I v závětří foukalo, ale takových do 70km/h. Pršelo hodně. Blesková aktivita deaktivovana jakmile to přeskočí hory takže stejná pohádka. Ale ta linie byla intenzivnější než páteční.
Tak já měl v noci náraz 71km/h, teď je +8,4, začíná pršet a nárazy jsou stále okolo 70km/h..povezu děti do školy, tak si ty nárazy užiju v autě.. doufám, že zase na místních silnicích nebudou keře nahnutý do silnice, jeden jsem ve čtvrtek přehlídnul, a jsem rád, že mám přední sklo celý..
Některé vlaky už i 70min zpoždění, rychlík 20.. Jinak koukali jste už estofex? Padesátka % jen pro jižní Čechy ale dvojka natáhlá na celou ČR mimo SV. Opět to je kvůli větru a v menší míře tornádu.. Zblázněný únor.
Tady teda fouká míň než o víkendu. Teď spadlo i pár výstrahu nemáme, takže doufám,že žádná hrůza nepřijde.. Už ať je konec takového počasí a je konečně už klid
Tak naštěstí ty největší nárazy společně s deštěm se přes náš přehnaly asi 5minut před tím, než jsem musela jít na vlak. Nicméně na hlavním nádraží v Plzni člověk bohužel neslyší nic jiného než, omlouváme se za zpoždění..
Celkem rychle to s nástupem nad ČR zeslablo, klasika.. Nám to Šumava rozmetala na cucky, moc srážek nebude, i vítr není tak hroznej.. Tady je to slabší, než minule.. zaplaťpánbů.. Jinak ohledně příchodu ,,zimy,, na konci měsíce to vypadá asi takto...