Diskuse o počasí Vyhledávání
Miriam: Jiří24 Já můžu mluvit jen o tom, co jde zde. Situaci u vás neznám - možná je analogická. Nicméně v případě největších veder nás podceňuje i ten Aladin (o GFS vůbec nemluvím). Většinou ... Více
Zasláno 16.06.2021 23:14 Předpověď počasí - Tropické dny od 16.6.2021
Miriam: Upřímně doufám, že nás chytne jen nějaký okraj. Hlavně ne kroupy. Posledně jich při bouřce pár spadlo - naštěstí jen malých a trochu. VíceZasláno 16.06.2021 23:00 Bouřky - Bouřky 19.6. až 25.6.2021, postupně i silné/velmi silné
Miriam: Já tedy doufám, že vedra budou - už se na ně těším. Hlavně se těším na horké noci - teď v červnu je noční teplo pro rostliny hotové požehnání. Jinak včera při přechodu fronty u nás ... VíceZasláno 13.06.2021 19:17 Předpověď počasí - Tropické dny od 16.6.2021
Miriam: swan1 U nás GFS dává v létě pravidelně o několik stupňů méně, než nakonec je. Když hlásí 27-28, klidně může být např. 33. Pokud dává 30, je téměř jisté, že bude alespoň 35. Zdejší ... VíceZasláno 12.06.2021 01:36 Předpověď počasí - Tropické dny od 16.6.2021
Miriam: palma U nás loni v červnu a červenci opravdu bylo několik vodních bomb. Není o co stát... VíceZasláno 06.06.2021 20:58 Články na In-počasí - Letní teploty budou pokračovat i v novém týdnu
Miriam: Když vidím ty fotky krup, hlavně doufám, že tady nic takového nebude. Kroupy opravdu ne, prosím. VíceZasláno 05.06.2021 17:33 Bouřky - Bouřky 5. a 6. června 2021
Miriam: Začínají rané třešně a konečně i jahody. Zpoždění to má pořád, ale už se hodně zmenšilo - příroda to dohání. VíceZasláno 05.06.2021 17:20 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
Miriam: Yurri Jezdím hl. autobusem, přičemž tady u nás je většina autobusů s tmavými skly a s klimatizací. Ale i bez klimatizace se to dá, pokud jsou tmavá skla. V opačném případě to samozřejmě ... VíceZasláno 04.06.2021 15:58 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
Miriam: charlie Pro mě jsou letní komfortní teploty v rozmezí 32-37. V pohodě vydržím i víc, ale takto se mi to v létě líbí nejvíce. Když je větší horko, už se špatně pracuje venku. Zase když ... VíceZasláno 04.06.2021 13:29 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
Miriam: kuba No, škoda - ale aspoň ty broskve. Nám loni skoro všechny peckoviny (resp. ty, které nezničily dubnové mrazy) zlikvidovaly kroupy; meruněk bylo doslova jen na ochutnání. Broskve ... VíceZasláno 01.06.2021 15:30 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
Miriam: kuba Na JM byl dnes přízemní mráz v Kobylí. Podle grafu doplatili na utišení větru. Naštěstí zjevně jenom opravdu malinký, těsně pod nulu. Ale je to skutečně šílenost. Daleko k přízemnímu ... VíceZasláno 01.06.2021 05:36 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
Miriam: Já doufám, že tady bude bouřek co nejméně. Opravdu nestojím o nárazový vítr, přívalové deště a hlavně ne o kroupy. Loni jsme si zde užili extrémního množství bouřek a úroda na to dost ... VíceZasláno 01.06.2021 05:33 Články na In-počasí - Končí meteorologické jaro, zítra začne léto
Miriam: Dnes přízemní teplota 3°C, to snad raději nekomentovat. A to bylo včera odpoledne nakonec ke 20, nečekala jsem ráno takové chladno. JohnBattler No, já jsem si všimla, že jinde je to ... VíceZasláno 01.06.2021 05:26 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
Miriam: Tady byl včera jeden ze 2-3 nejchladnějších dní za celý květen. Teplota v maximech jen těsně přesáhla 15°C, a to pouze dopoledne a potom navečerem, kdy bylo slunečno. Během dne bylo ... VíceZasláno 31.05.2021 12:32 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
Miriam: swan1 U nás dnes max. 19, ale to bylo jen chvilku. Jinak bylo tak 17,5. Dýně nám tedy rostou, okurky také (ale ne zvlášť dobře). Papriky téměř stojí ve vývoji. Pršet neprší. Občas nějaké ... VíceZasláno 29.05.2021 22:59 Články na In-počasí - Chladnější a proměnlivé počasí bude pokračovat i v novém týdnu
Miriam: palma To je hrozné. U nás už tedy šeříky odkvetly/odkvétají (zpoždění měly asi 10-14 dní - normálně jsou na Osvobození už téměř odkvetlé, letos tak akorát kvetly, a to ještě ne naplno). ... VíceZasláno 29.05.2021 20:56 Články na In-počasí - Chladnější a proměnlivé počasí bude pokračovat i v novém týdnu
Miriam: Tady dnes max. 17,5. Dopoledne bylo slunečno, teď už moc ne. Jinak snad všude v Evropě je tepleji, i ve Skandinávii. Střední Evropa se drží v zóně chladu. VíceZasláno 28.05.2021 16:37 Články na In-počasí - Chladnější a proměnlivé počasí bude pokračovat i v novém týdnu
Miriam: Tady dnes max. 18. Už by to chtělo nějaké normálnější teploty, hlavně v noci aby bylo alespoň těch 15. S takovou nám nic nevyroste, neuzraje. Jinak dnes jsem zaznamenala první květy ... VíceZasláno 27.05.2021 17:41 Články na In-počasí - Chladnější a proměnlivé počasí bude pokračovat i v novém týdnu
Miriam: Stránku jsem neznala, ale podle všeho funguje... Akorát je tam potřeba registrace - dál mě to proto nechce pustit. VíceZasláno 27.05.2021 17:38 Rady - Funkčnost webu wxweb.meteostar.com
Miriam: Mě toto počasí přivádí k truchlivým úvahám, zda by bylo možné, že bychom letos překonali všechny historické rekordy ohledně chladných lét a teploty by se skutečně stále držely v rozmezí ... VíceZasláno 27.05.2021 10:00 Články na In-počasí - Chladnější a proměnlivé počasí bude pokračovat i v novém týdnu