Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Převážně zataženo a místy sněžení nebo déšť, zprvu i mrznoucí

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1030 příspěvků pro uživatele Rarach:

Rarach: "Pro tyto lidi v neděli večer létal vrtulník. Kolik přesně jich v lokalitě je, není jasné. „Bohužel, je to velká nezodpovědnost. Záchranné složky je teď z místa tahají vrtulníkem, ... Více

Zasláno 15.09.2024 22:24 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: palma https://www.metro.cz/praha/galerie-velka-voda-zapl... Může se to zdát jako vtip, ale bohužel 2002 taky pamatuji a pak pamatuji i nějakou další na Zbraslavi. Kdybych to neměl ... Více

Zasláno 15.09.2024 21:08 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: palma To je ko..t. Však to v tom videu bylo nejspíše i řečeno. Více

Zasláno 15.09.2024 20:57 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Samik Jj, lípy mě napadly. A tohle vypadá skutečně na javor.Díky Více

Zasláno 15.09.2024 20:51 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Doubrava nebo Kostrhún Taky mám vrby úplně v pr....pryč. A já osobně jsem nezažil, aby .... Kruh hadr Více

Zasláno 15.09.2024 20:49 Články na In-počasí - Pondělí ještě deštivé, ve druhé polovině týdne již slunečno a kolem 20 °C

Rarach: Nic takového. Zítra nastane zlom a změna k lepšímu Navíc ve středu je úplněk takže ten v podstatě potvrzuje to "ve druhé polovině týdne již slunečno a kolem 20 °C" Více

Zasláno 15.09.2024 20:44 Články na In-počasí - Pondělí ještě deštivé, ve druhé polovině týdne již slunečno a kolem 20 °C

Rarach: Samik Taky byl. Ale ta alej na Vaší fotce...fakt mazec.Kořeny v zemi...teď jak vypadaly kmeny, ale vypadají zdravě. Co to bylo za druh? Ty už tam nějaký ten pátek rostou. Více

Zasláno 15.09.2024 20:35 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: cewr Mazec. Takový dotaz. To auto ze kterého bylo foceno to nebyl elektromobil, že ne? Více

Zasláno 15.09.2024 20:21 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Yurri Že nekecám Více

Zasláno 15.09.2024 20:19 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Doubrava nebo Kostrhún Přesne tak. Já se v historii hrabu dost a snažím se z ní i čerpat (proto ty moje předpovědi které mohou některým přijít smíchu). To s vraty statku je fakt a nebylo ... Více

Zasláno 15.09.2024 20:13 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Tak krvavý západ nebyl. Jsem říkal, že byl včera poslední. Ale tohle je taky paráda. Více

Zasláno 15.09.2024 19:44 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: ... Více

Zasláno 15.09.2024 19:36 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Yurri Všichni ne, Nepočítám rekordy. Prostě situace je jaká je a je třeba se s tím jen smířit a ideálně si z ní vzít ponaučení. A není to jen o vodě, ale i o tom, aby takové události ... Více

Zasláno 15.09.2024 19:29 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Taky připlulo něco co vypadalo jako nějaká podlaha z chléva , ale i když jsem čekal prasat nebo jiného domácího zvířectva jsem se nedočkal. Více

Zasláno 15.09.2024 19:19 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Jinak dnes byl vidět jistý posun. Včera po Jizeře pluly celé několikametrové odvětvené kmeny, ale dnes už plula naštípaná polínka o délce cca 25-30cm Více

Zasláno 15.09.2024 19:15 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Co myslíte? Bude dnes zase krvavý západ slunce? Více

Zasláno 15.09.2024 18:51 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Ještě něco Více

Zasláno 15.09.2024 18:41 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Tady posílám jeden pohled na SV směr Černá Hora Více

Zasláno 15.09.2024 18:25 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Yurri Jasně, nejdřív jsem to popletl. Holt nikdo není neomylný ani Rarach Za tu mýlku posílám tři fotky. No podívejte se na ně jak se jim to líbí. Holt neměli bychom zapomínat, že ... Více

Zasláno 15.09.2024 18:21 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Yurri Odtok z Vranovské je 222m3/s https://sap.pmo.cz/portal/Nadrze/cz/pc/Mereni.aspx... Ale co teprve Nové Mlýny https://sap.pmo.cz/portal/Nadrze/cz/pc/Mereni.aspx... Více

Zasláno 15.09.2024 15:25 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně