Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Slunečno, hlavně na jihozápadě Čech a ve Slezsku zpočátku nízká oblačnost

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 2111 příspěvků pro uživatele charlie:

charlie: neoen Nechej se očkovat, nemám s tím vůbec problém, ale ať se do druhé skupiny nikdo nenavazi, neznevyhodnuje ji, ve školách nesikanuje, v zaměstnání nevyhazuje a bude všechno v nejlepším ... Více

Zasláno 24.08.2021 15:47 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: Aidamko1 Teď si zmatlal několik věcí dohromady, mluvil jsem např. o Pekové, Beranovi, Pirkovi, Turánkovi a dalších, kteří rozhodně nešpiní očkované, nevyhrožuj jim smrtí apod. To jsme ... Více

Zasláno 24.08.2021 15:03 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: palma Jojo, ještě nedávno dezinformace, spekulace a konspirace. Na tzv. DW by to byla i nadále lež, jako věž. Tyto informace prosakovaly už před 1,5rokem. Včera jsem dal odkaz, proč ... Více

Zasláno 24.08.2021 14:41 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: swan1 Tady máš taky jednu pravdu od Duška... Všechny ukazatele epidemie jsou v tuto chvíli zatím pozitivní. Dokonce bych řekl pozitivnější než ve srovnání s koncem minulého srpna,“ ... Více

Zasláno 23.08.2021 20:40 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: Aidamko1 Vubec netvrdím, že vše co tzv.DW plodí, je pravda, je tam spousta balastu, ale zrníčka pravdy tam budou . Spíš jsem chtěl naznačit, že pokud pouhé 2 firmy vlastní téměř vše ... Více

Zasláno 23.08.2021 18:56 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: ... Více

Zasláno 23.08.2021 17:49 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: Mike11 Pořád nechápeš rozdíl mezi vakcínou a genovou terapií, a rozdíl mezi dobrovolností a povinností, pokud tyto 2 věci nedokážeš rozlišit, nikdy nedojdeš k poznání Více

Zasláno 23.08.2021 17:01 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: Lucina Proč "vakcína" a ne léky. https://cz24.news/sokujici-mega-skandal-zkorumpova... Více

Zasláno 23.08.2021 11:24 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: Lucina Logiku v tom nehledej, kór když toho "klučinu" ještě nikdo nikdy neviděl... https://resetheus.org/instituce-po-celem-svete-nem... Více

Zasláno 23.08.2021 10:46 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: palma Mikeovi jaksi nedošlo, že v tomto cirkusu jde především o prachy, zdraví se krčí na posledním místě. Kolotoč se roztočil, pojede se dal, roušky, respiratory, testy, včelka, pořád ... Více

Zasláno 23.08.2021 09:06 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: Příprava na další šikanu, tahání peněz z kapes DP a příprava na včelku pro děti... https://resetheus.org/zlociny-na-pude-poslanecke-s... Nerikejme tomu očkování a vakcína... Nazývat ... Více

Zasláno 22.08.2021 20:06 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: Mike11 Ty blbečku z útulku se podívej na propíchaný Izrael, kdo je tam nakažený?, kdo tam leží v nemocnicích?, kdo tam umírá?, proč nemá žádný problém nepropíchaný sousedni Jordán? ... Více

Zasláno 22.08.2021 18:29 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: swan1 Aha, takže hra se slovíčky, v tom případě je šéf Manipulátorů odpálen ještě před startovní čarou. Profesor Turanek tam zmínil pár znepokojivých, nedoresenych, důležitých detailů, ... Více

Zasláno 21.08.2021 11:01 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: Mike11 Už jsem ti psal, mě si už do huby neber. Raději si pohlídej 3.davku, Vojtěch ji sice slíbil jen pro vybrané jedince, ale třeba jsi na seznamu. Jestli tam nebudeš, nezoufej, tihle ... Více

Zasláno 21.08.2021 07:16 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: swan1 To určitě ne, mam to jako zdroj užitečných informací, které nelze brát za bernou minci. A ta užitečnost bude postupem času nižší a nižší. Více

Zasláno 20.08.2021 18:48 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: palma Nepřekvapuje mě to, a navazuje to na to, co jsem psal 13.8. Jen krátce k dezinformacím. Lidé, kteří vytvářejí různé seznamy tzv. DW, radí nám co máme jíst, pít, číst, co nakupovat, ... Více

Zasláno 20.08.2021 17:54 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: Aidamko1 Jelikož jsem z darování krve přeskočil na darování plazmy, zdravé stravování a pohyb je nutností. Takže horalky a podobné výrobky nee. Na Slovensku ten hon na čarodějnice je ... Více

Zasláno 19.08.2021 21:48 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: palma Ano, už jsem to jednou psal, že ti kdož se pasují do role bojovníků s manipulacemi, pravdy a lásky, mohou být těmi největšími manipulátory. A jak se zdá, něco na tom bude... Více

Zasláno 19.08.2021 19:35 Globální oteplování - Globální oteplování

charlie: Velmi pěkné video s prof. Jaroslavem Turánkem. https://www.svedomi-naroda.cz/2021/08/17/rozhovor-... Více

Zasláno 19.08.2021 08:03 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

charlie: palma Pokud se to na podzim nebude výrazněji zvedat, a lidé s těžkými příznaky se budou podpůrně léčit, byla by cesta promoreni a očkování nejvíce ohrožených lepší, než v Izraeli... ... Více

Zasláno 18.08.2021 15:49 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší