Diskuse o počasí Vyhledávání
Rarach: Yurri Asi tak. Už mě napadlo, že okamžité nenasazení armády by mohlo souviset se snahou ušetřit. A pak taky třeba narozdíl od roku 1997 nemáme záklaďáky kteří by mohli být nasazení, ... Více
Zasláno 17.09.2024 11:34 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Valep V podstatě souhlasím. Srážky byly asi tak akorát, protože se nevytvořily ani takové laguny na polích jako byly v minulosti. No ono taky tehdy se ukázalo kde byl v minulosti rybník ... VíceZasláno 17.09.2024 11:22 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Yurri Dnes je všechno o penězích, bohužel a nemyslím si, že to je dobře. https://www.youtube.com/watch?v=XttXHmMFZls VíceZasláno 17.09.2024 11:08 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Yurri Jedna věc je jistá říkám to pořád. Pokud se podíváme opravdu hluboko do historie zjistíme kde lidé dříve žili. To, že se stavěly sídliště na kopcích nemělo pouze obrannou funkci, ... VíceZasláno 17.09.2024 10:47 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: ludvicek No ono jak jsem psal od začátku roku tady bylo již x prudkých nebo i travlejších dešťů, ale s tou vláhou to letos byla a je bída. Vždyť všechno schne. A nepamatuji takový rok ... VíceZasláno 17.09.2024 10:33 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: A já to uzavřu taky. Sice pršelo,ale nebylo to u nás nijak extra v porovnání s přívalovými srážkami které tady byly od začátku roku nebo v minulých letech ani s dešti které byly stejně ... VíceZasláno 17.09.2024 10:01 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: kr No jasně. A do té doby zakážeme topit úplně uhlím, potom plynem, pak přijde i zákaz dřeva a v těch mrazech budeme klepat kosu dokud neumrzneme VíceZasláno 17.09.2024 09:56 Globální oteplování - Globální oteplování
Rarach: palma Já to říkám pořád, že alkohol a drogy jsou zlo, ale je to marný, je to marný, je to marný. VíceZasláno 17.09.2024 08:37 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Doubrava nebo Kostrhún Tak to potom jo. Je to již nějaký ten pátek co jsem pryč. A jak dlouho tam jste? Když tam projíždím vždycky koukám jak se to tam změnilo. Třeba mi tam chybí drogerie ... VíceZasláno 16.09.2024 21:28 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Doufám, že to všem kterých se to týká snad konečně dojde: https://www.zdravotnickydenik.cz/2024/09/v-zatopen... VíceZasláno 16.09.2024 19:42 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Jak jste kdo pochopil tento článek? Já ho nějak nemohu pochopit.zejména to, jak obec zprávy dementuje a pak taky slova starosty. https://www.novinky.cz/clanek/domaci-oni-nas-obeto... ... VíceZasláno 16.09.2024 19:08 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: 📢 Povodňová komise rozhodla o odvolání III. i II. stupně povodňové aktivity (stav ohrožení a stav pohotovosti). 🟢 K odstranění protipovodňových zábran v Jatecké ulici dojde v průběhu ... VíceZasláno 16.09.2024 17:54 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: https://www.novinky.cz/clanek/krimi-policie-nasla-... 500m nesl proud auto. Jak daleko asi tak mohl odnést člověka? Varianta, že by se z toho auta dostali, ale nikomu o sobě doposud ... VíceZasláno 16.09.2024 17:46 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Doubrava nebo Kostrhún A odjakživa nebo náplava? Třeba se známe. VíceZasláno 16.09.2024 17:32 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: https://www.novinky.cz/clanek/krimi-z-rozbourene-j... VíceZasláno 16.09.2024 17:30 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Zdar všem. Docela mi to vyšlo , co? Dneska už paráda. Tady ráno bez deště, teplotu nevím. Oškobrh dopoledne ještě zahalen nízkou oblačností, Kolín sice přechodně déšť, ale potom ustal ... VíceZasláno 16.09.2024 17:24 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Fedensx Nebojte nezapomněl jsem. Tak tady. 2.8.2009 Semily Bylo to asi takhle. V jednom případě se jednalo o to, že se objevila na jedné straně údolí jakási záře. Ale nebyl to klasický ... VíceZasláno 16.09.2024 00:26 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: In-počasí JJ. Podle toho co bylo řečeno na TK to místní krizový štáb nezvládl a jde to za ním VíceZasláno 16.09.2024 00:08 Články na In-počasí - Hladina Opavy v Krnově vystoupila na rekordní hodnotu za dobu měření
Rarach: palma Tak jak řekl ministr vnitra na TK. Policie prý má videozáznamy, zabývají se jimi a tento dotyčný bude brzy ztotožněn. VíceZasláno 15.09.2024 22:57 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: godlike Dával jsem to do jiné diskuze VíceZasláno 15.09.2024 22:40 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně