Diskuse o počasí Vyhledávání
Mike11: palma Já zase z praxe vím, že instinkt přežití je větší, než strach navštívit doktora. A teď co říkají data.. Více
Zasláno 07.05.2021 17:27 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Praxe je super, ale mě právě zajímají data, aby z toho bylo možné dělat nějaké závěry. VíceZasláno 07.05.2021 17:20 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Ai-kun Jenže otázka na kolik se to projevilo v datech v nadúmrtích. Nějak nevěřím, že dostávají ve větší míře infarkty zrovna v tom jednom týdnu, kdy je nejvíce úmrtí na covid. Leda ... VíceZasláno 07.05.2021 17:15 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Ještě jednodušší příklad - diabetik prodělá Covid, za dva týdny je už negativní a zhorší se mu stav, nepřežije to, selhají mu orgány v nemocnici.. Druhý příklad - prodělám covid, ... VíceZasláno 07.05.2021 17:01 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Já třeba TV nesleduji, ale jde mi o ty data. Vzrostl počet úmrtí u lidí s chronickou chorobou za posledních 12 týdnů? Chronická choroba je třeba cukrovka. Cukrovkáři jsou riziková ... VíceZasláno 07.05.2021 16:08 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: hlavní nárůst byl v chronických chorobách..hmm kdo že je ohrožená skupina? Já bych rád viděl ten zdroj informace, protože interpretace dat je tady často na chabé úrovni. VíceZasláno 07.05.2021 15:30 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma když očkujete čínskou vakcínou vyrobenou Indy.. tak to záruka fakt není https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/na-seych... Kde soudruzi udělali chybu? Izrael ani UK zatím ... VíceZasláno 06.05.2021 22:51 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Tak už vidím jak by Rusko samo přiznalo, že jejich vakcína je k ničemu oproti americké Moderně nebo německému BioNTechu Vždyť by puklo jejich vlastenecké srdíčko VíceZasláno 29.04.2021 12:52 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Co mají Novinky společného s rozhodnutím Brazílie? VíceZasláno 28.04.2021 23:20 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/proc-bra... jsem slyšel, že Sputnik je prý nejkvalitnější vakcína VíceZasláno 28.04.2021 21:33 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Aha, tak teď už je to legitimní odborník na covid! Kupte to, než to smažou! VíceZasláno 25.04.2021 20:55 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Gilad Atzmon .. je izraelský jazzový saxofonista Sdílejte než to smažou!! VíceZasláno 25.04.2021 20:45 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Nechám bez komentáře VíceZasláno 17.04.2021 03:12 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: charlie Klidně odpovím na otázky 1) protože falešná negativita (sám jste to napsal) 2) protože jsou to dvě úplně odlišné věci 3) protože je nemá kdo vyrábět 4) V Británii 5) protože ... VíceZasláno 10.04.2021 03:44 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: tak dopadá promořování - https://www.novinky.cz/domaci/clanek/dva-nakazeni-... teď by bylo asi nejlepší dát Děčín do karantény, jako Litovel a Uničov před rokem (a fungovalo to) ale ... VíceZasláno 09.04.2021 19:24 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma V Izraeli není lockdown, pouze Pfizer Kdo říká, že očkování a lockdown nepůsobí na počet případů společně? VíceZasláno 07.04.2021 19:49 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Aidamko1 Je otázka, jestli ale je tohle skutečně dobrý důvod omezit očkování. Šéfka britské lékové agentury (MHRA) June Raineová uvedla, že existuje „silná pravděpodobnost“, že vakcína ... VíceZasláno 07.04.2021 19:45 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Vždyť už jsem dokázal na příkladu Izraele a i Británii Ale pokud Sputnik schválí EMA, klidně ho do mě naperte VíceZasláno 07.04.2021 19:37 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma A co Izrael? Nějak jste zapomněl. Teď mimochodem srovnejte data z ČR a z Británie. V obou zemích je lockdown. Proč má Británie průměrně 30 úmrtí denně a 6x menší ČR 150? Ale ... VíceZasláno 07.04.2021 19:28 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Jestli to nebude jen vaše rusofílie a eurofobie, co myslíte? Nebo proč teda chcete jejich vakcínu schválit za mnohem kratší dobu, než ty ostatní a nechcete nechat zjistit komisi, zda ... VíceZasláno 07.04.2021 18:55 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší