Už toho deště by u nás i stačilo ... chcalo ráno, pak chvilkovej přívaláček v poledne a ted' tečer tato obluda ... a ještě má zase chcát ... v Bavorsku je stále 2. menší mrak. A zase jako přes kopírák další den ... chčije min 1-3x denně. To by jako myslím si stačilo už ....
HelaS Toto je jeden z hlavních důvodů, proč mě rozčilují sluneční elektrárny. Vše je pod nimi neustále vysekávané. Např. svahy u Smolína a Medlova byly pokryté nádhernou stepní vegetací plnou zajímavého hmyzu. Postavili tam panely a začali to pravidelně vysekávat dohola... Teď už jsem tudy nějakou dobu neprojížděla, ale pochybuju, že se něco změnilo.
Tak 20mm překonám, občas to ještě zesílí, poskočil jsem z 15mm na 19mm, ovšem už to bude končit... slušné to je, ale nesplňuje to parametry výstrahy a nic zvláštního se tu neděje...
Predators2 Nevím, ale je vidět, že se těm MCS na sever Čech ve větší síle vůbec nechce, zítra by měla být jiná situace trochu, tak zrovna to třeba klapne... Budu sledovat oblohu a uvidím, na radar a modely už nezbydou nervy A hlavně by to chtělo se vyspat.