Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: Leknín Jo, jo, katastrofické titulky v médiích už jedou na plné obrátky.. třeba tady: https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/co-nepomrzl... Akorát, že pak se tam dočtete, že možná ... Více
Zasláno 13.05.2024 14:06 Články na In-počasí - Častější srážky dorazí ve druhé polovině nového týdne, zesílí i vítr
palma: Tak jsem se kouknul, co dělají špagety.. ECMWF na pár příštích dnů, a zaujalo mne, jak si tu někteří stěžují, že na to, kolikátého je, je chladno.. no nevím, v porovnání s průměrem ... VíceZasláno 13.05.2024 09:03 Články na In-počasí - Častější srážky dorazí ve druhé polovině nového týdne, zesílí i vítr
palma: Jinak slunce opravdu "řádí", tohle se nečekalo... Geomagnetické pole bylo velmi silné až extrémně silné, silné byly sluneční bouře dne 11.5.. Další CME byla pozorována, ... VíceZasláno 12.05.2024 19:45 Astronomie - Polární záře 10.-12. května
palma: Leknín Škody po zmrznutí všeho, se už trošku mírní...https://www.novinky.cz/clanek/domaci-vinna-reva-za... prý víno třeba bude, a možná i vyjímečné.. VíceZasláno 12.05.2024 09:50 Články na In-počasí - V pondělí na jihu pozor na bouřky, zaprší ještě i v úterý a pak nastoupí tlaková výše
palma: Teda, nevím jak kde , ale tu bylo ráno +9 a okolo tohoto čísla je to už třetí den za sebou, což je docela slušná ranní teplota, takže podle oblastí ta teplota bude možná v průměru.. ... VíceZasláno 12.05.2024 09:08 Články na In-počasí - V pondělí na jihu pozor na bouřky, zaprší ještě i v úterý a pak nastoupí tlaková výše
palma: Ten GFS si s těma teplotama nedá pokoj.. zase úlet? VíceZasláno 11.05.2024 21:59 Články na In-počasí - V pondělí na jihu pozor na bouřky, zaprší ještě i v úterý a pak nastoupí tlaková výše
palma: kapr84 Tak aby jste měl dvojnásobnou radost, taky něco přidám, akorát jsme měli trošku takový nějaký opar ve vzduchu, tak to není uplně uplně .. VíceZasláno 11.05.2024 14:24 Astronomie - Polární záře 10.-12. května
palma: Yurri No, ještě k těm stopám po letadlech... nejen letadla zanechávají tuto stopu, přidávám pěkné dokumentační foto kondenzačních stop pol odní přepravě, docela masakr, spočítat, co ... VíceZasláno 11.05.2024 09:18 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Leknín No, já měl dneska minimum +8,2... a srážky mi to okrouhlo z 48mm na 4,8mm.. asi před tím zapomněli na tu desetinnou čárku....Rajčata, papriky.. všechno už mám vysazené venku..a ... VíceZasláno 11.05.2024 09:09 Články na In-počasí - V pondělí na jihu pozor na bouřky, zaprší ještě i v úterý a pak nastoupí tlaková výše
palma: Dejvos Jo, tak to je paráda, právě tenhle měsíc to začíná vypadat na vrchol slunečního cyklu, tak možná ještě záře bude... VíceZasláno 11.05.2024 08:24 Astronomie - Polární záře 10.-12. května
palma: Ohledně té mapky.. tady bych odhadl, že u nás to souhlasí.. ( i když jsme trochu specifičtí, díky vysoké hladině podzemních vod). takže za mne ta mapka sedí ( tady u nás).. VíceZasláno 09.05.2024 07:31 Bouřky - Bouřky od 2.5.2024
palma: Yurri Když do dronu dáte program aby přeletem sem a tam zmonitoroval třeba 1 km2 tak to moc nestojí a on to dokáže, myslím též že tam je ještě mnoho nevyužité kapacity co to má.. oproti ... VíceZasláno 08.05.2024 16:30 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Jen trošku polechtáme téma... Astra stahuje celosvětově vakcínu proti koronaviru..https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-as.... prý o ni opadl zájem.. Ačkoliv byla považována ... VíceZasláno 08.05.2024 14:59 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
palma: Yurri Něco pro nás, pěstitele..https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tech-technologi... A tady něco pro pana Ryšlinka, je to tam po lopatě řečeno, je to to samé jako v tom Iráku,,,https://magazin.aktualne.cz/rybi-zahrada-farma-aqa... ... VíceZasláno 08.05.2024 08:58 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Yurri Debilní komise EU... holt už jsme zase v protektorátu.. VíceZasláno 07.05.2024 19:34 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Teď jsem si zapnul TV24, a mimo teda zaplavených Českých Budějovic, mluvili o tom, že bylo včera natočeno slabé tornádo... akorát nevím kde, to mi uniklo.. VíceZasláno 07.05.2024 12:20 Bouřky - Bouřky od 2.5.2024
palma: Celkově už 18mm, nádrž na vodu plná, neb jsem před tím moc nemusel zalévat, tak to odkláním do sudu... no dobrá zálivka..koukám, že i Brdy to pěkně chytají, by mohli začít trochu růst ... VíceZasláno 07.05.2024 10:44 Bouřky - Bouřky od 2.5.2024
palma: ACEOF ACES Když dojdou argumenty, je čas ne nesmyslné výkřiky a papouškování vykleštěných vět z původně srozumitelného textu.. (článku, viz váš stále se opakující výkřik o omezeném ... VíceZasláno 07.05.2024 08:34 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: 9mm od půlnoci do teď, vytrvalý pěkný déšť v pravou chvíli, už to na povrchu začínalo být bez vody, koukám, že to hlavní se sem teprve sune.. VíceZasláno 07.05.2024 06:26 Bouřky - Bouřky od 2.5.2024
palma: ACEOF ACES Tak to budete muset rozporovat těm vědcům a statistikům, že tam mají chyby, že vy to víte lépe protože economicus, protože odpočet, protože fanatik.. VíceZasláno 06.05.2024 23:00 Globální oteplování - Globální oteplování