Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Extrémní srážky, rozsáhlé povodně, silný vítr a pády stromů - počasí dnes bude nebezpečné - sledujeme on-line

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 10146 příspěvků pro uživatele palma:

palma: Tak tady zase něco z oblíbeného Špindlu.. turisté a návštěvníci vyzváni "opustit Špindl"... https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpravy/spindle... Více

Zasláno 14.09.2024 13:24 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Jen tak na okraj.. manželka teď dorazila z Prahy od Zličína.. po cestě tam a zpět slovy... pět bouraček.."nesmrtelní" v Oktávkách ve čtyřech případech.. koukal jsem se teď ... Více

Zasláno 14.09.2024 12:41 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Aura_ No, hlavně tam začíná malovat i na úterý, i když už ne tak hodně.. Více

Zasláno 14.09.2024 12:25 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Aura_ Protože dokud "nejsou nějací mrtví".. když to tak řeknu "a nějaké zaplavené a popadané a plovoucí baráky".. tak prostě je to "čajíček".. omlouvám ... Více

Zasláno 14.09.2024 12:19 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: A novej Aladín už pomalu leze.. Více

Zasláno 14.09.2024 12:03 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: veleliby Pak se ovšem bavme o horských oblastech ČR, to je jiná liga (mimo Krušných hor.. jasně..) Více

Zasláno 14.09.2024 11:59 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Predators2 Tady je ten souhrn srážek.. tak to tam vidíte.. Více

Zasláno 14.09.2024 11:41 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: ... Více

Zasláno 14.09.2024 11:36 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Pche, my to tu řešíme a přitom vlastně je to jen "malá nepříjemnost".., holt úhel pohledu...https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/meteorologa... Více

Zasláno 14.09.2024 11:23 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: -swan- No, jestli se pod nějakým tím mostem to dřevo šprajcne tak to vyletí z koryta jak raketa.. to nevypadá dobře.. Více

Zasláno 14.09.2024 10:01 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Někdo se ptal na Botič v Praze.. zatím teda takhle.. Více

Zasláno 14.09.2024 09:56 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: ... Více

Zasláno 14.09.2024 09:13 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Zajímalo by mne, zda Yurri zase zalévá, aby neměl pod stromama sucho...nevíte někdo? Jinak za Kladno hlásím, že aktuálně přestalo zcela pršet... jinak v součtu zatím mám 59mm, což je ... Více

Zasláno 14.09.2024 09:05 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Yurri Hezký autíčko a hezký kolečka a ještě hezčí příkopy to hloubí.. až někam do spodních vrstev jílu... Ohledně těch firem a stěhování.. holt plán EU je na nic..A to se greendeal ... Více

Zasláno 13.09.2024 19:05 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Pavell88 Tak jsem na ten Špindl zase kouknul.. je tam znát docela dost ten posun hladiny Labe plus na mostě, koukám, umístěny šutry, jako zábrana pro auta, ale to nevím, jestli tam ... Více

Zasláno 13.09.2024 18:22 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Tady nějaké fotečky z těch Krkonoš..https://zpravy.aktualne.cz/domaci/lucni-bouda-prvn... Více

Zasláno 13.09.2024 16:52 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Tak jsem se přes webkameru kouknul na ten Špindl.. jo prší tam, ale nevypadá to opravdu na to co ukazuje místní meteostanice,.. nicméně v Labi se tam ta voda pěkně zdvihá, to je na ... Více

Zasláno 13.09.2024 15:53 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: In-počasí Díky za info, jsem si říkal, že je to nějak divné, ve své podstatě jim to ukazuje dvojnásobek té další stanice s úhrnem okolo 60mm, jak jste napsal.. Více

Zasláno 13.09.2024 15:13 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Tak dneska furt sleduju ten Špindlerův Mlým,.. to je síla, jak někde v Čerápundží... se jim to tam pěkně usadilo.. Více

Zasláno 13.09.2024 15:00 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Mne teda zaujal ten Špindl.. ten jede teda... Více

Zasláno 13.09.2024 11:37 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně