Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: Lištička No, četl jsem článek od toho našeho "bláznivého" profesora parazitologa, co se v zájmu výzkumu sám záměrně nakazil parazity (i virus je parazit, dle definice). a ... Více
Zasláno 11.04.2020 10:20 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
palma: aura333 No, je to otázka souvislostí s tématem o počasí, už se to tu nakouslo, méně bordelu ve vzduchu - delší viditelnost, méně aerosolů ve vzduchu - jasnější obloha (ještě méně srážek?), ... VíceZasláno 11.04.2020 08:37 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
palma: In-počasí Když se nad tím člověk zamyslí, je to stejně legrace, ty samoregulační mechanismy, příroda (dle mne) ztrácí trpělivost s přemnožením druhu, vyšle koronavirus (věřme, že ho ... VíceZasláno 10.04.2020 10:28 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
palma: Tak prý nová studie... a tím se vracíme na začátek této diskuse.. https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clan... VíceZasláno 10.04.2020 09:09 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
palma: ... VíceZasláno 10.04.2020 08:50 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: F4 No, v jednom máte pravdu, hluk je letos enormní, je to samozřejmě tím, že všichni z nudy či z nutnosti dělají to, co na barákách nestihli za x let, padesát merů ode mne řeže chlap ... VíceZasláno 09.04.2020 20:28 Články na In-počasí - Před námi je velmi slunečný týden, teploty překročí i 20 °C
palma: JohnBattler Jo, pravda, dneska jsme po dlouhé době jeli na kolech bez roušek, tak jsem si to užil s dýcháním, teď v podvečer jsem si lehnul na lehátko, takhle zpívající kosy jsem už ... VíceZasláno 09.04.2020 18:28 Články na In-počasí - Před námi je velmi slunečný týden, teploty překročí i 20 °C
palma: Tak jsem zvědavej, kam to dneska doleze, jestli třeba na + 25.. teď už jsme za +21.. VíceZasláno 09.04.2020 13:39 Články na In-počasí - Před námi je velmi slunečný týden, teploty překročí i 20 °C
palma: Nevím, zda tohle patří právě sem, ale na založení nového tématu mi to zas nepřipadá...https://www.novinky.cz/veda-skoly/clanek/nad-arkti... VíceZasláno 09.04.2020 08:35 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Tak taky kapka na víkend... když to říkají novináři, že se vydaří, tak to musí být prostě pravda! https://www.novinky.cz/pocasi/clanek/vikend-se-vyd... VíceZasláno 09.04.2020 08:31 Články na In-počasí - Před námi je velmi slunečný týden, teploty překročí i 20 °C
palma: F4 Na youtube jsou nahrávky hromů, deště, vodopádů apod. co se dá formou smyčky pouštět celý den, občas si z toho pro pohodu něco pustím... doporučuju to zkusit, uklidňuje to.. VíceZasláno 08.04.2020 09:15 Články na In-počasí - Před námi je velmi slunečný týden, teploty překročí i 20 °C
palma: Po ránu zas +0,5.. městská stanice na Kladně ukazuje hausnumera, +8,1 rozhodně není teď jsme na severní straně ve 2m na +2,5..podle mne jim na to po ránu jde slunce..navíc je to ve ... VíceZasláno 08.04.2020 07:17 Články na In-počasí - Před námi je velmi slunečný týden, teploty překročí i 20 °C
palma: Tak dneska jsme skončili na +20,3..celý den slunko, paráda, ovšem kdyby sprchlo (nesplnitelné), pak by to bylo ještě lepší.. VíceZasláno 07.04.2020 17:20 Články na In-počasí - Před námi je velmi slunečný týden, teploty překročí i 20 °C
palma: Tak se nám ten požár rozšířil.. a hoří to furt, letos to začlo nějak brzo...navíc v Černobylu...a na jednu stranu se v titulku píše, že radiace nic, a v článku se dočteme, že radiace ... VíceZasláno 07.04.2020 13:50 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: spurdo No, zas to o kus oteplilo za těch deset dní teda.. tak snad už žádný opruz nebude, to by pomrzlo komplet.. VíceZasláno 07.04.2020 09:48 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi
palma: Straky Jo jo, taky tam na nás zbylo už jen 6mm a předpokládám, že štědrost předpovědi ještě není definitivní... VíceZasláno 06.04.2020 18:21 Články na In-počasí - Před námi je velmi slunečný týden, teploty překročí i 20 °C
palma: Tak dneska max. +19,9.. na +20 jsme prostě dneska neměli.. VíceZasláno 06.04.2020 17:39 Články na In-počasí - Před námi je velmi slunečný týden, teploty překročí i 20 °C
palma: Sázel jsem živý plot, země je tu minimálně do 50cm pěkně vlhká, takže zatím je to o.k. VíceZasláno 06.04.2020 15:59 Články na In-počasí - Před námi je velmi slunečný týden, teploty překročí i 20 °C
palma: spurdo Tak, tak, ještě bych to nezavíral, byť teď už to tam je zase trochu jinak, ale třeba GEM to ochlazení zatím drží... VíceZasláno 06.04.2020 12:47 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi
palma: A navíc jsem spokojen, právě začíná meruňka rozvíjet květy a bude jich dost a dost, ochrana proti mrazu se osvědčila, a na třešeni už taky začínají pukat pupeny.. VíceZasláno 06.04.2020 09:20 Články na In-počasí - Před námi je velmi slunečný týden, teploty překročí i 20 °C