Zdravím, nechodí mi předpovědi počasí i když mám zvolené město a čas.
Děkuji za odpověď
Diskuse o počasí Nová aplikace In-počasí na Android a iOS
Ivana Falcová
Myslíte na e-mail ze služby https://www.in-pocasi.cz/pocasi-na-e-mail/ nebo v aplikaci?
Na widgetu se mi nemění poloha, pro kterou se zobrazuje předpověď počasí. V nastavení je aktivovaná automatická Moje poloha. I po dni pobytu v práci se mi zobrazuje předpověď stále pro město, kde bydlím, a ne města, kde pracuji.
Používám Xiaomi A2 lites s AndroidOne (verze 10), systémový jazyk mám anglický, a tak se mi i rozhraní aplikace zobrazuje anglicky. Zkoušel jsem i vypnout systémovou optimalizaci baterie, ale nepomohlo to.
Víte, kde je problém? Díky.
Dobrý den, chci se zeptat, zdali byste mi pomohli vyřešit můj problém s aplikací In počasí v telefonu. Nejde mi rozjet widget na ploše. Což foto, vždy po načítání vyskočí hláška : stahování dat neproběhlo. Opakujte. Ale nikdy se to nepovede. Děkuji vám za odpověď, Ovčařiová Daniela
Planujete v nejakem blizsim casovem horizontu aplikaci in-pocasi na apple watch? Vyuzivam s oblibou aplikaci na iphone a je blbe, ze na apple watch musim mit naparovanou jinou aplikaci na pocasi. Urcite je takova absence nedostatek a spousta lidi by synchronizaci s apple watch uvitala. Zvlast dnes, kdy obecne chytre hodinky zazivaji velky boom. Diky za info.
In-počasí
To je velka skoda, jelikoz absence aplikace pro apple watch v dnesni dobe vyrazne ubira na jeji vyuzivani. Jako majitel iphonu a apple watch hledam jednu aplikaci, kterou vyuziji jak na telefonu, tak i na hodinkach a byla-li by ni apka in-pocasi, neni co resit, protoze jsem s ni byl v telefonu spokojeny. Nyni po porizeni hodinek budu urcite hledat alternativu, a co si budeme, kvalitni se tezko hleda... Je x aplikaci, ale maji spoustu ruznych chyb a nedostatku... Apple watch mam z duvodu propojenosti s iphone, takze to stejne pozaduji i od aplikaci, ktere chci vyuzivat na sto procent i za cenu placenych verzi a nikoliv z pulky... A takto myslim uvazuje spousta priznivcu iphone.
Co se tyka funkci/dat, co by aplikace mela na hodinkach umet, tak asi je to vzhledem k neplanovani aplikace zbytecne, nicmene by aplikace mela umet zobrazit predpoved pocasi na nekolik hodin a to teploty, oblacnosti, srazek, vetru, tato predpovedni data i pro tydenni vyhled pocasi. Zobrazovat aktualni stav. Velkym plusem mohou byt kvalitni dynamicke komplikace - stavu pocasi, teploty, srazek, vetru - to by dnes urcite nemelo chybet. Zkusil jsem dnes asi deset aplikaci a v 90% maji nedostatky, napr neaktualizuji se ikony, sekaji se, maji nepropracovane komplikace nebo jich nemaji dostatek. Asi nejlepsi mi prijde aplikace forecast bar - tolik pro pripadnou inspiraci...
In-počasí
Hezký den,
aplikaci jsem byl nucen reinstalovat. Chvíli pak fungovala správně. Následně jsem si nastavil lokality a povolil lokalizační služby. Nastavil si aplikaci jako widget. Několikrát ji shodil a opětovně zapnul. A nyní mám stejný stav jako jsem přikládal na obrázcích dříve.
Dobrý den, používám vaše 2 widgety na plochu a včera se mi aktualizoval android na verzi 12. U Widgetu s radarem se mi přestaly zobrazovat symboly na "tlačítkách". Když nastavím tmavé, jsou tam jen černé tečky, když světle, jsou zas bílé, ale taky bez symbolů. Dá se s tím něco udělat, nebo jen počkat na aktualizaci? Přeji pěkný den.
maxov
To předchozí opravíme v příští aktualizaci. V každém případě lze na telefonu v Nastavení > Displej > Více možností tmavého režimu (může se jmenovat jinak, ale podobně) vypnout tuto funkci úplně (Přizpůsobit text a pozadí automaticky) - pak se tlačítka takto chybně neobarví.
Proč widget vypadne ale nevím. Tam takto z obrázku nic nepoznáme.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.