Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: jirka z Plzně No, za týden máme Medarda... a zatím tam mám jeden z mála dní bez deště..takže třeba nebude dalších 40 dní tolik deštit... Více
Zasláno 01.06.2024 07:44 Články na In-počasí - Naprší u nás i přes 50 mm srážek, na jihu Německa čekají až 150 mm
palma: Yurri S těma srážkama to máte naprd, já teď rychle sečet květen (když už teda je za náma ) a v součtu, včetně včerejška to je 80,2 mm, což už je na Kladno pěkná nadílka..z druhé strany ... VíceZasláno 01.06.2024 07:04 Články na In-počasí - Naprší u nás i přes 50 mm srážek, na jihu Německa čekají až 150 mm
palma: LadaBlatna Výraz "slušná hladinka" mi něco evokuje... VíceZasláno 01.06.2024 06:53 Články na In-počasí - Modely ve střední Evropě nevylučují extrémně vydatné srážky, mohly by přinést nebezpečné povodně
palma: Tak nějaký ten náznak tromby...https://www.novinky.cz/clanek/domaci-v-hostivici-u... VíceZasláno 31.05.2024 21:32 Bouřky - Bouřky od 24.5.
palma: kuba Tak tady už máme 23,8 mm a furt prší, nějak hodně to chytáme, přetáčí se to tu nad náma, a to koukám, že v noci možná dojde další nálož..dole pod kopcem to při tom největším lijáku ... VíceZasláno 31.05.2024 19:56 Články na In-počasí - Modely ve střední Evropě nevylučují extrémně vydatné srážky, mohly by přinést nebezpečné povodně
palma: Tak to dalo 22,8 mm za cca 45 minut.. pěkný, koukám, že vedle ve Slaným..2 mm.. VíceZasláno 31.05.2024 16:43 Články na In-počasí - Modely ve střední Evropě nevylučují extrémně vydatné srážky, mohly by přinést nebezpečné povodně
palma: Tady pěkný za dvacet minut máme 10mm, a vesele valí dál, plus se přidala teď bouřka..okapa to neberou, ve městě bude veselo.. VíceZasláno 31.05.2024 16:10 Bouřky - Bouřky od 24.5.
palma: swan1 Bolej mne kolena, to bude nebezpečný a nos mi měří taky výstrahu, a T liháč je na +20.. a zplihlej ocas našeho psa značí vysokou vlhkost, kocourovi skáčou jiskřičky po chlupech.. ... VíceZasláno 31.05.2024 13:27 Články na In-počasí - Modely ve střední Evropě nevylučují extrémně vydatné srážky, mohly by přinést nebezpečné povodně
palma: Koukám na tu šňůrku bouřek,.. okolo třetí, čtvrtý hodiny by to mohlo dorazit i ke Kladnu, jsem natěšeněj, nicméně...jen aby.. Jinak teda koukám, že ve výstraze i červená a hnědá je ... VíceZasláno 31.05.2024 13:16 Články na In-počasí - Modely ve střední Evropě nevylučují extrémně vydatné srážky, mohly by přinést nebezpečné povodně
palma: Yurri No s tím lesem mám zajímavost z Kanady, moje manželka tam má bratra, s tím si mailujeme, a ten psal, že se tam teď zvažuje čištění lesů od nahromaděných mrtvých stromů (jako u ... VíceZasláno 30.05.2024 18:49 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Yurri Jo, tak nějak to vidím taky, No, některým jedincům, ne Vám, bych doporučil založit téma třeba" Vliv různých politických směrů na globální oteplování" docela by mne to ... VíceZasláno 30.05.2024 17:03 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Ještě k věci.. ČHMÚ opět spustilo prognózu růstu hub...https://info.chmi.cz/bio/mapy.php?type=houby VíceZasláno 30.05.2024 08:53 Aktuální počasí - Houby a houbaření v závislosti na ročním období, aktuálním počasí, oblasti, nadmořské výšce
palma: No, jednotlivé modely se stále docela liší, GFS mi tu u nás dává do pondělního večera 23mm, ICON 36mm, ECMWF 57mm, a GEM 41mm.. co dá Aladin, uvidíme.. VíceZasláno 30.05.2024 08:18 Články na In-počasí - Modely ve střední Evropě nevylučují extrémně vydatné srážky, mohly by přinést nebezpečné povodně
palma: Tomino Joj, pozeram.., zomrel na dehydratáciu! VíceZasláno 29.05.2024 18:54 Články na In-počasí - Modely ve střední Evropě nevylučují extrémně vydatné srážky, mohly by přinést nebezpečné povodně
palma: No, Novinky přišli z novinkou, prý se čekají extrémní deště, no teda.. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-do-stredn... VíceZasláno 29.05.2024 15:24 Články na In-počasí - Modely ve střední Evropě nevylučují extrémně vydatné srážky, mohly by přinést nebezpečné povodně
palma: Valep Jako, že se zvedne Labe z koryta a dotyčný se utopí? To je drsný.. VíceZasláno 29.05.2024 10:14 Články na In-počasí - Modely ve střední Evropě nevylučují extrémně vydatné srážky, mohly by přinést nebezpečné povodně
palma: ... VíceZasláno 29.05.2024 06:26 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Lerak2 No, já právě koukal ještě na tu stanici Studený Zejf.. tam to ukazuje přes +26... nicméně mi to připadalo i tak poněkud hodně..takže si znamenám, že je to neplatné.. p.s. jinak ... VíceZasláno 28.05.2024 14:24 Bouřky - Bouřky od 24.5.
palma: Koukám, že Javorník ukazuje tropický den.., to si mohu tady u nás nechat zdát asi ještě docela dlouho.. VíceZasláno 28.05.2024 14:07 Bouřky - Bouřky od 24.5.
palma: Tak už začínají růst.. hříbky i křemenáče, fotku mi zaslal známý... sbíráno u Votic..26.5. VíceZasláno 28.05.2024 12:42 Aktuální počasí - Houby a houbaření v závislosti na ročním období, aktuálním počasí, oblasti, nadmořské výšce