Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: chatar Tak ECMWF dával nový výstup cca před hodinou a půl, a ten je opravdu teplejší.. a GFS teď nabíhá výstup z 06:00 a zatím se taky tváří tepleji.. nicméně jako celek naběhne tak ... Více
Zasláno 23.04.2025 13:26 Články na In-počasí - V pondělí i silnější bouřky, v závěru týden se ochladí
palma: kuba No GFS tam už zase posunul tu svou vlnku, pro změnu na začátek května, přesně jak jsem věštil, zase je to ten jeho osamělý mínusový běh... ostatní ansámbly jsou jinde, ale to mu ... VíceZasláno 22.04.2025 22:37 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, čeká se první letní den s teplotou 25 °C
palma: No, aladin mi pro Kladno dává v součtu okolo 25 - 28mm , dobrý by to bylo, uvidíme..ICON okolo 30mm, GFS prd 3mm.. ECMWF okolo 20mm.. VíceZasláno 22.04.2025 20:23 Bouřky - Celoplošné srážky 24. 4. - 25. 4. 2025
palma: ludvicek Podnulové teploty tam už nemá ani ICON, ani GFS ani ECMWF.. takže tak.. je ještě zajímavé období okolo 5.1. kdy to tam evidentně má dělat psí kusy, hlavní a kontrolní běhy ... VíceZasláno 22.04.2025 09:13 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, čeká se první letní den s teplotou 25 °C
palma: Francois Jsem vezl po ránu holky na autobus,, vylezu ven.. a jako by mě někdo pálil za barákem petky... smrad, že se nedá větrat a to jsme 10 km od toho..jo a ta společnost, co jí to ... VíceZasláno 22.04.2025 08:06 Bouřky - Bouřky 20. - 21.4. 2025
palma: Francois Tak jsem si dneska v podvečer myslel, že se sem na Kladno žene něco divnýho, mrak černej jak bota.. a ona tu pár kilometrů od Kladna hoří čtyřhektarová skládka plastů.., omyl ... VíceZasláno 21.04.2025 22:57 Bouřky - Bouřky 20. - 21.4. 2025
palma: Tak to jooooo, to určitě vyjde... VíceZasláno 21.04.2025 19:23 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, čeká se první letní den s teplotou 25 °C
palma: ludvicek Jak jsem říkal, GFS pořád šoupe a mění, teď už tam u něj nulu nemám ani náhodou, okolo +4 +5 tam mám.. a aby pan model nezahálel, cpe tam pro změnu to samé, co bylo původně ... VíceZasláno 21.04.2025 09:01 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, čeká se první letní den s teplotou 25 °C
palma: kuba No.. píšu, že se to dozvíme směrodatně tak ve středu... tak nový výstup GFS mi to ochlazení tak nějak zrušil... aktuálně je venku nádherně, jasno, bez větru, včely lítají a pracují.. ... VíceZasláno 20.04.2025 14:29 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, čeká se první letní den s teplotou 25 °C
palma: , pogratulujme greendealu v Evropském pojetí.. vytváří ještě více CO2, nežli jsme čekali.. a tak je to z celým tím humbukem.. abude i nadále...https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/nekone%C4%8... ... VíceZasláno 20.04.2025 12:25 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: kuba Jak jsem psal, vědět budeme ve středu..., chce to klid a nohy v teple.. jak se říká.. buďme rádi, že nebydlíme v některých místech USA.. tam si odkaz letošního rozpadu PV úřaduje ... VíceZasláno 20.04.2025 09:11 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, čeká se první letní den s teplotou 25 °C
palma: Leknín asi jak kde.. já tam zatím mrazy nevidím.. Nicméně se modely ujednocují na nějakém zlatém středu.. uvidíme tedy v tu středu.. VíceZasláno 19.04.2025 15:34 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, čeká se první letní den s teplotou 25 °C
palma: Lerak2 No, momentálně tam má mrazy zase už jen GFS ( u mne nemá mrazy ani GFS)...takže ráno uvidíme co další výstupy.. p.s. srážky u nás..15,8 mm celkem, dobrý.. VíceZasláno 18.04.2025 23:37 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, čeká se první letní den s teplotou 25 °C
palma: Francois Že by Vídeňský knedlík?.. No nášup by se hodil i tady, ale zaplaťpánbůh za ty dary co to dalo..13 mm dobrý počin..udělal jsem kafe a jdu si ho vypít po přístřešek.. p.s. začínám ... VíceZasláno 18.04.2025 16:04 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, čeká se první letní den s teplotou 25 °C
palma: Tady druhá várka deště a leje teď pořádně, aktuálně jsme na 8,5mm, bezvětří, +10, běhal jsem po zahradě s konví, páč už sud, co je jako záložní pod přístřeškem, přetékal, nádrž pod ... VíceZasláno 18.04.2025 13:00 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, čeká se první letní den s teplotou 25 °C
palma: Tak.. koukal jsem jak na ECMWF tak na GFS a hlavní běh mi zimu v predikci na +10 dní nedává ani jeden..uvidíme další výstup.. dnešní probuzení po včerejším nočním grilování je parádní, ... VíceZasláno 18.04.2025 09:21 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, čeká se první letní den s teplotou 25 °C
palma: Tady dneska max. +24,2 a ten vítr fakt stojí za hovno.. ani v tom nelítají včely a jiní opylovači, odkvete to a bude zase prd úroda..mě jebne.. VíceZasláno 17.04.2025 18:09 Články na In-počasí - V Česku se vyskytl první letní den roku, teplota překročila 27 °C
palma: Leknín Tak to tu je stejný, meruňky odkvetly, třešně v plném květu, broskve pomalu odkvétají, hrušky už začaly kvést, jabloně už zrůžověly... sakura má poupata a zatím ještě ani květ.., ... VíceZasláno 17.04.2025 09:52 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, čeká se první letní den s teplotou 25 °C
palma: daz_4 Hlasuju pro níži! , jinak ano, pořád neví, hlavní běh dole, kontrolní nahoře, hvězd se dotýká..takže tak za pět dní uvidíme, země už se prohřívá, v noci máme teploty ucházející, ... VíceZasláno 16.04.2025 12:44 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, čeká se první letní den s teplotou 25 °C
palma: Dneska jsem nad míru spokojenej, venku mlha jak prase, vlhko, rosa kape ze stromů, a letiště Václava Havla zastavilo kvůli mlze provoz, takže naprostý klídek, jen venku si nadávají ... VíceZasláno 16.04.2025 08:49 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, čeká se první letní den s teplotou 25 °C