Diskuse o počasí Vyhledávání
Hurec: jack Teď by se měli připravit na západě. Pokud ta intenzita zůstane, tak ta nasycená zem to odplaví. Hlavně jižní Čechy a Morava. Více
Zasláno 15.09.2024 07:45 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: jack Přes 160mm měli někteří za 24 hodin. A to jim tam dal prší. Nyní snad ustane déšť na Ostravsku a v Beskydech. Olše neskutečně vyskočila na extrémní povodně. VíceZasláno 15.09.2024 07:39 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: Tato noc byla peklo. Neskutečné provazy vody, ale fakt neskutečné. Tohle jsem zažil třeba 10minut v silné bouřce. Ale ne přes celou noc. Do toho silný vítr. Vlaky v okolí Opavy a Ostravy ... VíceZasláno 15.09.2024 07:22 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: Hlavně na Ostravsku přišel nyní opravdu silné poryvy větru. Ten udělá pěkná nadílku. VíceZasláno 14.09.2024 23:07 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: Petr12 Já si myslím, že prší a to teda fakt silně. Dokonce i když se podívám z okna. A ještě bude VíceZasláno 14.09.2024 22:45 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: Ostrava 172mm. A pak, že těch 200mm nebude. Venku valí naplno. VíceZasláno 14.09.2024 20:38 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: Ondra83 Z toho bude snad tisíciletá voda ne? Vždy to vyleze ještě víc. Už tak to je extrém. VíceZasláno 14.09.2024 20:35 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: Na Ostravsku již dvě hodiny zas provazy vody. VíceZasláno 14.09.2024 20:26 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: Tak Beskydy a Ostravsko vypadá, že si odpočinou od deště. Začíná se to odsouvat na západ. VíceZasláno 14.09.2024 16:40 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: Do ostravy se dle radaru valí opět provazy vody. Takže může být dost toho VíceZasláno 14.09.2024 13:09 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: palma Nedivím se. Jel jsem po dálnici kilem. Kolem mě nesmrtelní řídiči 150km/h v koktách a superbech. VíceZasláno 14.09.2024 12:47 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: Tak Aladin ukázal pěknou spoušť. Tohle je neskutečný masakr. Ostravsko dostává a bude dostávat dobrou sadu. Bude na tom nejhůř. Všude už stojí voda. Jel jsem do Frýdku Místku a tam ... VíceZasláno 14.09.2024 12:28 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: spurdo Aha čekal jsem ho dřív. Ale v Česku nejde nic hned . Dík za info. VíceZasláno 14.09.2024 11:02 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: spurdo Ano myslím z rána 6utc. Což je 8selč. Proto by už měl být. VíceZasláno 14.09.2024 10:59 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: Viten95 Já jsem v Třinci a radar co je na Windy, tak je přesný. Déšť neskutečný. Nevím někdo, proč není Aladin z rána? VíceZasláno 14.09.2024 10:51 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: charlie1 Myslím, že v Jeseníkách není čas si ani trhat vlasy. VíceZasláno 14.09.2024 09:43 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: Už je někde Aladin z dnešního rána? VíceZasláno 14.09.2024 09:36 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: Ten největší moribundus se blíží na Jeseníky. Naopak Beskydy by mohli být ok. VíceZasláno 13.09.2024 21:31 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: MostMost To se dalo čekat. Vše důležité se odehrává na druhé straně ČR VíceZasláno 13.09.2024 19:49 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně
Hurec: A to je pouze začátek. To nejhorší teprve přijde. VíceZasláno 13.09.2024 16:34 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně