Já dneska normálně v triku bez mikiny.. Mě přijde že je venku teplo. Je příjemně dneska.
S argumentem že polovina lidí je dneska rozmlsaných, že dřív bylo v květnu teplo atd...
No já za těch 16 let co jsem na tomto světě, tak pamatuji na jara fakt velice teplá a na žádné moc chladné nepamatuji. Letos je to veliká vzácnost. Mě je ale upřímně jedno zda je zima nebo teplo. Já se adaptuji a při teplotách nad 15°C mě je pocitově celkem dost teplo.
Tedy mě vůbec pocitově takto chladné jaro nevadí. Příroda ale trpí.
HLAVNĚ SUCHEM.
Diskuse o počasí Kdy se konečně oteplí?
Lucina
Já vám rozumím. Sama to ovšem mám tak, že když v létě vidím modrou oblohu a teplota je pod 30°C, normálně mi běhá mráz po zádech (jakože je tak chladno). Mám prostě ráda vedra, a to i velká. V zimě pak mrazy, nevadí ani větší. Moc oblečená také nechodím; mám nízký tlak a potom se mi točí hlava. Takže v zimě raději trochu mrznu (v tričku a tenké bundě).
Aidamko1
Mně je zhruba jednou tolik, a takové jaro si také nepamatuju (a to mám vzpomínky docela rané).
Lucina
No, zcela upřímně, když bylo minulý rok přes +25, tak jste také umírala horkem, a nevím, co je na takovém teplu tak hrozného.., prostě každý má nějaké preference, mě nevadí ani déšť, ani mráz....ani horko..každý takový počasí má něco do sebe, teď mi pouze vadí hromada plísní a škůdců na zahradě a v okolí, díky počasí co je, jinak spokojenost..
Lucina
Já to mám přesně naopak. Jako dítěti mi bývalo z horka špatně, proto jsem léto ráda neměla (horkem myslím tropické teploty). Také se tomu všichni divili. Zlomilo se to někdy v 9 letech - od té doby platí, že čím jsem starší, tím více mi vedro vyhovuje. Jinak současné počasí je špatné hlavně v tom, že nic pořádně neroste; v noci jsou katastroficky nízké teploty. Tady dnes u země bylo +2. Nebohé rostliny.
Tak asi koupim šampáňo a vecer oslavim nejteplejsi den tohoto tydne, alias druhe pulky května!
Mel zatim asi tento prubeh..
Ráno v 6.00 pri oblačné obloze mrazík, jinovatka
Odpoledne se to vyšplhalo na opravdu neuveritelnych a vzacnych 18st..
Ale no tak co.. Je treba brat asi jako vyrazny uspech a projev konciciho jara i to, ze aspon zaplatpanbu uz nesnezi..
Tady se v noci pravidelně utišuje vítr, takže i když jsou teploty ve 2 m relativně (hodně relativně) dobré, ta přízemní občas klesá velmi nízko. Už aby se změnilo proudění....
swan1
U nás dnes max. 16; vysoká oblačnost, později i střední oblačnost od samého rána zabránily teplotám vystoupat na nějakou slušnou úroveň. 18 tady bylo naposledy předvčerejšky.
Teď fouka silny vitr a je zima ale diky větru se tvoři i Lenticularis.
Yurri
U vas je meně než 10°C, u nas je kolem 15°C a je mi zima.
Miriam
A to hlasili nejteplejši.
Swen Jablunkov
A to ani neprší, spadlo doslova pár kapek. Doufám, že zítra bude tepleji . Chladněji už snad být ani nemůže.
--------------------------------
Tak nevím, co si o tom mám myslet. Dnes nejvyšší teplota 16°C (držela se na této úrovni mezi 10-14 h.), kolem 17. hodiny to kleslo na 12 °C (spadlo cca 0,1 mm srážek), ovšem od té doby stále jen stoupá. Nyní už 14,3 °C.
Aidamko1
Snad to teplo už dojde.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.