Dnes jsem spustili pro mobilní telefony Android widget na plochu.
Počasí od nás tak můžete sledovat přímo na ploše Vašeho mobilního telefonu. Zobrazují se i aktuality a přesný čas. Je tedy praktickým rozšířením plochy.
Edit, 16.4.2015: Dnes byla vydána nová verze, viz příspěvek.
Více naleznete na stránce: In-počasí na Android
Diskuse o počasí In-počasí - novinka na Android
neco pro windows mobile 6.5 by nebylo ?
bomba. funguje skvěle ale chtělo by to přidat víc měst nebo spíš vesnic a automatické rozpoznání podle GPS. Myslím, že pak by šel widget i za dolar za dva prodat
"bomba. funguje skvěle ale chtělo by to přidat víc měst nebo spíš vesnic a automatické rozpoznání podle GPS. Myslím, že pak by šel widget i za dolar za dva prodat"
Taky souhlasním, hlavně s tím GPS
Pro Windows zatím nic nemáme.
Články o našem widgetu:
Předpověď počasí jako widget na Android
Další české počasí pro Android!
Dobrý deň,
dalo by sa také čosi spraviť aj pre Slovensko?
Nefunguje meteostanice Ostrava
Vyborna aplikace, jen teplota v Koline je porad nejak zasekla.
Super aplikace. Bude do aplikace zařazeno město Písek?
Moc pekne, tesim se na nove funkce.
a Co pro simbian
Krásné! Chybí mi však jedna věc - jak často se widget aktualizuje? Nebylo by dobré toto přidat do nastavení? Jinak pokud ještě v budoucnu přidáte rozpoznání místa podle GPS/wi-fi, bude to dokonalost... ;)
zdravím super aplikace.. navrhl bych udělat widget 4x3 kde by byla rovnou dole předpověď na další dny.. (když dám na X10 mini pro 4x2 a 4x1 pod sebe tak tam mám dvakrát hlaášku "do konce tydne chladno" :!!)
Dnes (5.7.2011) widget in-počasí na androidu přestal fungovat. Četl jsem už víc diskuzí a všichni se shodují na tom, že od dnešní půlnoci widget nefunguje a po přeinstalaci se vůbec nezobrazuje (okamžitě spadne). Tak doufám, že to brzy zprovozníte, protože je to opravdu dobrý widget.
Mě také na dnešek po půlnoci zkolaboval s nejde použít.
Dneska to taky přestalo chodit
Omlouvám se za komplikace. Je to způsobené dnešním státním svátkem (v aplikaci se díky zobrazení dnešního svátku vyskytla chyba). Řešením je počkat do čtvrtka, kdy bude vše v pořádku nebo změnit datum. Samozřejmě na odstranění chyby se pracuje (vzhledem k volnu to ovšem nebude okamžité).
takove 2 dotazy:
na Samsung Galaxy Ace gingerbread 2.3.3 + GoLauncherEx je vse funkcni, jenom je problem s asymetricky ulozenymi pismeny hodin a minut v ramecku, viz obrazek:
http://www.imagehosting.cz/?v=sga.jpg
Slo by s tim neco udelat? kdyz pouziji cerne tema neni to temer videt, ale na tom bilem je to hodne okate.
Dale dotaz k funkcim:
trefit se tapnout na plochu datumu pro spusteni kalendare je obtiznejsi, nevim jak slozite by bylo predelat tapnuti na ikonu hodin - budik, tapnuti na ikonu minut - kalendar nebo jina funkce?
Videt jsem to nejakem vidgetu s pocasim a moc prakticke
Dik
Edit: ted jsem to hodil na plochu bez GolauncherEx - originalni samsung plocha - je to stejne, takze leuncher nema na to vliv, zrejme je to velikosti obrazovky? Pouzity font?
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.