Diskuse o počasí Vyhledávání
Rarach: "Pro tyto lidi v neděli večer létal vrtulník. Kolik přesně jich v lokalitě je, není jasné. „Bohužel, je to velká nezodpovědnost. Záchranné složky je teď z místa tahají vrtulníkem, ... Více
Zasláno 15.09.2024 22:24 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: palma https://www.metro.cz/praha/galerie-velka-voda-zapl... Může se to zdát jako vtip, ale bohužel 2002 taky pamatuji a pak pamatuji i nějakou další na Zbraslavi. Kdybych to neměl ... VíceZasláno 15.09.2024 21:08 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: palma To je ko..t. Však to v tom videu bylo nejspíše i řečeno. VíceZasláno 15.09.2024 20:57 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Samik Jj, lípy mě napadly. A tohle vypadá skutečně na javor.Díky VíceZasláno 15.09.2024 20:51 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Doubrava nebo Kostrhún Taky mám vrby úplně v pr....pryč. A já osobně jsem nezažil, aby .... Kruh hadr VíceZasláno 15.09.2024 20:49 Články na In-počasí - Pondělí ještě deštivé, ve druhé polovině týdne již slunečno a kolem 20 °C
Rarach: Nic takového. Zítra nastane zlom a změna k lepšímu Navíc ve středu je úplněk takže ten v podstatě potvrzuje to "ve druhé polovině týdne již slunečno a kolem 20 °C" VíceZasláno 15.09.2024 20:44 Články na In-počasí - Pondělí ještě deštivé, ve druhé polovině týdne již slunečno a kolem 20 °C
Rarach: Samik Taky byl. Ale ta alej na Vaší fotce...fakt mazec.Kořeny v zemi...teď jak vypadaly kmeny, ale vypadají zdravě. Co to bylo za druh? Ty už tam nějaký ten pátek rostou. VíceZasláno 15.09.2024 20:35 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: cewr Mazec. Takový dotaz. To auto ze kterého bylo foceno to nebyl elektromobil, že ne? VíceZasláno 15.09.2024 20:21 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Yurri Že nekecám VíceZasláno 15.09.2024 20:19 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Doubrava nebo Kostrhún Přesne tak. Já se v historii hrabu dost a snažím se z ní i čerpat (proto ty moje předpovědi které mohou některým přijít smíchu). To s vraty statku je fakt a nebylo ... VíceZasláno 15.09.2024 20:13 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Tak krvavý západ nebyl. Jsem říkal, že byl včera poslední. Ale tohle je taky paráda. VíceZasláno 15.09.2024 19:44 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: ... VíceZasláno 15.09.2024 19:36 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Yurri Všichni ne, Nepočítám rekordy. Prostě situace je jaká je a je třeba se s tím jen smířit a ideálně si z ní vzít ponaučení. A není to jen o vodě, ale i o tom, aby takové události ... VíceZasláno 15.09.2024 19:29 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Taky připlulo něco co vypadalo jako nějaká podlaha z chléva , ale i když jsem čekal prasat nebo jiného domácího zvířectva jsem se nedočkal. VíceZasláno 15.09.2024 19:19 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Jinak dnes byl vidět jistý posun. Včera po Jizeře pluly celé několikametrové odvětvené kmeny, ale dnes už plula naštípaná polínka o délce cca 25-30cm VíceZasláno 15.09.2024 19:15 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Co myslíte? Bude dnes zase krvavý západ slunce? VíceZasláno 15.09.2024 18:51 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Ještě něco VíceZasláno 15.09.2024 18:41 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Tady posílám jeden pohled na SV směr Černá Hora VíceZasláno 15.09.2024 18:25 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Yurri Jasně, nejdřív jsem to popletl. Holt nikdo není neomylný ani Rarach Za tu mýlku posílám tři fotky. No podívejte se na ně jak se jim to líbí. Holt neměli bychom zapomínat, že ... VíceZasláno 15.09.2024 18:21 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Rarach: Yurri Odtok z Vranovské je 222m3/s https://sap.pmo.cz/portal/Nadrze/cz/pc/Mereni.aspx... Ale co teprve Nové Mlýny https://sap.pmo.cz/portal/Nadrze/cz/pc/Mereni.aspx... VíceZasláno 15.09.2024 15:25 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně