Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Od západu dorazí srážky, místy i mrznoucí s tvorbou ledovky

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 10856 příspěvků pro uživatele palma:

palma: igor127 Já mám meruňky pod vyhříváním a fíky jsem zabalil, navíc ještě nenapučely.. ostatní jsem před chvílí domlžil, tož děj se vůle přírody.. Soused na mne čučel, co tam lítam po ... Více

Zasláno 22.03.2020 19:58 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: Tady nic a +3,1 občas slunce, občas šedivo, beze sráže. Více

Zasláno 22.03.2020 15:25 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: Tak zatím dneska nejvíc +2,1 .. a to pouze díky tomu, že je tu slunečno.. na druhou stranu, při zemi určitě nula, voda v misce pro psy ještě ani nepovolila, čistej led. Více

Zasláno 22.03.2020 12:17 Články na In-počasí - Týden nabídne jarní počasí s teplotami i přes 15 °C, v jeho závěru se ovšem výrazně ochladí

palma: F4 Ona to pak bude asi zase prda do tepla, teď jsem koukal na to, jak má být po příštím víkendu, sice je to zase až za týden, nicméně to tam visí taky už několik dní.. nic moc pro zdraví ... Více

Zasláno 22.03.2020 11:54 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: Já jsem na to fakt dost citlivej, mám velmi nízký krevní tlak, ta na mne ty výkyvy mají blbý vliv, hlavně když to jde směrem nahoru, teď to aktuálně furt ještě leze nahoru, tak mám ... Více

Zasláno 22.03.2020 10:44 Články na In-počasí - Týden nabídne jarní počasí s teplotami i přes 15 °C, v jeho závěru se ovšem výrazně ochladí

palma: Tak tady už jsme slabě nad nulou, docela fofr směrem nahoru za tři a půl hodiny o skoro sedm stupňů.. Více

Zasláno 22.03.2020 09:40 Články na In-počasí - Týden nabídne jarní počasí s teplotami i přes 15 °C, v jeho závěru se ovšem výrazně ochladí

palma: Na Balkáně bylo hlavě docela slušné zemětřesení, v Chorvatsku 5,3 - 5,4... což je v této době další průšvih..do toho ochlazení a sníh ... nezávidím ani trochu..., budu volat známejm ... Více

Zasláno 22.03.2020 09:38 Články na In-počasí - Balkán zasype sníh, na horách napadne i přes 50 cm

palma: Yurri -6 po ránu, docela darda, ale slunce leze, tak si dám něco na zub a pujdu zkontrolovat co to udělalo, či neudělalo s rostlinstvem..a pak hurá do práce... p.s. jsem se teď po ránu ... Více

Zasláno 22.03.2020 07:13 Články na In-počasí - Týden nabídne jarní počasí s teplotami i přes 15 °C, v jeho závěru se ovšem výrazně ochladí

palma: Yurri jsem si na vás teď vzpomněl, právě jsem dokončil postřik vodou na rybízech (skoro kvetou), kvetoucí kamčatský borůvce, plus jsem šmrncnul i motýlí keře, ostatní je zateplené pod ... Více

Zasláno 21.03.2020 20:22 Články na In-počasí - Týden nabídne jarní počasí s teplotami i přes 15 °C, v jeho závěru se ovšem výrazně ochladí

palma: Tak už neprší,od včerejška přesně 10,3 mm docela dobrý.. Více

Zasláno 21.03.2020 13:01 Články na In-počasí - Týden nabídne jarní počasí s teplotami i přes 15 °C, v jeho závěru se ovšem výrazně ochladí

palma: Tak tady se otepluje...od sedmi ráno zatím o jeden stupeň, ovšem v porovnání ze včerejškem je o osm stupňů míň..a furt ještě prší.. Více

Zasláno 21.03.2020 09:10 Články na In-počasí - Týden nabídne jarní počasí s teplotami i přes 15 °C, v jeho závěru se ovšem výrazně ochladí

palma: celou noc leje jako z konve...do teď 7,6mm takže opět hezky zalito..zabřezen celkem 50mm hezký, na Kladno.. Více

Zasláno 21.03.2020 07:47 Články na In-počasí - Týden nabídne jarní počasí s teplotami i přes 15 °C, v jeho závěru se ovšem výrazně ochladí

palma: Tak nám tu docela hezky prší, ...fajn.. Více

Zasláno 20.03.2020 17:15 Články na In-počasí - Týden nabídne jarní počasí s teplotami i přes 15 °C, v jeho závěru se ovšem výrazně ochladí

palma: Yurri Taky bych řek že by se už měl jeden přeladit do jarního módu, tady okolo vylezou lidi z baráků s plenkama přes hlavu, nabalený i v těch +15 jak pumpy před zimou, projdou se se ... Více

Zasláno 20.03.2020 13:52 Články na In-počasí - Týden nabídne jarní počasí s teplotami i přes 15 °C, v jeho závěru se ovšem výrazně ochladí

palma: PatrikMO Tady je slunce v "oparu", je už to na +15.. ale má to už takovej studenej nádech, ten vzduch.. Více

Zasláno 20.03.2020 12:14 Články na In-počasí - Týden nabídne jarní počasí s teplotami i přes 15 °C, v jeho závěru se ovšem výrazně ochladí

palma: Koukám, že modely nám ubraly na mrazech.. -5 po ránu už by mi tady u nás ani moc nevadilo..zateplení na zahradě připraveno, s důvěrou očekávám věci budoucí. Více

Zasláno 20.03.2020 11:51 Články na In-počasí - Týden nabídne jarní počasí s teplotami i přes 15 °C, v jeho závěru se ovšem výrazně ochladí

palma: Doporučuju přečíst, docela drsné vyjádření, nicméně z hlediska teorie přemnožení a pod. má ve své podstatě pravdu, akorát by při tom neměl svým způsobem jásat...nevím, kolik je jeho ... Více

Zasláno 20.03.2020 07:06 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Jo, lidi jsou jen .... lidi, jsem doma s dětma, koukam na les, padesát metrů od baráku, je tam tlustej dub, pod ním mají keškaři kešku, dneska jich tam bylo jako much, asi větraj plíce, ... Více

Zasláno 19.03.2020 16:43 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Yurri zajímavá záležitost, všechny kapacity doporučují po návratu z rizikového prostředí popít teplý nápoj a vypláchnout s ním ústa, virus prý v žaludku a polykacích cestách nepřežije ... Více

Zasláno 18.03.2020 22:41 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: logitech No, uvidíme, nadšenci z GEM tam ve středu opravdu mají -9 pro naši oblast.. pokud to bude, nasadím zábal na strom plus kabely, to by mělo být o.k. Více

Zasláno 18.03.2020 20:12 Články na In-počasí - Týden nabídne jarní počasí s teplotami i přes 15 °C, v jeho závěru se ovšem výrazně ochladí