Diskuse o počasí Vyhledávání
Lucina: ota Tak u nás bylo 27 takže na koupání, až bude 30 tak budu jen na koupališti, nic jiného se dělat nedá Sucho už je i zde vidět bohužel... Neříkám,že nechci déšť , klidně ať proprší ... Více
Zasláno 08.06.2021 06:29 Bouřky - Bouřky 5. a 6. června 2021
Lucina: Tak u nás o víku naštěstí ani jedna bouřka a bohužel teda ani jen šílené horko, v sobotu se přidalo ještě hrozné dusno Neděle opět šílené horko,ale už bylo příjemněji VíceZasláno 07.06.2021 08:34 Bouřky - Bouřky 5. a 6. června 2021
Lucina: Valep To jono ve 30 to se tak na stěhování VíceZasláno 02.06.2021 09:46 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
Lucina: Yurri Jo já to chápu, máme tady tepleji to nepopírám.... Jen takto mi to přišlo k pobavení, že jen tlustým je teplo.. já mám 65 a 172 cm a chodím i tak už v krátkých.. Ve městě se naštěstí ... VíceZasláno 02.06.2021 08:58 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
Lucina: ludvicek Tak v sobotu ta teplota byla jiná no... my byly u ohně do 3 do rána jen v mikči,ale oheň no, to je rozdíl Jinak teď v pondělí na točené a tričko s krátkým no...zítra už má ... VíceZasláno 02.06.2021 08:56 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
Lucina: Už 3tí den v řadě krásně, je opět na kraťase a rozhodně je nenosí jen tlustí a mladí to mě pobavilo Rána jsou chladnější, noci příjemné, takže se krásně spí Jen bohužel víkend a příští ... VíceZasláno 02.06.2021 08:05 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
Lucina: mira1 Tak vidím,že konečně aspoň někdo stejný názor jako já.. Navíc už to ani není tak,že by se v létě po bouřce udělalo dobře..Většinou je ještě hůř, takže s Váma souhlasím VíceZasláno 31.05.2021 15:34 Články na In-počasí - Končí meteorologické jaro, zítra začne léto
Lucina: charlie Tak pokud bude mít respirátor, test a nejlépe ještě očkování, tak snad mu to dovolí.. Kam jsme to dopracovali VíceZasláno 28.05.2021 11:33 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: Supeeer v pondělí už můžeme na diskotéku,ale nesmíme tam tančit VíceZasláno 28.05.2021 10:59 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: Včra přes nás šly zelené odrazy, ale nespadla ani kapka, opět ale jinak bylo moc dobře, je pravda vítr chladnější než ve středu.. Dnes opět jasno a +5 VíceZasláno 28.05.2021 06:39 Články na In-počasí - Chladnější a proměnlivé počasí bude pokračovat i v novém týdnu
Lucina: palma Mývalí??? Je dokonalá, asi jediná kočka , kterou bych brala VíceZasláno 27.05.2021 09:06 Předpověď počasí - Kdy se konečně oteplí?
Lucina: jack JJ ten vítr je neskutečný, už ani nepamatuju den kdy by nefučelo..Naštěstí večer se to uklidnilo,takže se na zahrádce dalo do 21.h sedět Tak teď už se opět sluníčko ukazuje tak ... VíceZasláno 27.05.2021 07:35 Články na In-počasí - Chladnější a proměnlivé počasí bude pokračovat i v novém týdnu
Lucina: Včera teda celý den krásně krásné teploučko a opět to už bez něj asi ani nejde nebo co Dnes teda ráno hodně teplo,ale zataženo VíceZasláno 27.05.2021 06:47 Články na In-počasí - Chladnější a proměnlivé počasí bude pokračovat i v novém týdnu
Lucina: U nás ráno kosa +4,ale krásně jasno a nádherná viditelnost.. A ano opět i zde lidi kraťasy, tričko.. já teda 3/4.. konečně zatím nafouká. Dnes by ani pršet nemělo, tak uvidíme VíceZasláno 26.05.2021 08:59 Předpověď počasí - Kdy se konečně oteplí?
Lucina: Miriam No na rostliny nic moc u nás naštěstí +6.. Vidíte a já tak do 28 ok, a ted těch 12 let už to nedávám vůbec, taky nevím co se změnilo, přitom jsem hodně zhubla .. VíceZasláno 24.05.2021 14:59 Předpověď počasí - Kdy se konečně oteplí?
Lucina: Miriam Joo takových kamarádek mám hodně a nikomu to neberu mě taky dřív teploty kolem 30 nevadily asi stárnu moc nebo co .. Já se při +28 chodím normálně koupat na koupaliště VíceZasláno 24.05.2021 14:36 Předpověď počasí - Kdy se konečně oteplí?
Lucina: palma Ano teploty přes 25 už moc nemusím, proto mi toto vyhovuje A proto to tady celou dobu píšu,že každý to má jinak mě toto počasí vůbec nevadí Bohužel zahradu nemám VíceZasláno 24.05.2021 14:34 Předpověď počasí - Kdy se konečně oteplí?
Lucina: Mě tady všichni ukamenujte, že si neztěžuju na takovéto počasí v květnu Každý hold rád něco jiného..tak nevím co je na tom špatně VíceZasláno 24.05.2021 14:19 Předpověď počasí - Kdy se konečně oteplí?
Lucina: igor127 Myslela jsem to tak,že nesněžilo, takže bylo tepleji než jinde... Tak opálená jsem asi z toho,že je hrozná zima Ano neříkám polovina zlína chodí skoro v zimních bundách, druhá ... VíceZasláno 24.05.2021 14:17 Předpověď počasí - Kdy se konečně oteplí?
Lucina: swan1 Ale 25 i více bylo pár dní a na to jsem reagovala No tak není ani 20 teď no..se 1 rok nezblázníme VíceZasláno 24.05.2021 14:15 Předpověď počasí - Kdy se konečně oteplí?