Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Dnes opět mlhy a nízká oblačnost, zítra se od severozápadu rozprší

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1081 příspěvků pro uživatele Mike11:

Mike11: palma To si mě s někým pletete, já jsem nic takového nepsal. Psal jsem, že je tu určité % lidí, kteří by neměli dostat vakcínu - alergici a případně podle anamnézy. A z toho důvodu ... Více

Zasláno 25.03.2021 11:36 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma To ale nejsou potvrzené případy, že by umřeli kvůli vakcíně. Když očkujete milióny lidí denně, tak v tom velkém vzorku je určitá pravděpodobnost, že pár z nich zemře i bez vakcíny ... Více

Zasláno 24.03.2021 19:16 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Ekonomicky jsme na tom podobně To jsou pořád jen výmluvy, jak najít viníka jinde než v sobě Více

Zasláno 22.03.2021 17:38 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni... Líbí se mi ten titulek - můžeme jen závidět a čekat Ne, kdybychom byli progresivní a nebyli líní mohli jsme na tom být jako Izrael. ... Více

Zasláno 22.03.2021 16:39 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma První se lidi nakazí, až pak přijde ekonomická krize. A čím více bude hospitalizovanych s covidem, tím méně bude dostupná péče. To nijak neobejdete s logikou zemře x %. Více

Zasláno 18.03.2021 20:20 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma Ano, ale za to může virus, ne nařízení vlády. Vláda určitě dělá spoustu věcí špatně, ale jak vám má zakázat jít do otevřené oficiálně zavřené hospody? Jak vás má donutit jít na ... Více

Zasláno 18.03.2021 19:13 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: charlie na jaře lidé dodržovali pravidla sami od sebe, nepotřebovali k tomu vládu. Situace teď - nakažujeme se, může za to Babiš Více

Zasláno 18.03.2021 19:10 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma Pokud si vzpomenete, na začátku podzimu jsem psal, že čím víc nakažených budeme mít, tím bude delší, tvrdší a hlavně dražší lockdown. Psal jsem o tom v souvislosti se zavedením ... Více

Zasláno 18.03.2021 18:18 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Yurri Z nás už mají strach široko daleko Více

Zasláno 17.03.2021 12:43 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma On je hlavně problém, že Rusové nedodali dostatek dat, aby ji mohla Evropská komise schválit. Osobně bych se nechal naočkovat klidně i jejich vakcínou, ale musí být schválená ... Více

Zasláno 16.03.2021 19:23 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Charlie Potvrzený ne, ono se to samozřejmě vyšetřuje a je to tak správně. Jinak si vzpomínám, že tu jelo obrovské antivax hlavně proti Pfizeru, že je to prý nová neozkoušená technologie ... Více

Zasláno 16.03.2021 19:19 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Vůbec nejsou vyzkoušené, jen na 50M lidech Více

Zasláno 16.03.2021 19:03 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: PS: raději se nakazíme, vybudujeme si krásnou silnou imunitu (která nás sice zabije, nebo poškodí plíce protože je až moc silná) ale tak hlavně je přírodní a žádné farmalobby! Více

Zasláno 16.03.2021 14:22 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma Až ji schválí EMA, jako ostatní vakcíny charlie Až někdo dokáže, že skutečně úmrtí způsobila vakcína. Od začátku očkování zemřelo 0 na vakcínu, 15.000 zemřelo na koronavirus. ... Více

Zasláno 16.03.2021 14:13 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Na.Guru Takhle nefunguje reklama na internetu ani placení kartou Více

Zasláno 12.03.2021 00:34 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: To musí být ta rouška pořádně účinná, když přes ní neprojde molekula CO2 Více

Zasláno 07.03.2021 18:03 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: ... Více

Zasláno 03.03.2021 13:20 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: https://olomoucky.denik.cz/zpravy_region/oc-santov... Třeba supermarkety určitě nepatří k místům, kde by se covid masivně šířil. Tam jde o to, že se virus šíří třeba mluvením bez ochrany, ... Více

Zasláno 03.03.2021 13:18 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Yurri Otázka do jaké míry by si jiná vláda vedla dobře v covidu. Virus se šíří tak, že se dva lidé potkají a předají si ho. Podle průzkumu nejvíce lidí, kteří porušují pravidla jsou ... Více

Zasláno 26.02.2021 11:05 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: charlie Lůžek na JIP je 4600. Více

Zasláno 25.02.2021 08:41 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší