Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Večer na pomezí Moravy a Čech pozor na velmi silné bouřky, zítra ráno od západu vydatný déšť - sledujeme on-line

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1536 příspěvků pro uživatele Aidamkoo:

Aidamkoo: Tak u dlouhodobých výhledů ECMWF se ty šance na chladnější závěr měsíce objevovaly od začátku prosince a aktuálně se utvrzují, tak uvidíme. ludvicek I ten normál dává maxima maximálně ... Více

Zasláno 15.12.2025 09:57 Zima - Jaká bude zima 2025/2026

Aidamkoo: Tady 0,4°C. Padá mrholení, možná semtam vločka, ale spíše jen čistě mrholí. Oblačnost je málo prochlazená. Ráno to může být o sněžení. Více

Zasláno 14.12.2025 22:32 Články na In-počasí - Stále teplotní inverze, v polovině nového týdne se ale dočkáme slunce i v nížinách

Aidamkoo: Ten nový web se dneska rozsypal. Kristova noha úplně se celé texty slily do sebe, nečitelné a nic nefunguje. Jo to je gól. Více

Zasláno 14.12.2025 19:04 Rady - Nový web CHMI od prosince 2025?

Aidamkoo: kapr84 Tady lepší, 36,8W/m2, ale taky nic moc. Mlha chvilku jak mlíko, pak se stáhne výše o 50-80m, takže to ujde. Jo a 1,1°C aktuálně. Více

Zasláno 13.12.2025 12:32 Články na In-počasí - Čeká nás nástup jarního počasí, v nejteplejší místech naměříme rekordních 15 °C

Aidamkoo: No mě hlavně skáče na PC chvilku nový a starý web, takže každý den je los, zda bude ten nebo ten. Pro mě musím říct je už v mnoha ohledech přehlednější zdejší web (např. nové zobrazení ... Více

Zasláno 13.12.2025 10:55 Rady - Nový web CHMI od prosince 2025?

Aidamkoo: No zatím letošní zima ještě větší katastrofa jako vloni. Takhle debilní nástup zimy pamatuji snad v roce 2015. No do konce roku zatím žádná změna. Maximum sněhu v Brně 1cm v listopadu ... Více

Zasláno 13.12.2025 10:36 Zima - Jaká bude zima 2025/2026

Aidamkoo: No sice tlakový dipól nad Atlantikem, takže by i chladnější proudění mohlo kolem Vánoc zvítězit (chladnější proudění ≠ mrazy), ale modely si hodně hrají s centrem TV i nad Uherskem, ... Více

Zasláno 13.12.2025 10:32 Články na In-počasí - Česko jako díra Evropy, v příštích několika dnech bude zcela beze srážek

Aidamkoo: Jo tady taková klasika. Houstnoucí mlha, 0,8°C a mrholení. Jistou naději pro Kapra a dál východně bude úterý. Začne zesilovat JV proudění a je možné, že se ve východní části Moravy ... Více

Zasláno 13.12.2025 10:10 Články na In-počasí - Čeká nás nástup jarního počasí, v nejteplejší místech naměříme rekordních 15 °C

Aidamkoo: Hurá tak F4 konečně spokojený. No mlha hustá, chvilku opravdu velmi hustá i s hustým mrholením. Následně skoro nic, ale mrholí pořád. Nicméně klasika. Zatím všechny dny prosince aspoň ... Více

Zasláno 12.12.2025 20:27 Články na In-počasí - Čeká nás nástup jarního počasí, v nejteplejší místech naměříme rekordních 15 °C

Aidamkoo: Jako bylo to zbytečný. Navíc když jde o uživatele jako je Peter Sedlák, který přispívá pravidelně s aktuálním počasím v Mostu. Tak snad do příště je ponaučení. Jinak tady aktuálně ... Více

Zasláno 12.12.2025 17:14 Články na In-počasí - Čeká nás nástup jarního počasí, v nejteplejší místech naměříme rekordních 15 °C

Aidamkoo: Nad Atlantikem by se v poslední dekádě prosince měl rozvinout silnější tlakový dipól. Tzn. na západě Atlantiku hlubší oblast nízkého tlaku a na východě výraznější oblast vyššího tlaku ... Více

Zasláno 12.12.2025 14:28 Zima - Jaká bude zima 2025/2026

Aidamkoo: Lerak2 Já podporu nepotřebuji. Jen jsem přidal pohled, že nějaká mlha tam byla, ale kde je mi jedno. Nicméně bývá to zrádné. Jen mě naštvalo to střílení od boku, protože jev na fotce ... Více

Zasláno 12.12.2025 14:21 Články na In-počasí - Čeká nás nástup jarního počasí, v nejteplejší místech naměříme rekordních 15 °C

Aidamkoo: ... Více

Zasláno 12.12.2025 14:18 Články na In-počasí - Čeká nás nástup jarního počasí, v nejteplejší místech naměříme rekordních 15 °C

Aidamkoo: Lerak2 Proč výstřel od boku. Na téhle kameře ještě kolem 12:30 mlha směrem dozadu byla. https://www.imostecko.cz/mesto-most/zive-webkamery... Bohužel archivace je jen 5 minut. Více

Zasláno 12.12.2025 14:05 Články na In-počasí - Čeká nás nástup jarního počasí, v nejteplejší místech naměříme rekordních 15 °C

Aidamkoo: Záleží na synoptické situaci. Pokud je výše někde nad Uherskem, tak to svědčí hlavně Moravě, protože do Čech se kolikrát rozšiřuje proudění více západního rázu než je to jihozápadní. ... Více

Zasláno 12.12.2025 07:26 Články na In-počasí - Čeká nás nástup jarního počasí, v nejteplejší místech naměříme rekordních 15 °C

Aidamkoo: kapr84 Jo necelé dvě hodinky vydrželo, aktuálně se celkem zatahuje, takže inverze se vrací. Naposledy svítilo slunce 28.11. Dole v Brně dokonce ještě 29.11., ale jen krátce. Každopádně ... Více

Zasláno 11.12.2025 14:59 Články na In-počasí - Čeká nás nástup jarního počasí, v nejteplejší místech naměříme rekordních 15 °C

Aidamkoo: No na PC (upozorňuji novém, žádný starý krám) se mi to už objevilo a o něco lepší, ale přesto starší web byl daty příznivější. Nicméně je to můj pohled, názor druhým v žádném případě ... Více

Zasláno 11.12.2025 11:51 Rady - Nový web CHMI od prosince 2025?

Aidamkoo: palma No zatím to tady svádí boj, ale oblačnost zatím vyhrává. Na 10 minut šel vidět kotouč, ale aktuálně nějaká šedota a nic moc. Tak uvidíme jestli přechodně odpo. Více

Zasláno 11.12.2025 11:48 Články na In-počasí - Čeká nás nástup jarního počasí, v nejteplejší místech naměříme rekordních 15 °C

Aidamkoo: Výhled na dalších 7-10 dní mám v mlze a NO. Dnešní 3 hodiny slunečního svitu tomu moc na půvabu nedají, ale lepší než nic. Nicméně takhle chudý prosinec na sluneční svit nepamatuji. ... Více

Zasláno 11.12.2025 11:12 Články na In-počasí - Čeká nás nástup jarního počasí, v nejteplejší místech naměříme rekordních 15 °C

Aidamkoo: Krása. 3°C, mlha a mrholení. Jo inverze jak se patří. V sobotu by to mohlo přes den být jen kolem 0°C, tak uvidíme jestli to modelům klapne. Více

Zasláno 10.12.2025 14:29 Články na In-počasí - Čeká nás nástup jarního počasí, v nejteplejší místech naměříme rekordních 15 °C