Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Mírné oteplení, přes den většinou beze srážek

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 10858 příspěvků pro uživatele palma:

palma: aura333 No, bude tam nějaká malá setrvačnost.., horko očekávám od tak června, ale zeptám se strejdy ze Šumavy, minulý rok mu to vyšlo přesně, ovšem, vzhledem k tomu, že tady na Kladně ... Více

Zasláno 15.04.2020 13:42 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2020?

palma: Tak trošku z jiné strany, byl jsem po týdnu na nákupu, dostal jsem chuť na květák, tak jsem nechal chuť chutí, protože 96,- Kč a ještě ne za kus ale za kilo, to už je prostě docela ... Více

Zasláno 15.04.2020 13:38 Předpověď počasí - "Malá doba suchá" aneb sušší klima v ČR a okolí?

palma: aura333 Já bych spíše řekl, že klima se dnes posuzuje v časovém rozsahu, který se komu jak hodí do krámu.. toť asi tak .. Více

Zasláno 15.04.2020 11:08 Předpověď počasí - "Malá doba suchá" aneb sušší klima v ČR a okolí?

palma: ota Jo, jo, navíc za nějaké 4 dny to má zase lízat nulu. Více

Zasláno 15.04.2020 09:15 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2020?

palma: Frantis95 Foliovník dá tak +3-4 stupně k dobru, pokud by tam byl uvnitř použitý humus, tak dá i víc.. Já ani nemlžil, měli jsme tu skoro uplně stejně - 1,5.. teď už jsme nad nulou..navíc ... Více

Zasláno 15.04.2020 07:44 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2020?

palma: F4 Tak meteorit bych nerad.. to studenejší období vidím tak na 14 dní (ostatně je to vidět i v předpovědi, jak se to furt houpe), protože stejně už došlo k částečnému vylití toho studeného ... Více

Zasláno 14.04.2020 18:42 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2020?

palma: Takže, teď je to pod ledem, a kdyby led roztál, nejspíš to bude pěkně hluboké jezero..jinak by z hlediska současného nejhlubšího místa na pevnině se mohlo mluvit třeba o Bajkalu, kdyby ... Více

Zasláno 14.04.2020 16:24 Články na In-počasí - Satelity nad Antarktidou objevily nejhlubší místo na souši

palma: paja n Teď jste trefil hřeba na hlavičku!..třeba jo, nebyla zima nebude léto (jaro).. Více

Zasláno 14.04.2020 16:15 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2020?

palma: Kokos342 Dokud se to uplně nerozpadne, takhle to společně s tryskovým prouděním strhává studený vzduch od severu (tryskové proudění pod tím dělá taktéž vlnu od severu..takže to už ... Více

Zasláno 14.04.2020 14:20 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2020?

palma: Tak jestli udělá vortex, to co to ukazuje teď, tak se ještě chvíli pořádně neohřejem... Více

Zasláno 14.04.2020 13:55 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2020?

palma: Tak hlásím, sice ne bouřku, ale momentálně tu máme sněhovou přeháňku... třetí za tento rok.. Více

Zasláno 14.04.2020 09:53 Bouřky - V neděli 12.4. a v pondělí 13.4. možnost výskytu bouřky

palma: aura333 Je tam i porovnání z Klementinem.. Více

Zasláno 14.04.2020 09:22 Předpověď počasí - "Malá doba suchá" aneb sušší klima v ČR a okolí?

palma: Yurri No a je to zpět, asi to promoření moc fungovat nebude, přikláním se tak na Vaši stranu, stran zdravého životního stylu a udržování organismu v dobré kondici, asi nic jiného opravdu ... Více

Zasláno 14.04.2020 09:08 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: aura333 Opět musím oponovat a to třeba na základě mnou oblíbené bakalářské práce vycházející z díla Františka Jana Vaváka z Milčic (středočeský kraj), který podrobně dokumentoval počasí ... Více

Zasláno 14.04.2020 08:34 Předpověď počasí - "Malá doba suchá" aneb sušší klima v ČR a okolí?

palma: Samik Smrk je dřevina chladnějšího pásma severní polokoule, čili tady u nás není ve své podstatě až tak moc vhodný k výsadbě..(je to ironií, že to píšu já, a přitom zkouším tady u nás ... Více

Zasláno 13.04.2020 20:12 Předpověď počasí - "Malá doba suchá" aneb sušší klima v ČR a okolí?

palma: lukashrn Myslí to patrně tak, že to brali jako přirozený běh života, i s tím hladomorem a i s tou smrtí hladem apod.. a my jsme zapomněli, v tom obecném dostatku, že to může nastat..tak ... Více

Zasláno 13.04.2020 07:33 Předpověď počasí - "Malá doba suchá" aneb sušší klima v ČR a okolí?

palma: Straky No, myslím, že nemíchám, je to myšleno tak, že pitné vody opravdu oproti nám spotřebovávali zlomek ( to ovšem hraje z hlediska spotřeby minimální roli) ale náročnost zemědělství ... Více

Zasláno 12.04.2020 22:31 Předpověď počasí - "Malá doba suchá" aneb sušší klima v ČR a okolí?

palma: TommyAst Tady máte odkaz na práci na toto téma, kde data korespondují s uvedeným grafem a kde je to docela detailně rozebráno, plus jsou tam další porovnání.. jo byla i sušší období ... Více

Zasláno 11.04.2020 22:28 Předpověď počasí - "Malá doba suchá" aneb sušší klima v ČR a okolí?

palma: No, já to zatím nevidím tak černě, sucho bylo i v minulosti, přikládám tabulku, co jsem ji sem už jednou dával, je vytvořena podle dostupných materiálů z kronik, pracovalo na tom poměrně ... Více

Zasláno 11.04.2020 15:28 Předpověď počasí - "Malá doba suchá" aneb sušší klima v ČR a okolí?

palma: Yurri Protilátky se v ideálním případě vytvoří na období 6 měsíců až dva roky, déle ne, a vím to i z vlastní zkušenosti, měl jsem jiný druh koronaviru - (běžné "nachlazení") ... Více

Zasláno 11.04.2020 15:20 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší