Frantis95 Promiň, ale jsi děsný sobec a pokrytec, ty o škody nestojíš a myslíš si, že o ně stojí na východě, kam si přeješ, aby šly? Pražskej pepík se projevil v celé své kráse... Hlavně že tobě podobní pražáci tu kňučí, jak mají sucho, ale když má na ně něco jít, fňukají jak baby, ať to jde jinam.
Dnes jsem kolem 5 h. odpoledne slyšela od SZ zdálky slabé hřmění. Obloha do nedohledna azurová, ani náznak nějakého mraku nebo oparu. Kdoví, odkud to až bylo slyšet.
hunterthunder Asi jste mě špatně pochopil, to byla narážka na Kokose321, který chtěl, aby šlo to "nejlepší" k němu, škody samozřejmě nikomu nepřeji, ty supercely naštěstí vzaly nejspíš za své, alespoň jejich bílá jádra, tak by z toho nemuselo být tolik problémů. A doplňte si popisek s místem pozorování, ať víme, odkud jste.
Edit 22:49: začíná pršet a hlásím první blesky, celkem to tu naskakuje.
kuba Zrovna na to koukám.. a nevím jestli to přijde jen mně, anebo ta druhá vlna vypadá ještě silněji Každopádně přeji ať tam není moc škod, protože tohle nevypadá dobře
Kokos342 Však jo, já proti tomu zas tak nic moc nemám, názor je názor, jenom nechápu, proč tady někdo takhle bezůvodně vyjíždí a nadává, vždyť by si stačilo pořádné pročíst konverzaci.
Edit 22:53, sotva jsem to dopsal, začal fakt slejvák.