Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Dnes opět mlhy a nízká oblačnost, zítra se od severozápadu rozprší

Diskuse o počasí Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

81
# 22.03.2021, 13:07

Yurri
Nabídl řešení.
Zlepšovat svoji imunitu- více přiměřeného pohybu, zlepšit životosprávu, minimalizovat stres, nezanedbávat sociální kontakt. Obnovit prevenci, primární péči, navýšit stav lékařského personálu. Pro zachování dobrého duševního zdraví nesledovat televizi, neposlouchal rádio, necist noviny, to neříkal, to píšu já :)

81
# 22.03.2021, 13:10

palma
Tohle nemá cenu ani komentovat?

81
# 22.03.2021, 17:14

Mike11
Progresivní, líní?, Tyhle země jsou na tom ekonomicky kapku jinak, nejsou to země východního bloku, nejsou ti druhořadí, kteří mají jiné chutě, nejsou Evropané, kteří jsou součástí Molochu zvaného EU a nejsou přívěskem Německa.

305
# 22.03.2021, 17:29

charlie
Všemu zdravotnickému personálu a pomáhajícím při boji s pandemií bych proplatil lázně dle vlastního výběru kdykoliv kdekoliv i s rodinama, aby po pandemii nezdrhli jinam, státu se to bohatě vyplatí a lázně budou mít kšeft. Na další pořady s odborníky (zejména na rozhlasu) ohledně pandemie se vysloveně těším, ale je to spíš o náhodě. Izrael dal Pfizeru takovou nabídku, která se neodmítá, i kdyby jim dal Pfizer vakcíny zadarmo, tak se mu to vyplatí, data mají cenu zlata.

43
# 22.03.2021, 17:38

Ekonomicky jsme na tom podobně ;-)
To jsou pořád jen výmluvy, jak najít viníka jinde než v sobě

81
# 22.03.2021, 17:58

Mike11
Vypíchl si jeden bod a zrovna špatně a jelikož jsme dávno ztratili svoji suverenitu, tak nám výmluvy nebo snaha jsou prd platné.

419
# 23.03.2021, 10:30

A je tu to, na co jsem upozorňoval o kus výše, jsou vysosané zdravotní pojišťovny, ve zdravotnictví dojdou prachy, co tak konečně spoluúčast, teď tu v nemocnici máme tak 30%odloženek, co tam objektivně nemají co dělat..:cool:https://www.seznamzpravy.cz/clanek/covid-nachystal...

43
# 24.03.2021, 19:16

palma
To ale nejsou potvrzené případy, že by umřeli kvůli vakcíně. Když očkujete milióny lidí denně, tak v tom velkém vzorku je určitá pravděpodobnost, že pár z nich zemře i bez vakcíny nebo jiných vlivů na infarkt nebo mrtvici nebo něco jiného.

Denně se naočkuje po celém světě 10-20 miliónů lidí. Pro porovnání v ČR (bez covidu) zemře kolem 300 lidí, v 10M populaci.

419
# 25.03.2021, 11:17

Mike11
Tady se poučte, proč vzniká u očkovaných trombóza, je to od imunologa, a asi jste nepochopil, proč jsem dal předchozí odkaz..koukněte se na několik z těch lidí, na věk, anamnézy a položte si otázku, kterou klade i pan imunolog..proč vůbec ty lidi očkovat, to samé je o povinných očkováních pro děti, naperem to do nich, i když podle anamnézy by jsme to dělat neměli, o to tu jde a to vám tu po celou dobu sděluji, a vy to neakceptujete, podle vás nic nehrozí..https://www.novinky.cz/domaci/clanek/imunolog-thon...
A když se proto nenechají očkovat, tak je omezíme..aby si to ti další rozmysleli.

70
# 25.03.2021, 11:29

palma
Mě to přijde trestuhodné.
Kamarádka, která x let nebyla nemocná 39 let.. sportuje každý den. Bere vitamíny, stará se o zdravý životní styl a zrovna ona uvažuje o očkování
A víte proč? jen kvůli tomu aby si mohla zajít do fitka, do kina, do hospody a zaletět si na dovolenou..

43
# 25.03.2021, 11:36

palma
To si mě s někým pletete, já jsem nic takového nepsal. Psal jsem, že je tu určité % lidí, kteří by neměli dostat vakcínu - alergici a případně podle anamnézy. A z toho důvodu se musí naočkovat i mladí lidé, i VY, aby neohrozily ty, co se očkovat nemůžou. To může být tak 0,1% populace? Vy to trochu překrucujete stylem jako by byla vakcína nebezpečná pro 99,9% .

A pár zábavných čísel:
125.000.000 nakažených - 2.750.000 mrtvých
500.000.000 očkovaných - 1500 mrtvých (v tom nejhorším případě, pokud bych měl připustit že může za infarkt, mrtvici, covid což asi ne)

Už teď vakcína zachránila milióny životů.

81
# 25.03.2021, 11:57

palma
Takové to vzletné: "Každý chrání ty druhé, všichni chrání tebe, ale každý z nás poškozuje a zabíjí sám sebe". Je to stejně otřesné, jako rozjíždějící rasismus naruby ve společnosti, jako mor, nic jiného, než zánik a dekadence nás nečeká.

# 25.03.2021, 15:56

Včera mi bylo nabídnuto očkování mojí obvodní lékařkou. Odmítla jsem. Nejsem sebevrah.

305
# 25.03.2021, 20:52

palma
Thon je dobrej, samozřejmě, že jsem si nechal změřit protilátky a od včera už mám 1. dávku Pfizera, ředitel mi oznámil termín bez možnosti jakékoliv reakce. Už aby byla na světě místo vakcíny do svalů tabletka do pusy.

419
# 25.03.2021, 22:53

Yurri
Dneska a zejtra to bude asi docela citlivý, hlavně bacha na větší tlak či úder do místa vpichu, pak se to rádo zanítí..

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.