ota Jo a sorry za popleteni V rychlosti jsem kouknul na polohu a blesklo mi do hlavy Cisarska kuchyne u Prerova ve strednich cechach... takze ten rozdil teplot je krapet jinak
Aldy1977 Ta bouřka co byla v úterý ráno mě zlikvidovala nějaké wifi komponenty a indukční desku... sousedů televizi... takže kdyby se nám dnes bouřka vyhla, tak se zlobit nebudu
Voyta Snad nikdo nestojí o výrazné doprovodné bouřlivé jevy. Jde o srážky, kdy zejména v severní části okr. Vsetín v červnu nepršelo pouze do 20 mm. Jinak z bourky v úterý na horní becve naprselo 17 mm - žádný extrém, ten blesk byl smůla
light123 A proto nenávidím léto... šílené vedra.. dnes 30 slunko pere neskutečným způsobem, dotoho ještě to dusno... A každou chvíli nějaké tady ty hnusy co přicházejí...
Mr. Lightning To jo ale mě to ukazuje takové vysoké jen od 17 do 22hodin pak už zase nic
Já tady tomu vůbec nerozumím, když jsou teda tak super podmínky pro ty bouřky u nás, a třeba teď u těch Karlových Varů mi to ukazuje ten Cape strašně malý... TTak jakto, že tady už dávno nejsou bouřky a jsou právě tam?
Ondris Máte pravdu, pro každého je definice "normální" něco jiného. Měla jsem spíš na mysli klasické bouřky z tepla, které přinesou déšť, zchladí se vzduch a zase odejdou. Samozřejmě, že každá bouřka může způsobit nějaké škody. Jen tyto komplexy mají ten potenciál o dost větší a ano, doufám, že nárazy větru až 80km/h, nebo o kroupy velikosti až 5cm nikdo nestojí. Takže chápu nadšení pro bouřky, jen bych u některých mírnila radost z toho, co sem má dnes dorazit. Ale uvidíme, kde a co nakonec dorazí.