V novém týdnu se na většině území slunce nedočkáme. Kromě hor bude převažovat zataženo a hlavně zpočátku týdne se budou objevovat mlhy, i mrznoucí. Ráno musíme počítat se slabými mrazy, během dne se oteplení lehce nad bod mrazu.... Více >>
Mně už to šlehlo ráno na -5, tak mohlo si to nechat na pozdější dobu a slunko taky moc nezasvítilo, už se ten humus válí zas. Aktuálně +4,2 a ještě víc nám přituhne, výhled na úterý ledový den No ale pořád lepší než kdyby se to otočilo na kolovrátek srážek, tady už to bohužel smrdí bílýma sračkama, teploty ve výhledu nejsou o moc vyšší s těma nížema, ale je to až za týden tak snad se to zas posune...
jen za dnešek tu namrholilo lokálně už přes milimetr. to je celkem smutný, že u nás během několika málo hodin namrholí víc srážek než na mnoha místech česka seriózně naprší za pomalu už měsíc. a teplota se asi ani dnes příliš nad 3 stupně nepodívá.
No doufám, že dnes nejchladnější den týdne. Ráno -1 mrzne po ránu už prostě furt a dekl v největší ráži, aktuálně +1,2 ledový den naštěstí tady ještě nebyl a dlouho nebude, už zítra je výhled o stupínek teplejší, tak pak už jen krok po kroku nahoru, aspoň na normál
Leknín To vás zde umlátí čepicemi. Tady platí, že čím míň stupňů, tím líp. Takže 0 °C je přece lepší než třeba 5 °C, no ni? Ještě lepší je pak - 5°C a - 10 °C. To by mohlo být celej rok
ludvicek Já zapomněl ráno roztáhnou žaluzie, tak jsem je roztáhnul v poledne... a nepozoroval jsem vlastně žádnou změnu.. tak jsem taky rozsvítil.... A přidávám sem print rozpětí teplot tady u nás.. ten dnešek je luxusní!
Pro mě to je doba temna,čím jsem starší,tím je pro mě toto období temnější,trpím do zimního slunovratu,pak začínám ožívat,ale zas lepší,než doba temna od Jiráska (Temno)
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.