palma
Kromě toxických keců jste sem žádnou studii nedal.
Dávejte si odkazy jaké chcete, ale mlčte už prosím.
Každý váš komentář je čistě o tom, že "hej Franto, našel jsem článek který dokazuje, že vakcína nefunguje. Sice se to tam nikde nepíše ale myslím si to, protože neumím pracovat s daty, takže je to fakt"
Takže i z kvalitního článku nebo studii dokážete udělat žumpu.. místo toho aby si to každý přečetl a sám zauvažoval.
Diskuse o počasí Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
swan1
V úvodu tématu (mimochodem založeném přímo redakcí In počasí se uvádějí data z oblastí se zvýšeným znečištěním ovzduší , plus je tam i téma, rychlost přenosu virů ovlivňuje i počasí.. čili vztah šíření viru k jednotlivým atributům počasí, znečištění pevnými částicemi atd.. k tomu se třeba já, vracím, poté, co se o to zde zasazovali ostatní účastníci fóra.. pokud vám toto vadí, protože vám to bere do značné míry možnost tu vyvolat další konflikt, ( jako třeba takřka před rokem v tématu ohledně polárního víru apod.) pak jste politováníhodný jedinec, a jako východisko své frustrace, vidíte uzavření tohoto tématu.. paráda.
palma
https://www.medicalnewstoday.com/articles/how-does...
Kde přesně je tady Ghana?
palma
To mi jen průhledně podsouváte, myslíte že to jako není poznat, nebo co..?Opravdu chabý pokus o manipulaci
Ohradil jsem se pouze vůči tendenčnímu offtopicu uživatele charlie, který tady, viz příspěvky výše, už opět rozproudil další nesmyslné argumentační rozepře.. urážky, včetně vašich(dejte si ledový obklad směrem k Mikeovi...)
No a už to tu zase jede..
Tak gratulace ?
Nevím jak vy všichni tady, já se jdu radši věnovat počasí...
Mike11
Ghana je zde, v pododkaze z mnou daného odkazu..je tam celý postup výzkumu, zdroje dat , grafy.. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC78029...
swan1
Myslím, že je na každém, jestli na tohle téma chce kliknout a číst ho. Není nutné ho navštěvovat a konkrétně tohle téma myslím snese trochu toleranci off-topic příspěvků. Osobní urážky samozřejmě na fórum nepatří, viz pravidla a uživatelé sem posílající osobní urážky ostatních se vystavují riziku zablokování účtu.
swan1
Ehm.. psal jsem, ať je stopnuti uživatelé, co se tu nadále, po předchozí "dohodě" nedrží tématu a vrací se do původních kolejí.. napsal jsem toto: když tak zablokujte uživatele, kteří nadále, a okamžitě napadají ostatní uživatele, a píší mimo téma. Přispěje to k uklidnění situace. podle vás je to špatný požadavek? a straní snad Charliemu? Nebo nyní vám?
Vracím se tak prostě ke kořenu tématu, pokud vám vadí i to, tak už nevím..
a tady konečně je jak to vidí parlament EU s odškodněním a jak je to s následky očkování apod. poslední co sem dávám mimo téma a omlouvám se předem za to..
B9-0475/2021
Návrh usnesení Evropského parlamentu o zřízení Evropského fondu pro odškodnění obětí očkování proti onemocnění COVID-19
Evropský parlament,
– s ohledem na článek 143 jednacího řádu,
A. vzhledem k tomu, že Evropská agentura pro léčivé přípravky již uvádí přibližně jeden milion případů nežádoucích účinků po očkování vakcínami proti onemocnění COVID-19:
- 435 779 případů u vakcíny Pfizer BioNTech,
- 373 285 případů u vakcíny AstraZeneca,
- 117 243 případů u vakcíny Moderna,
- 27 694 případů u vakcíny Janssen[1];
B. vzhledem k tomu, že tyto nežádoucí účinky jsou někdy závažné; vzhledem k tomu, že závažné neurologické účinky se údajně projevily u přibližně 75 000 osob po očkování vakcínou Pfizer;
C. vzhledem k tomu, že Evropská agentura pro léčivé přípravky uvádí, že vakcíny proti onemocnění COVID-19 vedly v Evropské unii k úmrtí přibližně 5 000 osob:
- 4 198 případů u vakcíny Pfizer[2],
- 1 053 případů u vakcíny AstraZeneca,
- 392 případů u vakcíny Moderna,
- 138 případů u vakcíny Janssen,
D. vzhledem k tomu, že o kupních smlouvách jednala Evropská komise a že si nepřála, aby farmaceutické laboratoře nesly odpovědnost; vzhledem k tomu, že poslanci EP neměli ke smlouvám přístup během jednání;
1. žádá Komisi o zřízení fondu pro odškodnění obětí očkování proti onemocnění COVID-19;
2. pověřuje svého předsedu, aby předal toto usnesení Komisi a členským státům.
zdroj: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-...
In-počasí
Toto téma zde se už ale dávno změnilo v urputný střet dvou ideologií, vax a antivax, tak jak to vidíme všude na sociálních sítích a v celé společnosti.. K čemu je to dobré tady..?
Pokusili jsme se tu o jakýsi smír a dohodu o vyvarování se off topic příspěvků..ale byla porušena..
A kam to vede a vždy vect bude můžete již sledovat v přímém přenosu..
Zkusili jsme to .no...
palma
K vasim spekulacím co mě k čemu vede se mohu jen smát.. Za širší komentář to opravdu nestojí
A je to tu, už zase očkování a neočkováni, něčí vyjádření se k tomu a bla, bla..
Neumíte si prostě s charliem pomoct, musíte to řešit.. že?
Jj, já vím, váš poslední off topic příspěvek na téma očkování..jj, určitě je poslední, to je jasný..
Tak schválně...jak dlouho vám to vydrží...
palma
Prosím vy už mlčte, zase sem vkládáte něco, o čem nemáte ani ponětí o co se jedná.
Farmaceutické společnosti jsou odpovědné za vedlejší účinky očkovacích látek, které EU v rámci své strategie pořizuje
Odpovědnost za přípravek nese vždy společnost, která je držitelem rozhodnutí o registraci. Společnosti jsou odpovědné za bezpečnost svých výrobků a mají zvláštní povinnosti, jako je povinnost provádět úplný plán monitorování rizik, oznamovat jakékoli nepříznivé účinky přípravku a přijmout nezbytná následná opatření. Je pravda, že EU upravila některá pravidla týkající se očkovacích látek, aby mohly být bezpečné a účinné očkovací látky dodány v kratší lhůtě. Pravidla týkající se bezpečnostních norem jsou však stejně přísná jako vždy a směrnice o odpovědnosti za výrobky stále platí. Jinými slovy, tvrzení, že smlouvy, které Komise vyjednala, nečiní výrobce očkovacích látek odpovědnými za žádné vedlejší účinky, jsou jednoduše nepravdivá.
https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coro...
palma
Tak to vidí Virginie Joron která organizuje protesty proti očkování ve Francii. EU to vidí poněkud jinak.
Ano čísla jsou nepravdivá v tomhle kontextu. Víte že 100% očkovaných jednou zemře? Tak zhruba tolik ty čísla odpovídají realitě. Kdyby jste si přečetl metodiku, ale ne mrsknu to sem jako troll účet.
Před 2 týdny:
https://diskuse.in-pocasi.cz/tema-5-5458-Koronavir...
ČR
02.06.2021 až 02.11.2021
ukončená očkování: 4568517 (-166586)
úmrtí s COVID-19: 538 (+134)
úmrtí po očkování: 45 (-5)
charlie
To chce klid, až se na jaře oteplí, tak zase vlna covidu opadne v závislosti na vzrůstající teplotě vzduchu, a bude klid, řekne se, že vakcína opět zabrala, i když se už očkuje prošlou šarží, jak teď bylo zmíněno v médiích. takže, co..těšme se na vánoce, mám opět doma jednu holku, neb na Kladně to zase vlezlo k nim do třídy, z 31 děcek, to má 18 z nich, z toho je pouze jeden kluk s příznaky (bolest hlavy, horečka), naše je negativí (to by byla trošku unikát, kdyby to chytla třikrát za tenhle rok..).. prostě tak.
charlie
To chce zopakovat si matematiku ze střední. I když že čtenáři PL nejsou moc gramotní není žádná novinka, to bylo už před covidem.
Tohle napsala autorka té tabulky btw:
Em Ona
Karli, máme v zařízení lidi opravdu hodně staré, přes osmdesát, devadesát let. Jejich imunita je velmi slabá a tělo si vakcinací nevytvořilo dost protilátek na delší dobu.
Očkovaní byli v únoru a druhou dávkou v březnu. Na jaře covid v zařízení byl u personálu a příbuzných klientů, ale nikdo z klientů se nenakazil!
No proto se nabízí seniorům třetí dávka, ale lepší je nechat zemřít na covid
Mike11
Jistě Mike 11, 3.davka, 4.,5. atd.u těchto lidí jaksi nefunkční, ale když nic jiného není....
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zadn...
Mike11
Určitě funguje, ale ještě lepší účinnost má promoření:
https://janzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778037
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.