Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Mírné oteplení, přes den většinou beze srážek

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 10861 příspěvků pro uživatele palma:

palma: ... Více

Zasláno 27.04.2020 07:41 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Jo, na něco jsem koukal včera, mluvili tam o tom, že je šílené že dodnes máme podmeliorovaných milion dvěstětisíc hektarů orné půdy, tedy pole o rozměru 100 x 120km, že už je to zbytečné ... Více

Zasláno 26.04.2020 21:42 Články na In-počasí - Sucho nabírá na síle, za uplynulé týdny spadlo jen minimum srážek

palma: Tak tenhle pán ví o čem mluví... a to Rakousko je na tom fakt hůř jak my, nejlepší vypadají zatím Slováci.. http://blog.aktualne.cz/blogy/vaclav-horejsi.php?i... Více

Zasláno 26.04.2020 15:08 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: ... Více

Zasláno 26.04.2020 14:58 Bouřky - Bouřky 28. a 29.4.2020

palma: Yurri Tak, a priori mi nejde o to, nosit roušku po lese, ale to shromáždění v Praze, to byla hustota jak na nějakym koncertu pod širým nebem, tam už asi ano, když jdu večer vyhazovat ... Více

Zasláno 25.04.2020 18:53 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Jo, dneska bylo příjemně, asi to co nevidět skončí, rýsuje se solidní oteplení, tak nějak to čekám... mění se situace.. Více

Zasláno 25.04.2020 18:21 Články na In-počasí - Před námi je slunečný, ale zpočátku větrný týden

palma: F4 Ano, dříve jsem měl jaro spojené s vůní kvetoucích jabloní a třešní a teď se to změnilo na vlezlý zápach použitých ponožek, po kterých ty lány "voní"... Více

Zasláno 25.04.2020 18:09 Články na In-počasí - Pylová sezona je nadprůměrná, zatím dominovala bříza

palma: Diky za odkaz, koukám, že máme nižší přírustek nových nemocných jak Rakušani.. to je fajn.. A na stejnej počet testovanejch, máme polovic nakaženejch.. asi ty roušky nebo co.. Více

Zasláno 25.04.2020 17:45 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Yurri Problém s tím, nandat si roušku v dopravní prostředku, pak sundat, pak nandat v obchodě, pak sundat venku a nandat v autobuse... prý je to z hlediska kontaminace a nakažení to ... Více

Zasláno 25.04.2020 15:52 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Petr12 Tady máte jak je to v tom Rakousku..https://www.austria.info/cz/servis-fakta/coronavir... Více

Zasláno 25.04.2020 15:32 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Petr12 Nezapočítávají zemřelé v domovech pro seniory, my ano.. Více

Zasláno 25.04.2020 15:19 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Petr12 Protože má jinou metodiku statistiky.. proto? Více

Zasláno 25.04.2020 15:02 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Petr12 Já jen, že to nošení roušek zavedly ty státy které pak následně měli nejméně nakažených i mrtvých... a hádejte proč, schválně jestli se trefíte.. p.s. ještě jsem taky zaznamenal, ... Více

Zasláno 25.04.2020 14:54 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Yurri Proč do +10? Více

Zasláno 25.04.2020 14:46 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Petr12 Jo ,koukal jsem, jak jim ve Švédsku nic nepříbývá... tam je nenosej, seděj si v parku vedle sebe a mají pouze 12% úmrtnost z prokázaných nakažených..a připadáte mi jakti naši ... Více

Zasláno 25.04.2020 14:42 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: No, uvidíme do čtrnácti dnůů, aneb popusť ignorům v Praze uzdu, snímek přikládám, je prý z dneška.. Více

Zasláno 25.04.2020 14:16 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Mimochodem, v okolí Kladna už rozkvetla na lánech řepka, ten smarad co to vydává je opravdu otravnej, nicméně neznám nikoho, kdo by na pyl z řepky byl alergický.. ale asi to možné je, ... Více

Zasláno 25.04.2020 13:39 Články na In-počasí - Pylová sezona je nadprůměrná, zatím dominovala bříza

palma: Tak jsem koukal, že vortex opravdu bude v prvním týdnu května ukončen, následovat bude teplo, tvoří se tam opravdu ta Rosbyho vlna od jihu, pokud se zase usadí, bude repete minulého ... Více

Zasláno 25.04.2020 11:29 Předpověď počasí - Jaké bude jaro 2020?

palma: A další kladné působení koronaviru.. aneb vše zlé je k něčemu dobré https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/spanelsko-m... Více

Zasláno 24.04.2020 22:32 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

palma: Kokos342 To prý znázorňuje kam budou padat Muskovy družice, co se nevyškrabou pro poruchu na vyšší oběžnou dráhu.. Více

Zasláno 24.04.2020 11:30 Články na In-počasí - Sucho nabírá na síle, za uplynulé týdny spadlo jen minimum srážek