Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Ráno ještě ojediněle slabý déšť, během dne ubývání oblačnosti

Diskuse o počasí Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

84
# 18.08.2021, 20:03

Ai-kun
Já s něčím souhlasím, třeba to fanatické sledování pozitivně testovaných je směšné. Samo odpovědi zmiňované orgány nemají, to je banda ******, co bych postavil před soud.

Osobně to vidím v prostém porovnání nákladů a výnosů - tedy, co očkování přináší, co to stojí vs odhadnuté riziko neočkování (hromadného). Pokud by koronavir zdegradoval na úroveň jiného respiračního viru, pak nemá smysl očkovat. Do té doby mi to smysl asi dává. Jaký bude vývoj z hlediska úspěšnosti vs mutace viru, to netuší asi nikdo. Výhodou mRNA vakcín je, že se dají velice rychle upravit, tedy možné to je. Na druhou stranu nějaké pravidelné hromadné očkování nevidím jako dlouhodobé řešení taky. Ono to nejde nejenom finančně, ale ani organizačně.

Uvidíme přes tuto zimu, jak moc očkování bude fungovat a jaký bude rozdíl. Výhodou je, že u nás je ohromná promořenost, i když to nikdo nepřizná. Vidím to cca na půlku všech obyvatel, technicky vzato to prošlo téměř celou společností.

419
# 19.08.2021, 10:58

Tak co, měl jsem pravdu, s očkovacím šílenstvím? Takže nejen a covid, ale už i na chřipečku a pěkně pohromadě. A jinak jsem náramně zvědav na tohle,......

Alternativním řešením je přeočkování ještě třetí dávkou, která již má zaručit dlouhodobou imunitu proti covidu-19. České ministerstvo zdravotnictví se ještě nerozhodlo, jakou cestu zvolí. ........Což bude zajímavé, jak dlouhá ta dlouhodobá imunita bude, čili, po dvou dávkách cca 6-9 měsíců, po třetí dávce to vidím na skvělých 12 měsíců, to bude asi ta dlouhodobost..:Dhttps://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/britanie...

Navrhuji očkovat se při každém úplňku. Pokud to nebude stačit tak při každém ranní rozbřesku a každém západu slunce.

43
# 19.08.2021, 21:15

Ondra83
Ekonomicky je určitě očkování výhodné.
Korsika 600 případů na 100.000 tedy skoro každý stý obyvatel dostal covid - omezení prakticky žádná.
Bez očkování by byl kolaps nemocnic, zavřené podniky, zákaz vycházení atd. Každý takový den stojí miliardy denně. Do takového stavu se dostanete, když místní odborníci z diskuze poradí nic neomezovat, protože přeci existuje proti těžkému průběhu magická pilulka vitamín D nebo koňské antiparazitikum (prof. Beran).

Neočkovaní si zanadávají jak jsou vakcíny špatné a sami z toho benefitují. Kdyby nebylo očkování, tak by zase nadávali jak to vláda nezvládá - téhle sortě lidí se nejde zavděčit ničím.

173
# 19.08.2021, 21:28

Tak opět celkem slušná ukázka toho, že i jinde než v Česku se lidé, kteří odmítají vakcínu umí chovat jako prasata.

Abych to však vysvětlil tak dělím lidi co se nechtějí očkovat na dva typy. Nesnášíme dělení, ale abyste mě pochopili, tak to zde dát musím.
1. typem jsou lidé, kteří mají vyloženě strach, mají nějaké zdravotní komplikace a očkování by jim ten stav zhoršilo. Dále sem patří i lidé co prostě cítí, že nechtějí očkování, protože jsou zdraví.
2. typem jsou konspirátoři(Antivax), kteří pořádají hony na dezinformace ze všech koutů světa a přímo se v nich rochní. Dělají masivní dezinformační kampaň, útočí na vakcinované a dělají jednoduše bordel.

No prvně storka a pak článek.

Dneska jedu busem klasicky do města a přistoupí ke mně starší pán, milej povídáme si o životě a nejednou mi začne povídat jak jsou vakcíny plné čipů, že za to může Gates a Chemtrails, protože někde na internetu na webu, který si je podobný s tím, který zde použil Palma viděl, jak jsou v letadlech sudy s Covidem a rozprašují do na zemský povrch a proto je tak hnusně- Nakonec dodal, že je očkovaný a je za to rád. Dostal jsem od něj několik typů na americké studie o tom, jak vakcíny zabíjejí apod. Dal mi i letáček. No to je masivní antivakcínová kampaň.
Tímto se omlouvám uživateli charlie, protože on v tom měřítku nemůže být považován za dezinformátora.

https://www.idnes.cz/ekonomika/podniky/sedita-hora...

A koukám, že slováci berou taky pěkné obrátky. Kladivy ničí Horalky a chvástají se, že snad objevili Ameriku.
Co na to říká např. charlie nebo palma?

419
# 19.08.2021, 21:34

Aidamko1
No já na to, aby jste nejedl tolik horalek, jako doposud..:cool:, ztučněj od toho játra, dostanete cukrovku a na to není žádná vakcína..ale zeptejte vašeho vrchního poradce, určitě bude vědět..

173
# 19.08.2021, 21:40

palma
Pokud je vrchním poradcem myšlen uživatel Mike, neberu nemám zájem. Viz odpověď v tématu o GO. Horalky nejím, takže se bát nemusím. Cukr taky, sacharidy taky, Spíše hodně bílkovin a zdravých tuků. Ono je to prý dobré i na metabolismus a bránění se před nemocemi.

419
# 19.08.2021, 21:42

Aidamko1
Hele, dopustil jste se pěkného překlepu, řekl bych, ukažte mi v tom článku, kde "antivaxeři" tvrdí, že je v oplatkách čip..:cool: ale budiž, taky už se mi to párkrát stalo, nakakal bych si do vlastního hnízda...:D

173
# 19.08.2021, 21:44

palma
Dobrý postřeh. Uznávám, že to v článku je jako satira. Díky bohu za to. Věta je smazána.

419
# 19.08.2021, 21:47

Aidamko1
Klid, nechávám sarkazmu, a fakt jdu čučet na počasí...

81
# 19.08.2021, 21:48

Aidamko1
Jelikož jsem z darování krve přeskočil na darování plazmy, zdravé stravování a pohyb je nutností. Takže horalky a podobné výrobky nee. Na Slovensku ten hon na čarodějnice je výraznější, než jinde a z toho vznikají i tyto situace.

81
# 20.08.2021, 17:54

palma

Nepřekvapuje mě to, a navazuje to na to, co jsem psal 13.8.
Jen krátce k dezinformacím.
Lidé, kteří vytvářejí různé seznamy tzv. DW, radí nám co máme jíst, pít, číst, co nakupovat, koho volit, čím jezdit, topit atd.atd., mohou být těmi největšími manipulátory.

414
# 20.08.2021, 18:09

palma
charlie

Už i Wikipedie..? :)
To jako fakt jste si až do teď mysleli, že co a jak je ve Wikipedii psáno, tak je vždy i dáno..?
Wikipedie nikdy nebyla a ani být nemohla zcela nestrannou, protože je prostě dílem více či méně stranících lidí...

81
# 20.08.2021, 18:48

swan1
To určitě ne, mam to jako zdroj užitečných informací, které nelze brát za bernou minci.
A ta užitečnost bude postupem času nižší a nižší.

305
# 20.08.2021, 20:36

palma
Ne nadarmo jsem tenkrát psal, že mRNA raději pro ty, co už nechtějí mít děti, znělo to jako dezinfo, ale když není potvrzen opak, vždy si musíte nechat obě možnosti otevřené, jinak jste v riziku omylu, no a mRNA překvapí už jen proto, že je na světě krátce. I osobně jsem měl subjektivní pocit jakési zátěže organismu po očkování, nasadil jsem nějaké osvědčené bylinky a antioxidanty a už je to o dost lepší, co vím z okolí, nejsem zdaleka sám, teď očkovat starou vakcínou je kravina.
https://www.mix24.cz/imunolog-turanek-upozornil-na...

43
# 20.08.2021, 20:59

Yurri
Měl by se raději věnovat veterinárnímu lékařství jako Peková
https://manipulatori.cz/profesor-jaroslav-turanek-...

Ono je to bohužel tak, že zdroj který odkazuje na svědomí národa a podobné hovadiny je dezinformace.

"Objevují se však spekulace" není věda. Spekulace, které se nikdy neprokázaly vytváří pouze on.

Podmíněně schválené nejsou proto, že by nebyly bezpečné, ale protože není jasné, jak dlouho fungují. Jak moc jsou účinné. To se sleduje těch xx let.

305
# 20.08.2021, 22:07

Mike11
Nebyl bych tak rezolutní, jasněže nám DNA úplně nezdegeneruje, ale podobnost 0,75 % neznamená ve vesmíru zvaném lidské tělo úplná 0, obecně jakákoliv zvýšená zánětlivost může způsobovat nečekané důsledky a určitě nás ještě ten slavnej S-protein překvapí, každopádně zatím bude asi z hlediska komplexnosti imunitní odpovědi nejlepší kombinace prodělaného covidu a očkování na nové varianty stylu 3v1, na které se už nejak moc dlouho pracuje.

419
# 21.08.2021, 00:14

Yurri
Měl by jste vědět, že jediní odborníci jsou soustředěni na webu manipularori.. ti vědí vše, neb jsou odborníci na vše, takže akademii věd je možno zrušit..:D.
Navíc je výborné, že ani pan nejvzdělanější Mike neví, že na veterinární fakultě v Brně se v rámci veterinárního vzdělávání vyučuje lidská medicína, konkrétně fyziologie, biochemie,
imunologie apod. protože je to leckde provázáno, neví to samozřejmě ani manipulátoři, protože kdo není s nimi je proti nim..dobře to znám, protože manželka dělala práci ohledně echinokokosis multilocularis, když to dostane člověk, většinou neskončí dobře...( a nedá se na to očkovat). zrovna tak veterinární farmakologové klidně obslouží Mikeho v lékárnách (neměl by tam chodit, aby ho neotrávili, proboha) Jo když někdo ví o dané věci prd, a dělá odborníka... to se jeden pobaví..jo manipulatori. cz, to jsou borci...:cool:
Je dobré si zjistit, co dneska umí veterináři, než je jeden začne dehonestovat...https://benesovsky.denik.cz/zvireci-denik/byliny-k...
až se díky nim vyléčí i lidé... nedivme se..
p.s. vakcína proti neštovicím, byla připravena z kravských neštovic..

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.