevit horkým létem
palma: Rezna85 To jo, buďme optimisti, stejně jako před touto zimou... VíceZasláno 03.04.2020 17:48 Články na In-počasí - Silné bouře ochladily severní Atlantik, u nás se to může projevit horkým létem
palma: Jo samé"dobré" zprávy, teď jsem si přečetl tohle ..https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/zemedelc... A jsem rád, že jsem asi tak ztrojnásobil pěstební plochy, budu možná ... VíceZasláno 03.04.2020 12:02 Články na In-počasí - Silné bouře ochladily severní Atlantik, u nás se to může projevit horkým létem
palma: dawe Na tý mapě Evropy to vypadá, že nejtepleji má být v okolí Českého Těšína..! VíceZasláno 03.04.2020 11:24 Články na In-počasí - Silné bouře ochladily severní Atlantik, u nás se to může projevit horkým létem
palma: Tak koukám, že modely už okrouhaly i ty ranní mrazy, co měly být i o tomto víkendu, což je, vzhledem k vyšším denním teplotám jen dobře, ještě by mohly vykouzlit nějaké srážky, a bylo ... VíceZasláno 02.04.2020 22:00 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi
palma: Tak dnešní statistika úmrtí dle příčin.. rakovina.....0%, Infarkt ......0%, náhlá příhoda mozková....0%, úrazy a havárie.... 5%, covid......95%.... není vám něco divné?. VíceZasláno 02.04.2020 18:04 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
palma: Tak a jeden odkaz na to, jak je GO ve své podstatě prospěšné a to obzvláště z hlediska zdraví! https://neviditelnypes.lidovky.cz/klima/klima-otep... a přidávám tabulku sucha v průběhu ... VíceZasláno 02.04.2020 14:30 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Jo, taky dobrý, co všechno ještě ten virus bude umět??? https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clan... VíceZasláno 02.04.2020 14:17 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
palma: paja n No, vypadá to zajímavě, teď jsem koukal kam až se dá na vortex a na tryskové proudění pod tím,,vortex končí, to už je jasně vidět, do konce dubna je po něm, a pod tím už se rýsuje ... VíceZasláno 02.04.2020 14:13 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: spurdo No, já zachránil rozvinuté květy, a to bylo taky -9.. jako by si na ty mrazy zvykaly či co, jak se to opakovalo, zatím to vypadá nadějně, jen je ve vzduchu ještě sobota neděle ... VíceZasláno 02.04.2020 10:21 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi
palma: Petr12 No, koukal jsem na video, co z člověka vyletí, když kýchne, a co vyletí, když kýchne přes roušku.. rozdíl zanedbatelných 90%... VíceZasláno 02.04.2020 00:19 Články na In-počasí - Nošení roušky v přírodě? České nařízení je světovým unikátem ohrožující zdraví občanů