Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Mlha a nízká oblačnost v nižších polohách, na horách slunečno

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 27 příspěvků pro uživatele rar2:

rar2: In-počasí To je velka skoda, jelikoz absence aplikace pro apple watch v dnesni dobe vyrazne ubira na jeji vyuzivani. Jako majitel iphonu a apple watch hledam jednu aplikaci, kterou ... Více

Zasláno 05.04.2021 21:29 Web In-počasí - Nová aplikace In-počasí na Android a iOS

rar2: Planujete v nejakem blizsim casovem horizontu aplikaci in-pocasi na apple watch? Vyuzivam s oblibou aplikaci na iphone a je blbe, ze na apple watch musim mit naparovanou jinou aplikaci ... Více

Zasláno 04.04.2021 23:01 Web In-počasí - Nová aplikace In-počasí na Android a iOS

rar2: Hodnoty numerického modelu v aplikaci se vůbec neshodují s hodnotami numerického modelu na stránkách in-pocasi.cz - aplikace ukazuje naprosté nesmysly, např. dnešní teplotu na 17. hodinu ... Více

Zasláno 11.08.2017 08:52 Web In-počasí - In-počasí - novinka na Android

rar2: Předpovědi jsou poslední dobou katastrofálně nepřesné. Selhávají i zdroje, kterým se dalo věřit. Např. dnes mi aplikace in-pocasi.cz hlásí v mobilu )zdejší numerický model) celý den ... Více

Zasláno 08.08.2017 17:56 Rady - Kvalita předpovědí počasí

rar2: Všiml jsem si, že v mapkách numerických modelů se velmi často pro nějaké konkrétní časy nezobrazují například teploty v kolečku - pro nějaké časy se teploty zobrazují, pro nějaké časy ... Více

Zasláno 22.07.2017 14:04 Web In-počasí - In-počasí - novinka na Android

rar2: Zajímám se teď o meteorologické modely a proto bych se chtěl zeptat, z jakých modelů čerpají pro svou předpověď největší meteorologické servery? In-počasí čerpá z GFS, chmi se zaměřuje ... Více

Zasláno 24.08.2014 10:54 Předpověď počasí - Numerické modely a velké meteorologické servery

rar2: Na tom webu, co jste mi doporučil jsou nějaké meteogramy? Můžu poprosit o nasměrování, kde přesně, nikde jsem je tam nenašel. Více

Zasláno 24.08.2014 10:13 Předpověď počasí - Model ECMWF - výstupní data

rar2: Chtel bych se zeptat, zda se neuvazuje o teto aplikaci i pro windows phone? Více

Zasláno 22.08.2014 23:35 Web In-počasí - Nová aplikace Meteoradar

rar2: Chtěl bych se zeptat, jestli je možné někde vzhlédnout výstupní data z modelu ECMWF, například nějaké meteogramy pro oblasti ČR, něco podobného, jako mají na webu shmu.sk pro SK? Více

Zasláno 22.08.2014 15:24 Předpověď počasí - Model ECMWF - výstupní data

rar2: A odkud jsou tedy dostupná ta data i z dřívějších roků? Mám za to, že zde na in-pocasi jsou pro ty stanice denní minima a maxima z cehož se dá vypočítat průměrná denní teplota pro daný ... Více

Zasláno 22.08.2014 08:45 Články na In-počasí - Léto si ve střední Evropě dalo odpočinek

rar2: Tím přesnějším výpočtem myslíte měřeni v 7, 14 a 21 hod při čemž teplota z 21 hod se bere dvakrat? Já jsem to právě počítal zjednodušeně, proto ta odchylka. Dá se někde zjisit průměrná ... Více

Zasláno 21.08.2014 23:02 Články na In-počasí - Léto si ve střední Evropě dalo odpočinek

rar2: Udělal jsem si početní večer, protože mě zajímalo, jestli opravdu nekřivdím letošnímu srpnu. Bral jsem k úvaze data z meteorologické stanice Luká (čhmu), která je od nás nejblíže. Počítal ... Více

Zasláno 21.08.2014 22:26 Články na In-počasí - Léto si ve střední Evropě dalo odpočinek

rar2: Děkuji za rychlou úpravu. Více

Zasláno 21.08.2014 14:35 Web In-počasí - Aktualizace aplikace Počasí pro Windows phones

rar2: Tak naprosto běžná situace to zcela určitě není. To je podle Vás běžné, že jeden den hlásí na konkrétní den týden dopředu 30°C a za tři dny na to 15°C? Nepřesností jsem myslel právě ... Více

Zasláno 21.08.2014 13:10 Články na In-počasí - Léto si ve střední Evropě dalo odpočinek

rar2: Tak to fakt uklidní, že letošní srpen je vlastně druhý nejchladnější za posledních více než 100 let. Nic to však pořád neříká o neustálých nepřesnostech a změnách ve výhledech předpovědních ... Více

Zasláno 21.08.2014 10:38 Články na In-počasí - Léto si ve střední Evropě dalo odpočinek

rar2: Léto 2014 bylo podle mě dost "slabé". Taktéž žádná tropická noc, těsně pár tropických dnů, nejtepleji bylo v druhé třetině června. Celkově bylo strašně moc oblačnosti a je nadále. V ... Více

Zasláno 17.08.2014 17:49 Články na In-počasí - Léto si ve střední Evropě dalo odpočinek

rar2: Dnes jsem byl v Prostejove a zjistil jsem, ze i tam je na wp aplikaci pocasi co se tyka aktualnich dat cerpano z nevhodne meteostanice, konkretne Vilemov, opet daleko blize nez Vilemov, ... Více

Zasláno 16.08.2014 00:17 Web In-počasí - Aktualizace aplikace Počasí pro Windows phones

rar2: V té aplikaci je spousta nepřesností, uvedu konkrétní případ na sebe: Jsem v Konici, v Olomouckém kraji, můžu vědět, proč aplikace čerpá data pro předpověď a hlavně data pro aktuální ... Více

Zasláno 14.08.2014 10:10 Web In-počasí - Aktualizace aplikace Počasí pro Windows phones

rar2: Tak to určitě není dobrá zpráva. Aplikace pro WP je už značně zastaralá, ukazuje úplně jiné hodnoty předpovědi než na webu in-pocasi pro dané místo. Navíc má problémy s ranním buzením, ... Více

Zasláno 13.08.2014 15:39 Web In-počasí - Aktualizace aplikace Počasí pro Windows phones

rar2: Už před pár měsíci jsem tady řešil špatné údaje, které se zobrazovaly na aplikaci Počasí pro Windows phone. Tenkrát proběhl nějaký update a poté byla aplikace zase vrácena do původního ... Více

Zasláno 13.08.2014 14:20 Web In-počasí - Aktualizace aplikace Počasí pro Windows phones