Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Odpoledne a večer dorazí od západu bouřky, mohou být až velmi silné - sledujeme on-line

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1763 příspěvků pro uživatele Hurec:

Hurec: A to je pouze začátek. To nejhorší teprve přijde. Více

Zasláno 13.09.2024 16:34 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Predators2 Ale vrátil. Tohle je ze včerejška. Kdy to nejhorší přesunul na západ od Beskyd. Nyní to vrátil zpět. Více

Zasláno 13.09.2024 12:44 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Aladin den tvrdil, že to bude na západě. A teď to vrátil zpět na východ. Ta diskuze tu byla včera. Že tomu nevěřím, že globální modely to mají na východě. Pokud to tak dopadne tak ... Více

Zasláno 13.09.2024 12:26 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Pořád se nic neděje a to hlavní teprve přijde. Více

Zasláno 13.09.2024 11:47 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: nosorožec Protože mu to ukazuje Aladin, který do toho hází vidle. Více

Zasláno 13.09.2024 10:59 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Do Beskyd to teprve přijde. Vždyť je pátek dopoledne. Více

Zasláno 13.09.2024 08:43 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Tak jsem asi jediný, který nyní aladinu moc nevěří a vidí to více na východ. Stejně jak 4 globální modely Už tolikrát ukázal, že extrémy počítat neumí. Více

Zasláno 12.09.2024 21:49 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Hlavně musí být opravdu jistota. Protože vypustit přehradu, pak to spadnout jinde a ty mít suchou přehradu.... To by bylo škody a mrtvých ryb.... Více

Zasláno 12.09.2024 20:06 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Aura_ Dává to logiku a je to opravdu tak. Vždyť ten dnešní déšť na to sucho, by fakt neuvedlo řeky do SPA. Jen tak hodně upouštět samo od sebe nejde. Musí se počkat na příkaz. Více

Zasláno 12.09.2024 19:38 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Teď jsem projel Windy. Všichni to hlavní mají na východě. Jen Aladin to má střed ČR. Ty kráso, to je drama. Více

Zasláno 12.09.2024 18:24 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: tak Aladin si jede svojí vlastní ligu. A zamotal to úplně neskutečně. Teď už nevím, ani jak se jmenuji. Buď bude poražen, nebo bude oslavován. Více

Zasláno 12.09.2024 17:15 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Vůbec nevím, co si mám myslet. Aladin to kreslí 200km víc na západ, než ostatní (víme jak Aladin nezvládá extrémní předpověď). Proto ČHMÚ i ČT24 mu věří. Jenže proč to má ecák a ostatní ... Více

Zasláno 12.09.2024 15:09 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Aura_ Jj mas recht, nějak mi to zblblo nebo se sekl server a ukázalo mi to skoro všude SPA1. Beru zpět můj příspěvek. Ale zůstává info o intenzivním odpouštění. Doizer Jinak jsem ... Více

Zasláno 12.09.2024 12:26 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Povodí odry začalo odpouštět přehrady naplno. Všude je to cca 20 násobek toho, co bylo včera. Proto řeky stoupají na SPA1. Více

Zasláno 12.09.2024 12:11 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Teď těch srážek může být více s na větší ploše. Více

Zasláno 11.09.2024 21:54 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Tak to se dá čekat. Více

Zasláno 11.09.2024 16:47 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: frenki12 Upouští vše v ČR, co jde. Více

Zasláno 11.09.2024 09:58 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Já teda věřím tomuto. Jeseníky chytnou nejvíc. Poté Beskydy. Jak se to spojí v Bohumíně, tak příhraničí bude plavat. A Slezsko si užije své. Snad co nejvíc chytnou přehrady. Jenže ... Více

Zasláno 11.09.2024 09:55 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Až se půda nasytí a do toho začne foukat, tak stromy začnou padat ve velkém. Více

Zasláno 11.09.2024 08:09 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

Hurec: Naopak, je fascinující jak to žije a jak se hltá každý výstup modelů. Více

Zasláno 11.09.2024 07:55 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně