Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Dnes opět mlhy a nízká oblačnost, zítra se od severozápadu rozprší

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1081 příspěvků pro uživatele Mike11:

Mike11: palma Já zase z praxe vím, že instinkt přežití je větší, než strach navštívit doktora. A teď co říkají data.. Více

Zasláno 07.05.2021 17:27 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma Praxe je super, ale mě právě zajímají data, aby z toho bylo možné dělat nějaké závěry. Více

Zasláno 07.05.2021 17:20 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Ai-kun Jenže otázka na kolik se to projevilo v datech v nadúmrtích. Nějak nevěřím, že dostávají ve větší míře infarkty zrovna v tom jednom týdnu, kdy je nejvíce úmrtí na covid. Leda ... Více

Zasláno 07.05.2021 17:15 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma Ještě jednodušší příklad - diabetik prodělá Covid, za dva týdny je už negativní a zhorší se mu stav, nepřežije to, selhají mu orgány v nemocnici.. Druhý příklad - prodělám covid, ... Více

Zasláno 07.05.2021 17:01 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma Já třeba TV nesleduji, ale jde mi o ty data. Vzrostl počet úmrtí u lidí s chronickou chorobou za posledních 12 týdnů? Chronická choroba je třeba cukrovka. Cukrovkáři jsou riziková ... Více

Zasláno 07.05.2021 16:08 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: hlavní nárůst byl v chronických chorobách..hmm kdo že je ohrožená skupina? Já bych rád viděl ten zdroj informace, protože interpretace dat je tady často na chabé úrovni. Více

Zasláno 07.05.2021 15:30 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma když očkujete čínskou vakcínou vyrobenou Indy.. tak to záruka fakt není https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/na-seych... Kde soudruzi udělali chybu? Izrael ani UK zatím ... Více

Zasláno 06.05.2021 22:51 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Tak už vidím jak by Rusko samo přiznalo, že jejich vakcína je k ničemu oproti americké Moderně nebo německému BioNTechu Vždyť by puklo jejich vlastenecké srdíčko Více

Zasláno 29.04.2021 12:52 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Co mají Novinky společného s rozhodnutím Brazílie? Více

Zasláno 28.04.2021 23:20 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/proc-bra... jsem slyšel, že Sputnik je prý nejkvalitnější vakcína Více

Zasláno 28.04.2021 21:33 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Aha, tak teď už je to legitimní odborník na covid! Kupte to, než to smažou! Více

Zasláno 25.04.2021 20:55 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Gilad Atzmon .. je izraelský jazzový saxofonista Sdílejte než to smažou!! Více

Zasláno 25.04.2021 20:45 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Nechám bez komentáře Více

Zasláno 17.04.2021 03:12 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: charlie Klidně odpovím na otázky 1) protože falešná negativita (sám jste to napsal) 2) protože jsou to dvě úplně odlišné věci 3) protože je nemá kdo vyrábět 4) V Británii 5) protože ... Více

Zasláno 10.04.2021 03:44 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: tak dopadá promořování - https://www.novinky.cz/domaci/clanek/dva-nakazeni-... teď by bylo asi nejlepší dát Děčín do karantény, jako Litovel a Uničov před rokem (a fungovalo to) ale ... Více

Zasláno 09.04.2021 19:24 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma V Izraeli není lockdown, pouze Pfizer Kdo říká, že očkování a lockdown nepůsobí na počet případů společně? Více

Zasláno 07.04.2021 19:49 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Aidamko1 Je otázka, jestli ale je tohle skutečně dobrý důvod omezit očkování. Šéfka britské lékové agentury (MHRA) June Raineová uvedla, že existuje „silná pravděpodobnost“, že vakcína ... Více

Zasláno 07.04.2021 19:45 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma Vždyť už jsem dokázal na příkladu Izraele a i Británii Ale pokud Sputnik schválí EMA, klidně ho do mě naperte Více

Zasláno 07.04.2021 19:37 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma A co Izrael? Nějak jste zapomněl. Teď mimochodem srovnejte data z ČR a z Británie. V obou zemích je lockdown. Proč má Británie průměrně 30 úmrtí denně a 6x menší ČR 150? Ale ... Více

Zasláno 07.04.2021 19:28 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Jestli to nebude jen vaše rusofílie a eurofobie, co myslíte? Nebo proč teda chcete jejich vakcínu schválit za mnohem kratší dobu, než ty ostatní a nechcete nechat zjistit komisi, zda ... Více

Zasláno 07.04.2021 18:55 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší