Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Ochlazení umocní čerstvý vítr, na Šumavě a v okolí sněžení, v severní polovině území ubývání oblaků

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 3746 příspěvků pro uživatele ludvicek:

ludvicek: FGh Globálně vzato byla povodeň 2002 zejména povodní Vltavskou (s přesahem do Labe pochopitelně). Okrajově Ohře a Dyje. Já bych velké povodně nesrovnával, všechny jsou strašné a poznamenají ... Více

Zasláno 15.09.2024 13:10 Články na In-počasí - Řeky hlásí podprůměrné stavy, některé i sucho. Pomůže to zmírnit očekávané povodně

ludvicek: FGh Srovnání s rokem 2002 v Brně je takové, že letos to je mnohem horší. Čili hodně záleží na tom, z jaké oblasti se to bude srovnávat. Více

Zasláno 15.09.2024 13:05 Články na In-počasí - Řeky hlásí podprůměrné stavy, některé i sucho. Pomůže to zmírnit očekávané povodně

ludvicek: Marek_98 Podle Aladina bude ještě pršet během pondělí, ale spíš nižší úhrny formou přeháněk. Tedy z nejhoršího jsme tady "u nás" venku. Více

Zasláno 15.09.2024 13:03 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: paja n Vy tam kolem Ostravy zřejmě těch 200 mm za den dáte. Více

Zasláno 14.09.2024 14:28 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: Petr12 Musím se Aury zastat. Ačkoliv možná v maximálním úhrnu letos rok 1997 nedoženeme, zasaženou plochou zcela jistě. Více

Zasláno 14.09.2024 12:51 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: https://hydro.chmi.cz/hppsoldv/hpps_act_rain.php?d... Slezská Ostrava od půlnoci už 102 mm, jinak za 24 hodin (od 8:00 do 7:00) Zlaté Hory a Labská bouda 176 mm. Více

Zasláno 14.09.2024 07:35 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: V našem kraji zatím vede Strážnice, od půlnoci za 21 hodin napršelo 78 mm. To je mimochodem ta stejná stanice, která měla nejvíc tropických dní. Více

Zasláno 13.09.2024 21:21 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: Aura_ V Brně to bude nejspíš nejhorší od vzniku ČR. Více

Zasláno 13.09.2024 14:48 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: Rarach Abychom tu debatu nějak uzavřeli... Já jsem jen překvapen, že 1. SPA na Křetínce, což je hlavně na konci léta takový trochu větší potok, udělá metr vody navíc o 40 km dál na ... Více

Zasláno 13.09.2024 10:36 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: Rarach Ano, to je mi jasné, že se zvyšuje odtok z přehrad. Jen za A) Svitava nemá přehradu (pouze její přítoky) a za B) pokud upouštěli, tak se to přesně kryje s nástupem deště. Více

Zasláno 13.09.2024 10:05 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: ... Více

Zasláno 13.09.2024 09:37 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: Svitava nad Brnem zatím stoupá o něco rychleji, než se čekalo. Více

Zasláno 13.09.2024 09:28 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: Frantis95 To by bylo fajn. Já pevně doufám, že to zalije hlavně tam, kde už půl roku pořádně nekáplo. Více

Zasláno 13.09.2024 07:22 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: Mě osobně teď ráno překvapilo, že Aladin u nás končí se srážkami v neděli kolem osmé ranní. Samozřejmě je to příjemné překvapení a doufám, že to tak bude. Více

Zasláno 13.09.2024 07:17 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: Janbester Pěkně se asi naplní to jezero v lomu (Janičův vrch). Více

Zasláno 12.09.2024 15:35 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: Janbester Konkrétně Mikulov je z hlediska povodní "za vodou", řekl bych. Více

Zasláno 12.09.2024 15:29 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: Mně už psala i pojišťovna SMS, že si mám zabezpečit majetek. Více

Zasláno 12.09.2024 14:15 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: Aura_ Jo, na Svitavě (povodí z Drahanské vrchoviny) modelují stav 6 m nad Brnem v Bílovicích. Chodím tam na ryby, takže vím bezpečně, že tam je vody běžně po pás a mosty mají světlou ... Více

Zasláno 12.09.2024 12:40 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: Svitava v Bílovicích 5,5 metru v předpovědi je celkem průser pro městské části Obřany, Zábrdovice, Husovice... to bude novej Karlín. Více

Zasláno 12.09.2024 11:04 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

ludvicek: Yurri Docela extrémní je, jak se minimální teplota kryje s brzkým odpolednem tedy dobou, kdy bývá přes den nejtepleji. Pak to od 18:00 začíná stoupat. Blbý, no. Více

Zasláno 12.09.2024 10:35 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně