Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Od západu dorazí srážky, místy i mrznoucí s tvorbou ledovky

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 10856 příspěvků pro uživatele palma:

palma: Tutugon No, psal jsem to asi před 14ti dny, že asi budou studené epizody, že oslabuje a "děraví" vortex,( ve svém středu má mít už jen do -40, a v globále dost podobně, rychlost ... Více

Zasláno 25.03.2020 09:33 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: TommyAst Teda, to je zase informací ,vzhledem k tomu extrémnímu množství jak v tomhle tématu, tak v těch druhých, vidím dvě možnosti, buďto honíte body na tomto webu, nebo jste v karanténě.. ... Více

Zasláno 25.03.2020 07:27 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: charlie No jo, s Grétou souhlasí a z paní vědkyní nesouhlasí, Gréta je prostě světová kapacita, akorát o ní teď není nějak slyšet..., čekám od ní nějakou teorii o koronaviru který zmutoval ... Více

Zasláno 24.03.2020 20:10 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: ROFA Jo, pravda je, že mám teď na vytápění taky 0 Kw za poslední dny, do večera se to hezky vytemperuje sluncem, v noci netopím, do rána se to příjemně vychladí a pak zase slunce..., ... Více

Zasláno 24.03.2020 16:27 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: Tak dneska jsme se tu "pochlapili" +6,1..., válel jsem se na lehátku a docela to hřeje..akorát pro stromy jsou to teda dardy, v noci -8 přes den zahřátý kmeny a nalejvající ... Více

Zasláno 24.03.2020 15:17 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: Na.Guru S tim sádlem jsem to ani netušil, že je prospěšné, mám zamražené syrové od zabíjačky, asi vyškvařím... a ze sluncem máte pravdu, nemusí sice ještě mít nějak zásadní vliv, v ... Více

Zasláno 24.03.2020 08:34 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: TommyAst Ono je to s tou planetární populací složitější, než se zdá, jelikož mám v rodině doktora a doktorku, tak jsme se o tom kdysi bavili. Třeba z lékama, jsou odzkoušený a vynalezený ... Více

Zasláno 24.03.2020 08:24 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: charlie Ono je to stejně skoro jedno, jím teď hroznový víno, je z Indie, pravda, umyl jsem ho, ale stejně si nejsem jistý, jestli na něj při sklizni nějaký Ind nenachrchlal.. Více

Zasláno 23.03.2020 20:53 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Yurri Tak to já se vrátil ze zahrady před půl hodinou vše funguje, a pomlžil jsem jak angrešty tak rybízy, černý už má lístky, ale dvě noci pod ledovou krustou už dal v pohodě, tak ... Více

Zasláno 23.03.2020 19:48 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: F4 Tak aby jste se pobavil, jako já teď.nový výstup...na ten samý datum a čas.. asi se jim popletly barvičky... Více

Zasláno 23.03.2020 19:19 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: Podobný masakr ohledně mrazů to tam píše okolo 6.4. tak doufám, že to zmizne.. Více

Zasláno 23.03.2020 17:50 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: Co mne nyní potěšilo, že má dle předpovědí na konci měsíce oslabovat vortex,( dost se oteplí a zpomalí zároveň..) a vypadá to, že tentokrát už spěje ke konečnému rozpadu, takže možná ... Více

Zasláno 23.03.2020 13:06 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: Tady dobrý, slunce od rána, vítr velmi mírný a aktuální teplota +2,4... jdu se trošku proslunit, ať mám nějaký vitamin D.. Více

Zasláno 23.03.2020 12:32 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: Yurri Já mám alespoň pro dobrý pocit nainstalovaný v mobilu MAPY.cz, s funkcí oznámení nebezpečí kontaktu s positivně testovaným člověkem.. sice to není 100%, ale aspoň něco.. Více

Zasláno 23.03.2020 12:29 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Šup, a jsme zase nad nulou.. to byl docela fofr.. +0,3... Více

Zasláno 23.03.2020 09:46 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: TommyAst Malá poznámečka, bakterie mají obecně daleko vyšší odolnost k vnějšímu prostředí než viry, třeba právě ten středověký mor... v podchlazeném mrtvém těle vydrží až jeden rok, ... Více

Zasláno 23.03.2020 09:42 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: ... Více

Zasláno 23.03.2020 08:56 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: Tak po delší době... když se objeví závadička, může vám dojít i "šťáva" pro elektromobily.. a jste v... https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/nabijeni-e... Jo jo, elektromobil ... Více

Zasláno 23.03.2020 08:53 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Yurri Já se tomu útrpně směju, ještě ty lidi ani nějaké velké ztráty nemají a už je rozebrána první miliarda "náhrad" ze strany státu.. manželka má veterinární kliniku, jedou ... Více

Zasláno 22.03.2020 21:53 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Tak koukám, první česká oběť, děda úctyhodného věku.. 95 let, na Bulovce.... Mladí si asi myslí že je to potkat nemůže, dneska tady fičeli na kolech k lesu... na xichtech měli roušku ... Více

Zasláno 22.03.2020 20:28 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší