Diskuse o počasí Vyhledávání
charlie: Mike11 Jistě Mike 11, 3.davka, 4.,5. atd.u těchto lidí jaksi nefunkční, ale když nic jiného není.... https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zadn... Více
Zasláno 08.11.2021 15:35 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: palma https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/2-mr... VíceZasláno 08.11.2021 13:36 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: Podle imunoložky Krátké je zřejmé, že prodělání nemoci vytváří imunitu na sliznicích, což je mnohem důležitější, nežli protilátky v krvi, vzniklé na základě očkování. Proto je podle ... VíceZasláno 03.11.2021 12:21 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: Yurri Za mě světýlko na konci tunelu, když bych už neměl kam uhnout. VíceZasláno 29.10.2021 16:46 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: ROFA Krásné fotky. Bílou duhu jsem nikdy neviděl. VíceZasláno 28.10.2021 19:54 Články na In-počasí - Nový týden ve znamení výrazných změn v počasí. Přinese rekordní teploty, vítr, déšť a na hory opět i sněžení
charlie: palma A tady něco pro swana1 bojovníka proti zlým sobeckým antivaxerum. Na očkované apelovala Bazalová již dříve. „Ráda bych se zeptala všech očkovaných, kteří po kontaktu s nakaženým ... VíceZasláno 27.10.2021 10:54 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: palma Tahle glosa mě pobavila a zároveň potvrdila, že takto to nyní funguje. „Očkovaní soutěžící se bojí očkované Terezy Kostkové, že je nakazí virem, proti kterému jsou očkováni. Protože ... VíceZasláno 27.10.2021 10:50 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: Yurri Pěkné nápady ? VíceZasláno 26.10.2021 23:09 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: palma Tady jsou výsledky očkovací mašinérie a TEČKY. A to mezi tzv.nakazenymi neockovanymi je spousta bez jakýchkoli příznaků, kdežto mezi očkoványmi nakaženými je jich většina s příznaky, ... VíceZasláno 26.10.2021 13:20 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: swan1 Nepochopil's DOBROVOLNOST. VíceZasláno 25.10.2021 21:57 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: swan1 Ještě tu chybí poznámka z Twitteru novináře Tomáše Etzlera, cituji: 'Neočkovaní bohužel neumírají dostatečně rychle.' To je absolutní morální dno. Dokud tupí vaxeři ... VíceZasláno 25.10.2021 21:06 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: Yurri Já nikdy netvrdil, že jakýkoli virus se vymýtí a už vůbec ne díky vakcinaci. To byly vlhké sny vaxerů s jejich Tečkou. Znovu opakuji, pokud vakcinace aspoň trochu chrání před ... VíceZasláno 24.10.2021 23:13 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: palma Klidně se může stát, že stejně jako se vytváří rezistence mikroorganizmů na dezinfekci a antibiotika, vytvoří se díky vakcinací supervir a to pak bude hukot. VíceZasláno 24.10.2021 20:15 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: Aidamko1 Přesto se v těchto šílených nařízeních jede dál. Takže za mě je to již zcela cílený úmysl udělat z děcek hloupá individua a měla k tomu totálně zničenou imunitu. VíceZasláno 20.10.2021 18:47 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: Imunita po prodělané infekci je dlouhodobá a pestrá. Trumfem lidí po nemoci je tzv. „slizniční imunita“. Po infekci nikoliv po očkování se totiž tvoří sekreční IgA, které je produkováno ... VíceZasláno 19.10.2021 15:19 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: Yurri S tím vůbec nemám problém. Odborná veřejnost a média by měla situaci sklidnovat, nabádat každého jednotlivce, aby zacal dělat pro své zdraví, imunitu mnohem víc, než dělal. Nebombardovat ... VíceZasláno 18.10.2021 20:20 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: swan1 Není k čemu gratulovat a není co odparavat. Svědomí mám naprosto čisté a ty, Mike a vám podobní maňásci to nezměníte VíceZasláno 18.10.2021 17:53 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: swan1 No a v tom se škaredě mýlíš, kdo je vinen, nebo ne v tomto bordelu, se nemusíme dozvědět ani desítky let. VíceZasláno 18.10.2021 13:58 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: swan1 To víš, že jo. Hlavně neudělat nic pro sebe, ale spoléhat se na druhé, to je lepší. Házet vinu na všechny kolem a já jsem letadlo. Máš to takto nastavené ve všech aspektech svého ... VíceZasláno 18.10.2021 10:27 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: Mike11 Všechny tvé argumenty pro očkování bych bral v případě povinného očkování, v případě očkování DOBROVOLNÉHO se rozplývají jako pára nad hrncem. VíceZasláno 17.10.2021 21:31 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší