Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Od západu dorazí srážky, místy i mrznoucí s tvorbou ledovky

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 10857 příspěvků pro uživatele palma:

palma: ... Více

Zasláno 30.03.2020 10:08 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi

palma: Máme tu "pocukrováno" -3,7 jasno, slunce leze ven..bezvětří. p.s. kouknul jsem na to, jak má být příští víkend po ránu, asi chce počasí abych ten boj o meruňky vzdal, zase ... Více

Zasláno 30.03.2020 06:49 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi

palma: ... Více

Zasláno 29.03.2020 23:38 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi

palma: ROFA Díky za odkaz, jen jsem se v tom utvrdil, před lety jsem bydlel na barrandově.. "náhorní planiny Barrandova" jsou představitelem stepi přímo parádním, kavyl, pupava, ... Více

Zasláno 29.03.2020 21:05 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi

palma: F4 Nevím, já už fakt i připouštím, že se prostě otepluje, akorát, že tu nemáme a nebudeme mít moře, aby bylo zároveň vlhko, ale četl jsem i středověké prameny, že to tu leckde vypadalo ... Více

Zasláno 29.03.2020 18:55 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi

palma: Fakt je, že +20 to tam dává už od 7.4. to jsou děsný hupy, a je to tam zatím docela nadlouho, ohledně tryskového proudění to tam dává velkou blokační vlnu od jihu, zcela podobnou té ... Více

Zasláno 29.03.2020 17:04 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi

palma: Tady zatím + 7,8 a polojasno, čerstvý vítr..tlak leze zas nahoru, na ten hlavobol z tlaku se fakt netěším..a jestli bude gró srážek v Čechách, tak pokud vyjde předpověd na 0,5mm tak ... Více

Zasláno 29.03.2020 14:24 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi

palma: F4 Až se zase pořádně prohřeje Alžír ( nad +40) tak to sem foukne a konečně se zase ohřejeme.., holt každé roční období má své pro a proti.. podle toho, jak to kdo má nastavené.. Více

Zasláno 29.03.2020 11:29 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi

palma: Yurri Tak nad tou biodiverzitou jsem se v tomhle směru nezamýšlel, ale reálný základ to mít asi bude, když nebude mít, i v budoucnu, nějaký ten zvířecí koronavirus kde žít ( pobijeme ... Více

Zasláno 28.03.2020 07:45 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Sněžník Hmm nic moc u vás, u nás jsme zatím za první čtvrtletí, bez uzavřeného března, na 132% normálu, takže si neztěžuju, ale výhled zatím není nic moc, příroda se probouzí, chtělo ... Více

Zasláno 27.03.2020 20:20 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi

palma: Yurri Tak jsem si zase dneska na vás vzpomněl, asi už slunko vyrábí i ten vitamin (provitamin) D, protože po třech dnech na sluníčku venku na zahradě jsem mírně opálen...ale mělo by ... Více

Zasláno 27.03.2020 20:15 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: F4 Sucho mne netrápí, dneska jsem kopal do 50cm, a všude slušné vlhko, dokopal jsem až na podklad, žížaly tlusťoučké.. a zásoba vody je i v nádrži, holt už jsem letos nic neponechal ... Více

Zasláno 27.03.2020 18:57 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi

palma: ota No, taky bude méně peněz na nové technologie, takže se bude vyrábět podle osvědčených technologií.. a nepochybuju, že v dobách nouze si opět ten, kdo nemá peníze, zatopí v kamnech ... Více

Zasláno 27.03.2020 13:13 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Jo, stojí to za...dneska počítám že dáme nějakých +17, byl jsem se kouknout na meruňky, nepomrzly, zato opět začínají rozvíjet další poupata, to bude zase čtyřdenní umělé teplé proudění ... Více

Zasláno 27.03.2020 12:31 Články na In-počasí - Čeká nás další vpád studeného vzduchu s mrazivými nocemi

palma: Tak mi známá poslala fotku z Bergama, jde o odjíždějící pohřební klonu vojenských automobilů. převážejí zemřelé...takže v Itálii to sranda není... zaspali a teď za to platí.. Více

Zasláno 27.03.2020 11:45 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: ota Unie bude mít hodně velké problémy, pokles HDP o skoro 8%, jak se prorokuje, plus jasné předlužení Itálie, Španělska, opět Řecka a nejspíše i Francie udělá své, plus nárůst dluhů ... Více

Zasláno 27.03.2020 10:14 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Yurri Jak jsem předpokládal, už to začíná, tak ať vám to pěstování jede... https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/dodavatele-v-... Více

Zasláno 26.03.2020 21:00 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: ota charlie má pravdu, ať už z ideologických či lidských pohnutek v té Itálii přistálo už šest iljušinů s mobilními laboratořemi a stovkou epidemiologů a lékařů se specializací na epidemie ... Více

Zasláno 26.03.2020 20:12 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: F4 Jo jo oproti včerejšku tu máme místo -0,5 včera touto dobou.. +3,1.. touto dobou.. už to asi přes noc neklesne tak hluboko jako v minulých dnech..stejně pudu, až začne mrznout, zase ... Více

Zasláno 25.03.2020 18:20 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019

palma: Tak jsme se dneska dohrabali na +6,2.. zítra bude víc, pak ještě víc a ještě a pak bum a zase mínus.. Více

Zasláno 25.03.2020 16:03 Články na In-počasí - Před námi jsou mrazivé noci, pronikne k nám nejchladnější vzduch od ledna 2019