Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Převážně zataženo a místy sněžení nebo déšť, zprvu i mrznoucí

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1030 příspěvků pro uživatele Rarach:

Rarach: Yurri Tak nekomentujte. Jasně, že tohle není normální. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-kraj-star... A tohle je také "dobré". https://www.novinky.cz/clanek/domaci-reka-opava-si... ... Více

Zasláno 19.09.2024 13:38 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: palma No jo, prý konspirační teorie. Nejsem přiznivce koinpiračních teorií, ale tohle přeci není žádná konspirační teorie. To je přece holý fakt. To, že se počasí poroučelo v minulosti ... Více

Zasláno 19.09.2024 09:11 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Yurri No evidentně tady jedna věc špatně je a celou dobu o ní mluvím.Jestli je to skutečně pravda tak potěš. A nemám důvod tomu nevěřit, protože mě doposud nikdo nepřesvědčil o opaku, ... Více

Zasláno 19.09.2024 08:39 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Yurri Jeden článek: "Krajské a senátní volby, které se mají konat už tento týden, se odehrají v dozvuku krizové povodňové situace, která uplynulý víkend zasáhla a ještě začátkem ... Více

Zasláno 18.09.2024 19:26 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: A ještě vám tady něco nechám. To, že se jede stále podle plánu a že se s volbami počítá je dle mého názoru naprostý nesmysl. Lidé mají teď jiné starosti než aby řešili koho hodí do ... Více

Zasláno 18.09.2024 18:39 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Karakal. Máme, ale rozhodně početně o mnoho slabší než jsme měli 1997 nebo i v tom 2002 (zákl. vojenská služba stále existovala) . Za zmínku stojí, že se v roce 2002 v době kdy se ... Více

Zasláno 18.09.2024 18:31 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: JUGOCV No, včera jsem tento Vás příspěvek četl a nějak jsem mu nevěnoval pozornost.Včera bylo krásně již od rána, ale dnes slunci trvalo než se rozkoukalo aby potom opravdu dost pralo ... Více

Zasláno 18.09.2024 18:20 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: palma Do stavu z roku 1980???? https://www.youtube.com/watch?v=ARI3PEdg-zs No vidíte. Já pořád říkám, že emise z IAD na to nemají vliv. https://youtu.be/L3GBW2FoZcc?t=286 Více

Zasláno 17.09.2024 20:40 Globální oteplování - Globální oteplování

Rarach: palma No jo, tak to je pak jasné. Jako, že jsme darovali Mi 24ky to jsem věděl, ale že až tak to jsem netušil.Taky nejsem proti pomoci, ale nesmí vypadat, že dáme čeho se rádi zbavíme ... Více

Zasláno 17.09.2024 18:23 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: ... Více

Zasláno 17.09.2024 17:13 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Yurri Kritika. "Opava podle ministra životního prostředí Petra Hladíka (KDU-CSL) pochybila v reakci na letošní povodeň. Město podle ministra pozdě spustilo evakuace. " "Za ... Více

Zasláno 17.09.2024 17:07 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Yurri No právě. Armáda v době povodní procházela přechodem na profesionální. Ano, technika se změnila a čert ví kolik P V3S nebo T 138 a 148 armáda dnes má stejně jako další techniky ... Více

Zasláno 17.09.2024 16:25 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Yurri Četl jste co jsem napsal o nasazení v roce 2002? Armáda byla nasazena i na evakuace. Nyní jen vrtulníky a k tomu se vyjadřoval generální ředitel HZS Vl. Vlček na TK tuším ve středu ... Více

Zasláno 17.09.2024 15:58 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Petr12 Proto to říkám. Postrádám už od počátku nasazení armády (Nasazení tech dvou vrtulníků protože evakuace osob jinak nebyla možná nepočítám (jak říkám nemáme asi čluny a nemáme ... Více

Zasláno 17.09.2024 15:40 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: palma Jinak jsem čerpal z čistě armádního zdroje který se věnuje armádě. O trochu později jste se mohl dočíst: Vojáci byli aktivní, ofenzivní a fascinující "Takové nasazení armády ... Více

Zasláno 17.09.2024 15:17 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: "Během několika hodin změnila Armáda České republiky svůj charakter, místo výcviku začali vojáci bojovat s přívalovou vlnou. Každý, kdo se uprostřed povodňového srpnového týdne ... Více

Zasláno 17.09.2024 14:56 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: palma Mělo. Ale to by ho musel někdo vyhlásit. Jinak jak pročítám zprávy: https://www.super.cz/clanek/celebrity-na-takovou-c... Ale. Neštvěte mě nebo vytáhnu staré tisky.A víte co? ... Více

Zasláno 17.09.2024 14:23 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: palma "Kradli v opavské lékárně Třetí případ evidují policisté v Opavě. „Při výkonu služby v povodněmi zasažené oblasti v opavských Kateřinkách zjistili policisté pohyb osob v ... Více

Zasláno 17.09.2024 12:58 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Yurri Jako nejsem žádný příznivce konspiračních teorií,ale napadlo mě (vlastně ani nevím jak). Všiml jste si jak rychle utichly výhružky školám? Nikdo si na ně za celou dobu co jsme ... Více

Zasláno 17.09.2024 12:46 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Rarach: Yurri No právě. Budovy které se stanou pro tok překážkou nám nepomohou, naopak. Je třeba si uvědomit, že ta voda nemá jinou možnost než si udělat cestu. Jako je to v tom článku co jsem ... Více

Zasláno 17.09.2024 12:34 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně