Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Zataženo nízkou oblačností, změna počasí dorazí v úterý

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1882 příspěvků pro uživatele Lucina:

Lucina: ludvicek Ne Bába z ledu jsem neviděla, proč? Zima na Vánoce? kéž by ale tomu snad už bohužel nikdo nevěří, možná tak na horách Více

Zasláno 24.11.2023 07:31 Články na In-počasí - O víkendu přijde pravá zima, na řadě míst napadne sníh

Lucina: Dnes opět teplé ráno +5,5, v noci něco málo napršelo, ale vítr hrozný, málem mi to vyrvalo otevřenou ventilačku . Sníh na vík nám ubírají,takže klasicky když už tak možná jen poprašek,ale ... Více

Zasláno 24.11.2023 06:53 Články na In-počasí - O víkendu přijde pravá zima, na řadě míst napadne sníh

Lucina: Já bych tomu tak chtěla věřit,ale bojím se ,že pod těch 300m to nepůjde, ale budu doufat,tak jako každý rok Více

Zasláno 23.11.2023 10:42 Články na In-počasí - O víkendu přijde pravá zima, na řadě míst napadne sníh

Lucina: Dnes teda -1 a mlhavo, krásný typický podzim. Zítra slibované oteplení a déšt, sníh tady nečekám,že bude sněžit to je možné,ale vidím to na poprašek jenom bohužel. Více

Zasláno 23.11.2023 08:12 Články na In-počasí - V novém týdnu teplotní skoky, ve středu a o víkendu k nám pronikne studený vzduch

Lucina: U nás 12 a slunce je stále i když jsou sem tam Více

Zasláno 09.11.2023 14:49 Články na In-počasí - V novém týdnu teploty kolem 10 °C, v závěru týdne dále poklesnou

Lucina: Dnes poprvé je námraza na autech a opět jasno... nádhera Více

Zasláno 09.11.2023 06:45 Články na In-počasí - V novém týdnu teploty kolem 10 °C, v závěru týdne dále poklesnou

Lucina: Dnes už jsme na 11,4 a opět svítí , myslím,že zatím konečně podzim vypadá dobře, sem tam zaprší a pak svítí lesy se konečně zabarvují za mě naprostá spokojenost, konečně jsme se zbavili ... Více

Zasláno 07.11.2023 10:12 Články na In-počasí - V novém týdnu teploty kolem 10 °C, v závěru týdne dále poklesnou

Lucina: Ráno bylo 11, takže teplo. už se pěkně zvedá. U nás samozřejmě polojasno Více

Zasláno 02.11.2023 08:25 Články na In-počasí - V novém týdnu srážky v úterý a potom v závěru týdne, na východě bude i větrno

Lucina: Nám to spadlo ze 17 na 14,5 je fakt teplo venku. Zatím ze zelených odrazů mrholí. Konečně na pohled krásný podzim Více

Zasláno 31.10.2023 12:34 Články na In-počasí - V novém týdnu srážky v úterý a potom v závěru týdne, na východě bude i větrno

Lucina: Ráno +17, tomu fakt říkám podzim jak má být V noci vítr mazec teda, skoro se nedalo mít otevřené okno... Nemocných je docela hodně,ale to je každý rok stejné na podzim i na jaře.. ... Více

Zasláno 31.10.2023 06:44 Články na In-počasí - V novém týdnu srážky v úterý a potom v závěru týdne, na východě bude i větrno

Lucina: ACEOF ACES Já nevím co vy pořád máte. Tak se jejda nechejte naočkovat, je to každého věc tak nevím co pořád řešíte Více

Zasláno 24.10.2023 07:02 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Žádné předpovědi s bouřkami nepočítají, tak nevím..Silný vítr mi přijde,že je klasicky na podzim, takže s tím počítám Více

Zasláno 24.10.2023 06:50 Bouřky - Ojedinělé bouřky 24.10. na studené frontě?

Lucina: Lerak2 No vítr je fakt otravný,ale že by byl studený mi nepřijde. Já už mám právě vpádů tady těch teplých situací dost. Já budu ráda, když přijde konečně ten pravý podzim, dyt stromy ... Více

Zasláno 20.10.2023 11:21 Články na In-počasí - Nad střední Evropou se utvoří výrazné teplotní rozhraní, naše území bude ležet v teplé části a naměříme i 20 °C

Lucina: Už nám to tady pěkně pofukuje a to teplo je neskutečné, dotoho teda ta vlhkost nic moc..Ale slunce se dere opět přes mraky .. Více

Zasláno 20.10.2023 10:23 Články na In-počasí - Nad střední Evropou se utvoří výrazné teplotní rozhraní, naše území bude ležet v teplé části a naměříme i 20 °C

Lucina: Dnes velmi teplé ráno +10, ale už se zvedá Zvítězila tedy teplá varianta, s tím jsem nějak počítala Více

Zasláno 19.10.2023 06:45 Články na In-počasí - Úvod týdne chladný i s ranními mrazy, potom se oteplí a přijdou srážky

Lucina: Dobře, tak neplatí se to přímo,ale nakoupili to z našich daní. To, ale pořád nechápu o co se jedná, to se máme jít nechat očkovat nebo co Dobtý vtip Více

Zasláno 19.10.2023 06:37 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Jo tak nám to zase dali zpět a zase teplo a ještě na delší dobu a srážky vymazali Více

Zasláno 17.10.2023 10:00 Zima - První chladná epizoda nadcházející zimy 2023/24

Lucina: Dnes těsně nad 0. V pátek oteplení na 22 sobota 20 a silný vítr.. tak to už by stačilo Edit: takže s novým výstupem už je tam na pátek 11 a na sobotu taky,takže si počkám do pátku ... Více

Zasláno 17.10.2023 06:58 Zima - První chladná epizoda nadcházející zimy 2023/24

Lucina: V sobotu hodně teplo a v noci bouřka, napršelo bohužel málo. V neděli bylo krásně a slunko má stále sílu. Dnes +3. Na příští týden tam je zase oteplení, tak jsem zvědavá Více

Zasláno 16.10.2023 06:52 Zima - První chladná epizoda nadcházející zimy 2023/24

Lucina: Nám se to taky každým výstupem mění. Teď tam máme tu teplejší variantu s tím,že příští neděle 19 toto pondělí +9, bylo tam i +2 . Tak se necháme překvapit, ale už mě ty výkyvy taky ... Více

Zasláno 13.10.2023 12:11 Zima - První chladná epizoda nadcházející zimy 2023/24