Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Místy slabé sněžení, ojediněle i mrznoucí mrholení a na Vysočině námraza

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 12284 příspěvků pro uživatele palma:

palma: No on ten letošní rok vypadá zatím "docela teplej".. i když uplně k smíchu to není... Více

Zasláno 22.08.2024 18:11 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září

palma: Yurri Mám dojem, že ten pán, říká dost pravdy.. kupodivu i Wikipedie ho nechala na svých stránkách.. Allan Savory, zemědělec v Zimbabwe. Propaguje chov dobytka, kterým napodobuje ... Více

Zasláno 22.08.2024 12:42 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: TomasMost Třeba se dočkáme, a těch 100 TD bude o kus dřív.., pravda byl jsem na cestách, ale letos, jestli se nepletu, jsem jich zažil 48.. a nepřišlo mi to tragický... Více

Zasláno 22.08.2024 11:52 Články na In-počasí - V novém týdnu již o poznání chladněji, tropické teploty ale ještě naměříme

palma: Yurri No, s růstem CO2 plus růstem teplot toho souvisí mnoho.. nedávná zpráva o rychlejším a mohutnějším růstu žraloků, i dalších druhů ryb. migrace druhů k pobřeží apod.... kvůli teplejší ... Více

Zasláno 21.08.2024 19:28 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Yurri No, je tam dán rozbor, jak to bylo v minulosti z Grónskem a táním ledu, s tím, že tehdy opravdu nešlo o GO a že se tehdy "nic moc nestalo", protože osídlení pobřežních ... Více

Zasláno 21.08.2024 13:44 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Zajímavé počteníčko... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-vedc... a potěšující názor pana vědce... „V dnešní době už všechno píšu velmi opatrně a musím říct, že to už dopředu ... Více

Zasláno 21.08.2024 11:47 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Yurri Tohle je prostě osud.. dneska to tam přistálo, vřele doporučuji pročíst... ..https://www.severe-weather.eu/learnweather/weather... Více

Zasláno 21.08.2024 08:50 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září

palma: Yurri He.. nechci se vás dotknout, ale když jsou, podle Vás, kontinuální data nespolehlivá, jak třeba můžete říkat, že se v ČR obecně otepluje..? Na té kontinuitě to přece celé stojí, ... Více

Zasláno 20.08.2024 20:34 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září

palma: Aidamko_ Zdravím.. tady příjemných +25 a něco.., jinak jsem koukal, že i tady v Čechách pěkné teploty nad +29 na vícero stanicích.. vedou Dobřichovice...klasika.... +29,6... koukal ... Více

Zasláno 20.08.2024 17:43 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září

palma: swan1 Tak mě to dokonce už při poklesu na +3 ukazuje hlášku risk black ice... takže s tím mají asi jasné zkušenosti..čili, ano ta čidla mají v tomto BEZPEČNOSTNÍ význam, nikoli význam ... Více

Zasláno 20.08.2024 17:28 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září

palma: Já se ke stanici ČHMÚ moc nedostanu, přiznám se, před rokem jsem kalibroval za pomoci známého, pracuje v provozu, kde dost záleží na přesnosti dodržení teplotních cyklů (chemický průmysl) ... Více

Zasláno 20.08.2024 16:20 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září

palma: swan1 Jo, jak jsem psal včera, stačí se na to kouknout z odstupu a ne jen pohledem na Aladina.., odklikal jsem si situaci den po dni a to od dneška až do 2.9... den po dni a situace.. ... Více

Zasláno 20.08.2024 15:54 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září

palma: Aura_ Tak zase vyšlo pokračování predikcí pro podzim a zimu.. La Nina na rozdíl od původní prognózy rychlého a strmého nástupu, se s tím má flákat a slézt tak na stupeň -1 max.. a pak ... Více

Zasláno 19.08.2024 16:38 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Yurri Ono se stačí podívat třeba do prakticky sousední země, Maďarsko, tam horká vlna jede už měsíc, a když to tam odsud "foukne" tak je prostě teplo a jižní Morava je hnedle ... Více

Zasláno 19.08.2024 13:47 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září

palma: Aura_ V úterý už radši nic, podle té mapky bych měl dostat tak okolo 40mm zase.. už teď máme v souhrnu od začátku srpna 128mm, což je tak 200% srážek za srpen ..... si tu připadám jak ... Více

Zasláno 19.08.2024 08:50 Články na In-počasí - Víkend přinese velmi silné bouřky s přívalovými srážkami, mohou působit škody

palma: ACEOF ACES Blábol je odpočet.. Více

Zasláno 19.08.2024 00:24 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: charlie No jo, no, holt jednou tady jednou u Vás, tak třeba ta druhá vlna dojde i do Roudnice.., nám se letos daří, už máme skoro roční průměr srážek.. Více

Zasláno 18.08.2024 21:24 Články na In-počasí - Víkend přinese velmi silné bouřky s přívalovými srážkami, mohou působit škody

palma: swan1 No, klidně bych tomu věřil, my tu soukromý knedlík měli skoro do 20:00.. a začínám nějak věřit, že se to ještě přetočí, různé modely nám tam ještě cpou okolo dalších 20mm, což ... Více

Zasláno 18.08.2024 21:00 Články na In-počasí - Víkend přinese velmi silné bouřky s přívalovými srážkami, mohou působit škody

palma: Tak taky hlásím konec deště, teď uvidíme, zda se to třeba nepřetočí a nepojede další vlna.. zatím 47 mm za tuto epizodu zde.. Více

Zasláno 18.08.2024 20:21 Články na In-počasí - Víkend přinese velmi silné bouřky s přívalovými srážkami, mohou působit škody

palma: ACEOF ACES Správný homo economikus si nestěžuje, opraví nehospodárný dům v Chorvatsku na hospodárný, dojede tam hybridem za pár litrů, z bazénu na jaře prolije zahradu, aby pěstoval ... Více

Zasláno 18.08.2024 20:08 Globální oteplování - Globální oteplování